km/óra
  2023.02.02., csütörtök  •  Karolina, Aida napja
Megyei II. osztály, déli csoport: a Gyöngyöshermán-Szentkirályé a forduló egyetlen idegenbeli sikere

Megyei II. osztály, déli csoport: a Gyöngyöshermán-Szentkirályé a forduló egyetlen idegenbeli sikere

Az Egyházasrádóc a Tanakajd ellen szerezte meg első győzelmét, de a Nádasd, a Körmend, a Csákánydoroszló, a Rum, valamint a Bajánsenye is otthon tartotta a három pontot.

 

TUTITEXTIL-Körmend VSE - Pinkavölgye-Felsőcsatári KSK 1-0 (1-0)  Körmend-Horvátnádalja, vezette: Kondor

Körmend: Bérdi - Horváth D. (Szabó, 76.) , Papp, Horváth Á., Tóth, Meixner, Szatmáry, Petrovics, Kiss (Németh, 67.) , Horváth A., Kazinczki

Pinkavölgye-Felsőcsatár: Sásdi - Horváth, Vajda (Windisch, 72.) , Cobzaru, Krancz, Kopácsi, Schmalzl (Krajczár, 89.) , Pehr, Böhm, Hábetler, Simon

Gólszerző: Szatmáry 28.

Kiállítva: Simon 58. (Pinkavölgye-Felsőcsatár)

 

A családi, munkahelyi elfoglaltságok miatt tartalékos hazai csapat a körülmények és a kihagyott helyzetek ellenére megérdemelt győzelmet aratott. 

 

Bajánsenye SE - Telekes MEDOSZ SE 3-1 (0-0)  Bajánsenye, vezette: Héra

Bajánsenye: Kalamár - Bagó, Bacsák, Horváth B., Horváth M., Kosár (Hodács, 37.) , Kovács V., Fábián, Kovács I. (Koltai, 46.) , Stunya, Horváth (Koczor, 65.)

Telekes: Blaskovics - Tóth (Horváth A., 82.) , Dézsi, Németh T., Németh M., Orsós (Horváth N., 65.) , Görcsi, Osvald, Kónya, Csizmadia, Vincze

Gólszerzők: Fábián 53., Koczor 83., Koltai 90., ill. Vincze 86.

 

A házigazda az első félidőben több lehetőséget is elpuskázott, a Telekes jól tartotta magát, a második játékrészben viszont már egy magabiztos Bajánsenye volt a pályán, amely 3-1-es győzelmet aratott a szimpatikusan, jól küzdő vendégek ellen.

 

Horváth Ranch Kft. Nádasd - Rábatótfalui SE 4-0 (0-0)  Nádasd, vezette: Imre

Nádasd: Rejtli - Pálmai, Péter, Meskó M., Varga (Kalamár, 59.) , Németh Bo., Mesics, Németh Be., Balogh, Meskó Á., Gerencsér (Horváth, 76.)

Rábatótfalu: Bánfi-Nagy - Keresztúri, Domján, Sütő (Csákvári, 75.) , Szakács, Düh (Erős, 78.) , Kovács, Falb (Lovenyák, 46.) , Kóczán, Anderkó (Papp, 57.) , Náricza

Gólszerzők: Németh Be. 2 (56., 75.), Meskó M. 2 (80., 84.)

 

Az első félidőben a vendég együttes kemény védekezését nem tudta megtörni a hazai csapat, a második félidőben mind fizikálisan, mind taktikailag ellenfele fölé tudott nőni a Nádasd és megérdemelten gyűjtötte be a 3 pontot. A házigazda a győzelmet id. Cziráki Lászlónak ajánlja, aki a mérkőzést sajnos már csak fentről tekinthette meg. 

