km/óra
  2024.02.22., csütörtök  •  Gerzson napja
Négy baleset egy nap alatt

Négy baleset egy nap alatt

Négy közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra az elmúlt 24 órában, írja a police.hu.

Mint írják: A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. október 19-én 5 óra és 2022. október 20-án 5 óra közötti időben egy, súlyos és egy, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaink kettő, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek.

Könnyű sérüléssel járó közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök 2022. október 19-én, a reggeli órákban, Szombathelyen. Egy nemeskoltai lakos személyautóval közlekedett az Óperint utcában a Dózsa György utca felől a Kiskar utca irányába, amikor haladása során elütött egy, a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó nőt. A balesetben a gyalogos könnyebben megsérült. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2022. október 19-én, a délutáni órákban, Szombathelyen a Szily János utcában. Egy nő kerékpárral közlekedett a Hollán Ernő utca felől a Szily János utca irányába, amikor haladása során elvesztette az irányítást kerékpárja felett, az úttestre esett és súlyosan megsérült. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

Savaria Fórum 33. évfolyam 6. szám - 2024.02.16.
Savaria Fórum 33. évfolyam 6. szám - 2024.02.16.
tematikus oldalak