km/óra
  2024.06.24., hétfő  •  Iván napja
NB III: megosztozott a pontokon a Haladás a Csornával az ősz utolsó idegenbeli összecsapásán

NB III: megosztozott a pontokon a Haladás a Csornával az ősz utolsó idegenbeli összecsapásán

A találkozón a szombathelyiek szereztek vezetést Szabó Martin révén, Csikai Gergő találatával azonban döntetlenre mentette a mérkőzést a Csorna.

 

NB III. ÉSZAK-NYUGATI CSOPORT 16. FORDULÓ

CSORNAI SE - SZOMBATHELYI MÁV HALADÁS VSE 1-1 (0-0)

Csorna: Ficsór D. - Bolla B., Papp R. (Kovács Z., 65.), Füzi Á., Márton A. (Domján D., 81.), Kerékgyártó D., Somogyi-Bakos B., Németh Ba. (Csikai G., 65.), Ladjánszki Zs. (Horváth N., 81.), Németh Be., Tóth A.

Edző: Urbán Flórián

Haladás: Horváth B. - Buzás L., Kovács B., Németh M., Czuczi P. - Árvay D. (Hende M., 67.) Varga M., Ferencz Z. - Pap M. (Tóth B., 86.) Szenczi B. (Varga Cs., 67.) Szabó M. (Tóth M., 76.)

Edző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Csikai G. 74., ill. Szabó M. 50.

Kiállítva: Varga M. 59. (Haladás)

 

Utolsó őszi idegenbeli találkozója előtt állt a Haladás NB III-as labdarúgó-csapata, amely a Csorna otthonába látogatott a bajnokság 16. fordulójában. A két csapat szombathelyi szezonnyitója 2-1-es hazai győzelemmel zárult, Szenczi Bence és Árvay Dávid találataival nyert Szenczi Imre legénysége. Ezúttal Szabó Martin góljával szereztek vezetést a zöld-fehérek, amit Csikai Gergő egyenlített ki, így aztán 1-1-es eredménnyel ért véget az összecsapás. 

 

„Nehéz egy ilyen mérkőzés után bármit is mondani, pedig volt itt minden. Vagy inkább, hol volt, hol nem volt. A körülményekről összességében elmondható, hogy hagytak kívánni valót maguk után. Volt szél, ami mindkét félidőben szembe fújt. Volt egy ellenfél, aki nagy elánnal kezdett, de fokozatosan átvettük az irányítást. Gólhelyzet nélkül, reális eredménnyel mehettünk a szünetre. A második játékrészben szerettünk volna nagyobb nyomást helyezni a Csornára. Egy szöglet után, lecsorgó labdából korán jött a vezető találatunk. Ekkor úgy tűnt, hogy talán abszolválni tudjuk a három pontot, de 9 perc múlva visszarántottak minket a földre. Volt rengeteg sárgalap a hazaiaknál, nálunk viszont egy kiállítás. Ennek ellenére, így is nyerni szerettünk volna, de ki se akartunk kapni. Voltak cserék, akikkel stabilizálni és támadni is próbáltunk. Sajnos volt egy egyenlítő találat, amit ismét pontrúgás után sikerült összeszerencsétlenkednünk. Volt a hazaiaknak is helyzete és voltak nekünk is lehetőségeink a három pontra. Végül mindkét csapatnak egy - egy jutott, amivel egyikőnk sem megy sokra” - összegezte a látottakat Szenczi Imre.

 

Fotó: Haladás VSE felnőtt labdarúgó csapat szurkolói oldal/Facebook

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 33. évfolyam 24. szám - 2024.06.21.
Savaria Fórum 33. évfolyam 24. szám - 2024.06.21.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak