km/óra
  2023.02.02., csütörtök  •  Karolina, Aida napja
Peugeot kanyarodott Chrysler elé– ketten kerültek kórházba

Peugeot kanyarodott Chrysler elé– ketten kerültek kórházba

Szombat este két autó ütközött a Vásárcsarnok közelében. Ketten kórházba kerültek - írja a 112press.

A munka után hazafelé tartó férfi rosszul mérte fel a közlekedési szituációt és egy szemből érkező személyautó elé hajtott a gépkocsijával. A mentők két embert szállítottak kórházba, kivizsgálásra.Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt szombaton este a szombathelyi Szent Márton utca, Thököly Imre utca és Hunyadi János  út kereszteződésében, a Vásárcsarnok közelében .

A belváros felől érkezett egy Chevrolet személyautó a Thököly utcán, amikor a szemből érkező Peugeot személygépkocsi balra kanyarodott a Szent Márton utcából.


A két jármű összeütközött és besodródott a Hunyadi útra.A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a rendőrség több sávot lezárt az érintett útszakaszon.A mentők a Peugeot vezetőjét és a Chevrolet utasát kivizsgálásra kórházba szállították.A törmeléket és az úttestre folyt szennyezőanyagra szórt mentesítő anyagot a SZOVA seprőgépe takarította fel.A baleset okozójának hozzátartozójától megtudtuk, hogy a Peugeot-ra kötöttek CASCO-t.

Fotó: 112press

Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Évnyitó nyugdíjas összejövetelt tartottak a déli városrészen
A déli várorész nyugdíjas klubja összeállította a következő hónapok eseménynaptárát is, írják közösségi oldalukon.
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen
Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.
Életveszélyesen megsérült egy gyalogos Táplánszentkeresztnél - KIA ütötte el a 87-esen
A munkából hazatérő asszonyt a 87-es főút szélén tette ki a dolgozókat szállító taxi. A nő át akart kelni a túloldalra, de egy Szombathely felé tartó KIA elütötte. Életveszélyes sérüléseket szenvedett, írja a 112press.hu.
Késsel lábon szúrta az intézkedő rendőrt egy kamaszfiú
Késsel lábon szúrta a vele szemben intézkedő rendőrt egy 16 éves fiú szerda este egy Fejér vármegyei településen - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.
Az elbocsátások ellen demonstráltak a tanárok Szombathelyen
Ismét demonstráltak a tanárok Szombathelyen: ezúttal a Paragvári Iskola előtt azért emelték fel a szavukat, mert az iskola egyik oktatója, Szecsődi Tímea fenyegető hangvételű levelet kapott a tankerülettől amiatt, hogy részt vett a polgári engedetlenségi akcióban.
legfrissebbek
Devizapiac: erősödött a forint reggel
A szerda esti jegyzésekhez képest erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtök reggel a nemzetközi bankközi devizapiacon.
Koronavírus: 620 az új fertőzöttek száma, a múlt héten elhunyt 19 beteg
A koronavírus ellen beoltottak száma 6 421 498, közülük 6 208 088-an a második, 3 904 558-an a harmadik, 422 103-an pedig már a negyedik oltását is megkapták - közölte a múlt heti összesített adatokat a Koronavírus Sajtóközpont.
Elektromos rövidzárlat miatt keletkezhetett tűz egy nemesládonyi családi házban
Döcögős kezdés, majd magabiztos Falco-győzelem az Atomerőmű ellen
A szombathelyieket felpaprikázta az elveszített első negyed, onnantól kezdve nem volt kérdés a győztes kilétét illetően. Az összecsapás 92-67-es eredménnyel zárult.
A kormány azon dolgozik, hogy megmentse a Dunaferrt
Azon dolgozunk, hogy megmentsük a Dunaferrt - jelentette be a miniszterelnök szerdán a Facebook-oldalán.