km/óra
  2024.03.02., szombat  •  Lujza napja
Megyei II. osztály, déli csoport: gólgazdag mérkőzéseket hozott a 17. játéknap

Megyei II. osztály, déli csoport: gólgazdag mérkőzéseket hozott a 17. játéknap

A Szarvaskend és a Körmend öt, a Szentpéterfa négy találatot szerezve nyert, a Gyöngyöshermán-Szentkirály pedig háromszor vette be a Tanakajd kapuját. Felsőcsatárról hozta el a bajnoki pontokat az Őriszentpéter, a Nádasd viszont otthon tudott nyerni a Rábatótfalu ellen.

 

Bajánsenye SE - Szentpéterfai SE 2-4 (2-0)  Bajánsenye, vezette: Kondor

Bajánsenye: Kalamár - Bacsák, Kucsera, Szabó (Fábián 88.) , Hodács (Bakó 65.) , Kosár, Stunya, Kovács (Könye-Balla 65.) , Horváth Z., Horváth B. (Vörös 88.) , Horváth M.

Szentpéterfa: Páll - Török, Wágner K., Horváth (Baranyai 89.) , Skrapits, Garger, Farkas H. (Geosits 90.) , Wágner R., Németh, Gaál, Jurasits (Farkas A. 86.)

Gólszerzők: Horváth M. 22., Horváth B. 43., ill. Horváth 2 (46., 68.), Skrapits 51., Gaál 55.

Kiállítva: Wágner R. 48. (Szentpéterfa)

 

A hazai csapat az első félidőben kétgólos előnyre tett szert, ám ezt követően érthetetlen módon összeesett, a vendégek pedig négy találatot szerezve megfordították a találkozót, és begyűjtötték a bajnoki pontokat. 

 

Tanakajd TC - Gyöngyöshermán-Szentkirály SE 0-3 (0-1) Tanakajd, vezette: Bagoly

Tanakajd: Marcz L. - Svób, Gombkötő, Marcz D., Süle, Pál, Kalmár, Filakovszky, Marcz M., Tóth (Neubauer 46.) , Varga

Gyöngyöshermán-Szentkirály: Geicsnek - Horváth Á. (Imris 46.) , Sütő, Kis, Hegedűs, Németh, Dénes, Bazsó, Kopácsi, Balázs, Hujber (Horváth M. 81.)

Gólszerzők: Kopácsi 2 (13., 78.), Bazsó 86.

 

A Tanakajd második tavaszi mérkőzésén sem tudott nyerni, ezúttal a Gyöngyöshermán-Szentkirály távozott három ponttal az otthonukból.

 

TUTITEXTIL-Körmend VSE - Telekes MEDOSZ SE 5-1 (2-0)  Körmend-Horvátnádalja, vezette: Magyar

Körmend: Sály - Velekei (Simon 75.) , Horváth, Popovics, Törő (Szatmáry 64.) , Szakasics, Horváth Dávid, Petrovics, Sákovits (Horváth A. 70.) , Vilics, Szabó (Horváth Dániel 80.)

Telekes: Tóth - Ujj, Pénzes, Németh, Blaskovics (Görcsi 62.), Kónya, Vincze, Büki, Horváth, Osbáth, Orsós

Gólszerzők: Vilics 3., Horváth Dávid 34., Popovics 46., Szatmáry 79., Petrovics 85., ill. Osbáth 84.

 

A körmendiek helyzetkihasználása hagyott némi kívánnivalót maga után, ám így is magabiztos győzelmet arattak egy szimpatikusan játszó ellenféllel szemben. 

 

Pinkavölgye-Felsőcsatári KSK - Őriszentpéter SE 0-2 (0-0)  Felsőcsatár, vezette: Ódor

Felsőcsatár: Szabó - Czlenner, Horváth L., Horváth Sz., Pehr, Kopácsi (Lakics 57.) , Schmalzl, Böhm, Cseri (Terentii 83.) , Hábetler, Krancz

Őriszentpéter: Tarafás - Szabó D., Mihály, Kaszás, Németh (Horváth A. 67.) , Sály, Kósa (Horváth Cs. 90.) , Horváth L., Kulcsár (Mihályka 88.) , Szabó S., Szép

Gólszerzők: Szabó D. 77., Szabó S. 93.

 

Az Őriszentpéter a tavasz nyitányon játszott döntetlen után ezúttal már mindhárom pontot begyűjtötte, a Felsőcsatár otthonából távozott győzelemmel.

 

Petőfi SE Vasszécseny - Lorry GM Kft. Szarvaskend 1-5 (0-1)  Vasszécseny, vezette: Talabér

Vasszécseny: Szentgyörgyvári - Joó, Kontics, Maczek (Kiss 85.) , Szalay, Viszked, Márok (Boda 8.),  Orsós, Pungor (Virág 63.) , Varga, Fritz

Szarvaskend: Esztergályos - Velekei, Csillag (Somogyi 73.) , Jóna, Németh (Tóth 67.) , Kovács, Földes, Nagy, Kunovics, Kopfer, Wolf

Gólszerzők: Szalay 81., ill. Velekei 4 (27., 59., 62., 87.), Jóna 90.

