km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Őz miatt hajtott sportolók kisbuszába egy autó Körmendnél

Őz miatt hajtott sportolók kisbuszába egy autó Körmendnél

Az úton állt a vad, emiatt rántott kormányt a sofőr és fél frontálisan ütközött egy zalaegerszegi kézilabda csapat buszával.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a 86-os főúton Körmend határában vasárnap este, amikor Nádasd felől Körmend irányába tartott egy német rendszámú Kia személyautó – számolt be a 112Press.

A középkorú férfi egy úttesten álló őz miatt balra rántotta a kormányt, megpróbált visszatérni a sávjába, de elvesztette az uralmát a jármű felett, így fél frontálisan ütközött a vele szembe szabályosan közlekedő Ford kisbusszal. Az ütközéskor a személyautó keresztbe fordult az úttesten.

A lap információi szerint  a kisbuszban kézilabdázók ültek, akik egy körmendi meccs után tartottak Zalaegerszegre. A klub vezetője többszáz méterrel lemaradva ment utánuk és így is hallotta a csattanást, de akkor még nem tudta, hogy mi történt. A mentők öt ember szállítottak kórházba, információk szerint senki sem szenvedett súlyos sérülést.

Az őzet állítólag többen is látták, több jármű kikerülte. Teljes útlezárás mellett zajlott a helyszíni szemle.

Fotó: 112Press

kapcsolódó cikkek
Személyautó és kisbusz ütközött a 86-os főúton, Körmendnél
Személyautó és kisbusz ütközött a 86-os főúton, Körmendnél
A tűzoltók áramtalanították a járműveket.
Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
kapcsolódó cikkek
Személyautó és kisbusz ütközött a 86-os főúton, Körmendnél
Személyautó és kisbusz ütközött a 86-os főúton, Körmendnél
A tűzoltók áramtalanították a járműveket.
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Hankó Balázs: egyre vonzóképesebb a megújult magyar felsőoktatás
Egyre vonzóképesebb, egyre attraktívabb a megújult magyar felsőoktatás - hangoztatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért felelős államtitkára Szombathelyen tartott sajtótájékoztatóján, szombaton.
Ha jövő héten IC-vel készült Budapestre, ennek nem fog örülni
Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között, pályakarbantartási munkák miatt.
Megtisztult a Stromfeld lakótelep első két félköríve is
A SZOVA Nonprofit Zrt., a Szompark Kft. és a Közterület-felügyelet korábbra tervezte, de a csapadékos időjárás miatt végül csak most tudták elvégezni a Stromfeld lakótelep első két félkörívének komplex takarítását.
Fejtetőn állt meg egy Mazda pick-up a 84-esen Rábapatynál
A kocsi szombat hajnalban a 84-es főúton Rábapaty határában egy jobbra ívelő kanyarban egyenesen haladt tovább, a menetirány szerinti bal oldalon letért az útról, majd az árkon áthajtva villanyoszlopnak ütközött és felborult. A Mazdában ketten utaztak, a sofőr és az utas is megsérült.
Plakátügy: új eljárás jön az Alkotmánybíróság döntése nyomán
Az úgynevezett plakátügyben a Kúria korábban megállapította: nem végzett választási tevékenységet az AGORA-Savaria Kulturális és Médiaközpont Nonprofit Kft., valamint két másik önkormányzati cég, a SZOVA NZrt. és a Vásárcsarnok sem a városi identitáskampányhoz kapcsolódó hirdetési plakátok kihelyezésével. A Fidesz-KDNP a döntés ellen alkotmányjogi panaszt nyújtott be, amit az Alkotmánybíróság (AB) megalapozottnak talált, és a Kúria végzését megsemmisítette. A folytatásban ismét a Kúria elé kerül az ügy, a testületnek újra kell tárgyalnia a felülvizsgálati kérelmet.