 

Egyházasrádóci SE - Tanakajd TC 4-1 (1-0)  Egyházasrádóc, vezette: Kedves

Egyházasrádóc: Bali - Merőtei T., Németh Martin, Krajczár, Varga Z., Varga D., Németh Marcell, Mészáros, Varga M. (Németh G., 78.) , Filipovits, Bányik (Merőtei G., 14.)

Tanakajd: Marcz L. - Gombkötő (Varga, 54.) , Hankó, Kölkedi, Marcz G., Orsós (Szalai, 75.) , Pál, Filakovszky (Hittaller, 75.) , Marcz M., Preiczer (Vámos, 75.) , Kiricsi (Fülöp, 63.)

Gólszerzők: Németh Marcell 3 (14., 61., 71.), Németh Martin 89., ill. Orsós 68.

 

A hazaiak odaadó, lelkes játékkal tartották otthon a három pontot a szervezetten futballozó vendégek ellen.

 

Őriszentpéter SE - Gyöngyöshermán-Szentkirály SE 0-1 (0-0)  Őriszentpéter, vezette: Szabó III.

Őriszentpéter: Tarafás - Szabó D., Szabó S. (Mihályka, 77.) , Kulcsár (Őr, 88.) , Kaszás, Varga, Németh, Sály, Kósa, Mihály, Szép

Gyöngyöshermán-Szentkirály: Szabó - Illés, Kopácsi, Kis Z., Hegedűs (Kis L., 88.) , Dénes (Nagy, 74.) , Bakos, Németh (Szabó, 85.) , Bihun, Kovács, Séfer

Gólszerző: Séfer 70.

 

A mezőnyben fölényben játszó hazaiak több lehetőséget is kialakítottak a mérkőzés folyamán, ám a kapu előtt nem voltak elég élesek. A masszívan védekező vendégek egy második félidei labdaszerzésből lekontrázták a szentpéterieket, és az ebből szerzett góllal hazavitték a három pontot az Őrségből.  

 

Rum KSC - Szentpéterfai SE 4-2 (1-0)  Rum, vezette: Horváth

Rum: Miklós - Székely, Kovács-Braun (Molnár, 59.) , Kovács, Horváth, Bíró, Rosta, Tárkányi, Kalmár, Leitgeb (Pásti, 46.) , Gyurkó

Szentpéterfa: Páll B. - Páll Sz., Török R., Wágner, Gaál Á., Skrapits, Garger, Homor, Gaál R., Major (Török A., 60.) , Hoós 

Gólszerzők: Bíró 2 (24., 53.), Kalmár 62., Székely 89., ill. Gaál R. 67., Wágner 70.

Kiállítva: Tárkányi 78. (Rum), ill. Hoós 86. (Szentpéterfa)

 

Helyenként jó játékkal, lelkes ellenféllel szemben sikerült begyűjteni a rumi csapatnak a három pontot. Mindjárt a meccs elején magához ragadta a kezdeményzést a hazai alakulat, gyors megindulásaik rendre veszélyt teremtettek a vendég kapu előtt, a szentpéterfai ellentámadások azonban okoztak meleg pillanatokat a házigazdának. A második félidőben a vendéglátók gólerős játéka tovább erősödött, így már 3-0 állt az eredményjelző táblán. A vendégek nem adták fel, felzárkóztak egy gólra,de a hazaiak időben kapcsoltak és egy gyors találattal bebiztosították a teljesen megérdemelt győzelmüket.

 

Csákánydoroszlói KSE - Petőfi SE Vasszécseny 7-1 (4-0)   Csákánydoroszló, vezette: Busi

Csákánydoroszló: Tóth - Pesti (Urbán, 46.) , Takács (Márton, 61.) , Török, Dedics, Makai, Pandur (Major, 55.) , Sáfár, Németh (Biczó, 46.) , Albert, Sárközi (Dihen, 55.)

Vasszécseny: Móricz - Dankó, Virág, Katona, Jéri, Székely, Papp, Németh, Pungor, Varga, Vadász

Gólszerzők: Dedics 11., Makai 4 (16., 25., 60., 76.), Sárközi 19., Urbán 90., ill. Katona 68.