 

A több sebből vérző hazai együttes küzdött, ameddig erővel és létszámmal bírta. A kissé talán túlzó különbség ellenére megérdemelten nyert a Szarvaskend, a vasszécsenyiek pedig jobbulást, mielőbbi felépülést kívánnak Márok Balázsnak, aki súlyos térdsérülést szenvedett.

 

Horváth Ranch Kft. Nádasd - Rábatótfalui SE 2-1 (1-1)  Nádasd, vezette: Farkas

Nádasd: Rejtli - Varga K., Kalamár, Zsoldos (Varga M. 16.) , Meskó M., Tuboly, Meskó E., Meskó Á.,  Burka (Balogh 71.) , Csenterics (Szabó 59.) , Gerencsér (Németh 89.)

Rábatótfalu: Szukics - Keresztúri, Náricza, Csákvári, Domján, Sütő. Szakács (Farkas 81.) , Papfalvi (Porcsin 67.) , Düh, Kovács, Pukhely (Németh 59.)

Gólszerzők: Csenterics 29., Meskó M. 78., ill. Düh 16.

 

Meglehetősen alacsony színvonalú mérkőzést játszott egymással a két csapat, a hazaiak megérdemelten tartották otthon a három pontot. 

 

A tabella állása ide kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

Savaria Fórum 33. évfolyam 8. szám - 2024.03.01.
Savaria Fórum 33. évfolyam 8. szám - 2024.03.01.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Piszok drága lesz idén egy gombóc fagyi
Emelkedtek a költségek, drágább az alapanyag és a béreket is emelni kellett, ezért akár 600-650 Forint is lehet tavasztól a fagyi gombóconként.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Lomtalanítás Szombathely 2024 - tavaszi időpontok és helyszínek
A SZOVA Nonprofit Zrt. meghirdeti a lomtalanítást Szombathelyen 2024-ben is. A város egyes részein, a tavalyi évhez hasonlóan idén is, nagyrészt úgynevezett bejelentéses rendszerben, illetve házhoz menő módon végezik el a lom, hulladék gyűjtését.
Isten éltesse, Gáti Oszkár!
Ma 75 esztendős. 1949. február 21-én született Gáti Oszkár Jászai Mari-díjas magyar színész, írja a Paprikablog Facebook-oldala.
Kegyelmi botrány: Novák és Varga lemondásától Magyar Péter Partizán-interjújáig - repedezik a NER?
Csak kapkodták a fejüket, valósággal beleszédültek a hírfogyasztók az elmúlt napok hazai közéleti történéseibe, szombaton lemondott a köztársasági elnök, Novák Katalin, és a volt igazságügy miniszter, Varga Judit, akinek exférje, Magyar Péter olyan interjút adott vasárnap este a Partizánnak, hogy Rogán Antalnak és propaganda-felelős stábjának biztosan túlóráznia kellett. Összefoglaltuk, hogy mi történt hétfő estig a kegyelmi botrányban.
legfrissebbek
A korai gyümölcsöket veszélyezteti a jövő héten érkező lehűlés és fagy
Az elmúlt hetekben sorra dőltek meg a melegrekordok, a növények a tavaszt érezve fejlődésnek indultak, de a jövő hét közepén előre láthatólag lehűlés és fagy érkezik, ami veszélyezteti a korai csonthéjasokat - írta a HungaroMet Zrt csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
Itt nézheti meg, hogy a megvásárolni kívánt termék érintett-e a zsugorinflációban
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) március 1-én indított adatbázisában kikereshető, hogy melyik terméknek mennyivel csökkent a kiszerelése.
Porcukor helyett tisztítószerrel ízesítették a gyerekek reggelijét a Mesevölgy Óvodában
Több gyerek rosszul lett szerda délelőtt a pilisborosjenői Mesevölgy Óvodában, ahol a reggeli tálalása közben összekeverhették a porcukrot a tisztítószeres zacskóval, értesült a Bors.
Közgyűlési értékelők - Nemény András: Büszkék lehetünk a költségvetésre!
Elfogadta a közgyűlés a város idei költségvetését. Ebben szerepel többek között az út- és járdafelújítási program folytatása, a 16 éven aluliak ingyenes közlekedése és a nyugdíjasok tízezer forintos támogatása is. Erről, illetve az SZKKA támogatásáról és a kegyelmi botrány szombathelyi fejezetéről esett a legtöbb szó az ülést követő sajtótájékoztatókon.
A család jogi védelme lesz az idei Vasi Jogásznap fókuszában
A Magyar Jogász Egylet Vas Vármegyei Szervezete és Vas Vármegye Önkormányzata pénteken sajtótájékoztatón ismertette a XXVII. Vasi Jogásznap programját.