km/óra
  2024.06.15., szombat  •  Jolán, Vid napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Megyei II. osztály, déli csoport: a Gyöngyöshermán-Szentkirályé a forduló egyetlen idegenbeli sikere

Megyei II. osztály, déli csoport: a Gyöngyöshermán-Szentkirályé a forduló egyetlen idegenbeli sikere

Az Egyházasrádóc a Tanakajd ellen szerezte meg első győzelmét, de a Nádasd, a Körmend, a Csákánydoroszló, a Rum, valamint a Bajánsenye is otthon tartotta a három pontot.

 

TUTITEXTIL-Körmend VSE - Pinkavölgye-Felsőcsatári KSK 1-0 (1-0)  Körmend-Horvátnádalja, vezette: Kondor

Körmend: Bérdi - Horváth D. (Szabó, 76.) , Papp, Horváth Á., Tóth, Meixner, Szatmáry, Petrovics, Kiss (Németh, 67.) , Horváth A., Kazinczki

Pinkavölgye-Felsőcsatár: Sásdi - Horváth, Vajda (Windisch, 72.) , Cobzaru, Krancz, Kopácsi, Schmalzl (Krajczár, 89.) , Pehr, Böhm, Hábetler, Simon

Gólszerző: Szatmáry 28.

Kiállítva: Simon 58. (Pinkavölgye-Felsőcsatár)

 

A családi, munkahelyi elfoglaltságok miatt tartalékos hazai csapat a körülmények és a kihagyott helyzetek ellenére megérdemelt győzelmet aratott. 

 

Bajánsenye SE - Telekes MEDOSZ SE 3-1 (0-0)  Bajánsenye, vezette: Héra

Bajánsenye: Kalamár - Bagó, Bacsák, Horváth B., Horváth M., Kosár (Hodács, 37.) , Kovács V., Fábián, Kovács I. (Koltai, 46.) , Stunya, Horváth (Koczor, 65.)

Telekes: Blaskovics - Tóth (Horváth A., 82.) , Dézsi, Németh T., Németh M., Orsós (Horváth N., 65.) , Görcsi, Osvald, Kónya, Csizmadia, Vincze

Gólszerzők: Fábián 53., Koczor 83., Koltai 90., ill. Vincze 86.

 

A házigazda az első félidőben több lehetőséget is elpuskázott, a Telekes jól tartotta magát, a második játékrészben viszont már egy magabiztos Bajánsenye volt a pályán, amely 3-1-es győzelmet aratott a szimpatikusan, jól küzdő vendégek ellen.

 

Horváth Ranch Kft. Nádasd - Rábatótfalui SE 4-0 (0-0)  Nádasd, vezette: Imre

Nádasd: Rejtli - Pálmai, Péter, Meskó M., Varga (Kalamár, 59.) , Németh Bo., Mesics, Németh Be., Balogh, Meskó Á., Gerencsér (Horváth, 76.)

Rábatótfalu: Bánfi-Nagy - Keresztúri, Domján, Sütő (Csákvári, 75.) , Szakács, Düh (Erős, 78.) , Kovács, Falb (Lovenyák, 46.) , Kóczán, Anderkó (Papp, 57.) , Náricza

Gólszerzők: Németh Be. 2 (56., 75.), Meskó M. 2 (80., 84.)

 

Az első félidőben a vendég együttes kemény védekezését nem tudta megtörni a hazai csapat, a második félidőben mind fizikálisan, mind taktikailag ellenfele fölé tudott nőni a Nádasd és megérdemelten gyűjtötte be a 3 pontot. A házigazda a győzelmet id. Cziráki Lászlónak ajánlja, aki a mérkőzést sajnos már csak fentről tekinthette meg. 

 

Egyházasrádóci SE - Tanakajd TC 4-1 (1-0)  Egyházasrádóc, vezette: Kedves

Egyházasrádóc: Bali - Merőtei T., Németh Martin, Krajczár, Varga Z., Varga D., Németh Marcell, Mészáros, Varga M. (Németh G., 78.) , Filipovits, Bányik (Merőtei G., 14.)