 

A hazaiak a szünetre már négygólos előnyre tettek szert, amit még tovább tudtak növelni, végül 7-1-es győzelmet arattak és megőrizték vezető pozíciójukat a tabellán.

 

A csoport állása az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

 

 

 

 

Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Évnyitó nyugdíjas összejövetelt tartottak a déli városrészen
A déli várorész nyugdíjas klubja összeállította a következő hónapok eseménynaptárát is, írják közösségi oldalukon.
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen
Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.
Életveszélyesen megsérült egy gyalogos Táplánszentkeresztnél - KIA ütötte el a 87-esen
A munkából hazatérő asszonyt a 87-es főút szélén tette ki a dolgozókat szállító taxi. A nő át akart kelni a túloldalra, de egy Szombathely felé tartó KIA elütötte. Életveszélyes sérüléseket szenvedett, írja a 112press.hu.
Az elbocsátások ellen demonstráltak a tanárok Szombathelyen
Ismét demonstráltak a tanárok Szombathelyen: ezúttal a Paragvári Iskola előtt azért emelték fel a szavukat, mert az iskola egyik oktatója, Szecsődi Tímea fenyegető hangvételű levelet kapott a tankerülettől amiatt, hogy részt vett a polgári engedetlenségi akcióban.
Késsel lábon szúrta az intézkedő rendőrt egy kamaszfiú
Késsel lábon szúrta a vele szemben intézkedő rendőrt egy 16 éves fiú szerda este egy Fejér vármegyei településen - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.
legfrissebbek
Júniusban véget ér a járvány Ausztriában
A szövetségi kormány tegnapi ülésén döntött a koronavírus elleni intézkedések befejezésének ütemtervéről – majdnem pontosan három évvel az első megerősített ausztriai esetek után. A szabályokat a nyárig fokozatosan kell kivezetni, és Ausztria június 30-án visszatér a „normál működéshez“, írja az orf.at.
Menesztették a szombathelyi 112-es Hívásfogadó Központ vezetőjét
Szakmai nap a komplex rehabilitáció jegyében
A PTE Egészségtudományi Kar és az at.home oktatási kutatóközpont 2023. február 7-én szakmai konferenciát rendez. A PTE Egészségtudományi Kar és az at.home oktatási kutatóközpont február 7-én, kedden szakmai konferenciát rendez. Az esemény első felében a rehabilitáció szerepét járják körbe városi, sportolói és egyetemi szempontból. Az esemény további részében tudományos előadásokon vizsgálják meg, hogyan segíthet a rehabilitáció az ortopédiai betegállátásban vagy a csontritkulás kezelésében. A rendezvény online is követhető. A rendezvény online is követhető.
Eltűnnek a régóta tárolt vasúti anyagok a körmendi állomásról
Az idei évben megkezdődik az ún. minősítetlen vasúti anyagok osztályozása, értékesítése, illetve elszállítása a körmendi vasútállomásról. Erről állapodott meg a város polgármestere, az MNV Zrt., valamint a GYSEV Zrt. képviselője a helyszínen tartott bejáráson, olvasható a vasúttársaság közleményében.
Mentesülhetnek a fel nem használt földgázért fizetendő kötbér alól az önkormányzati cégek
Az önkormányzati szövetségek javaslatára a jövőben a helyhatóságok cégeinek is csak a korábban lekötött földgáz-mennyiség 60 százalékát kell kötelezően átvenniük. Ezzel lényegében egységesen 40 százalékra nő a szerződéseikben legfeljebb 25 százalékos szinten rögzített alsó toleranciasáv. Így mások mellett egyes települési távhőszolgáltatóknak sem kell kötbért fizetniük a nagyobb tételben fel nem használt földgáz miatt - jelentette be csütörtöki közleményében az Energiaügyi Minisztérium (EM).