Tanakajd: Marcz L. - Gombkötő (Varga, 54.) , Hankó, Kölkedi, Marcz G., Orsós (Szalai, 75.) , Pál, Filakovszky (Hittaller, 75.) , Marcz M., Preiczer (Vámos, 75.) , Kiricsi (Fülöp, 63.)

Gólszerzők: Németh Marcell 3 (14., 61., 71.), Németh Martin 89., ill. Orsós 68.

 

A hazaiak odaadó, lelkes játékkal tartották otthon a három pontot a szervezetten futballozó vendégek ellen.

 

Őriszentpéter SE - Gyöngyöshermán-Szentkirály SE 0-1 (0-0)  Őriszentpéter, vezette: Szabó III.

Őriszentpéter: Tarafás - Szabó D., Szabó S. (Mihályka, 77.) , Kulcsár (Őr, 88.) , Kaszás, Varga, Németh, Sály, Kósa, Mihály, Szép

Gyöngyöshermán-Szentkirály: Szabó - Illés, Kopácsi, Kis Z., Hegedűs (Kis L., 88.) , Dénes (Nagy, 74.) , Bakos, Németh (Szabó, 85.) , Bihun, Kovács, Séfer

Gólszerző: Séfer 70.

 

A mezőnyben fölényben játszó hazaiak több lehetőséget is kialakítottak a mérkőzés folyamán, ám a kapu előtt nem voltak elég élesek. A masszívan védekező vendégek egy második félidei labdaszerzésből lekontrázták a szentpéterieket, és az ebből szerzett góllal hazavitték a három pontot az Őrségből.  

 

Rum KSC - Szentpéterfai SE 4-2 (1-0)  Rum, vezette: Horváth

Rum: Miklós - Székely, Kovács-Braun (Molnár, 59.) , Kovács, Horváth, Bíró, Rosta, Tárkányi, Kalmár, Leitgeb (Pásti, 46.) , Gyurkó

Szentpéterfa: Páll B. - Páll Sz., Török R., Wágner, Gaál Á., Skrapits, Garger, Homor, Gaál R., Major (Török A., 60.) , Hoós 

Gólszerzők: Bíró 2 (24., 53.), Kalmár 62., Székely 89., ill. Gaál R. 67., Wágner 70.

Kiállítva: Tárkányi 78. (Rum), ill. Hoós 86. (Szentpéterfa)

 

Helyenként jó játékkal, lelkes ellenféllel szemben sikerült begyűjteni a rumi csapatnak a három pontot. Mindjárt a meccs elején magához ragadta a kezdeményzést a hazai alakulat, gyors megindulásaik rendre veszélyt teremtettek a vendég kapu előtt, a szentpéterfai ellentámadások azonban okoztak meleg pillanatokat a házigazdának. A második félidőben a vendéglátók gólerős játéka tovább erősödött, így már 3-0 állt az eredményjelző táblán. A vendégek nem adták fel, felzárkóztak egy gólra,de a hazaiak időben kapcsoltak és egy gyors találattal bebiztosították a teljesen megérdemelt győzelmüket.

 

Csákánydoroszlói KSE - Petőfi SE Vasszécseny 7-1 (4-0)   Csákánydoroszló, vezette: Busi

Csákánydoroszló: Tóth - Pesti (Urbán, 46.) , Takács (Márton, 61.) , Török, Dedics, Makai, Pandur (Major, 55.) , Sáfár, Németh (Biczó, 46.) , Albert, Sárközi (Dihen, 55.)

Vasszécseny: Móricz - Dankó, Virág, Katona, Jéri, Székely, Papp, Németh, Pungor, Varga, Vadász

Gólszerzők: Dedics 11., Makai 4 (16., 25., 60., 76.), Sárközi 19., Urbán 90., ill. Katona 68.

 

A hazaiak a szünetre már négygólos előnyre tettek szert, amit még tovább tudtak növelni, végül 7-1-es győzelmet arattak és megőrizték vezető pozíciójukat a tabellán.

 

A csoport állása az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

 

 

 

 

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
legfrissebbek
Foci Eb 2024: átszáguldott a német válogatott a harmatos skótokon a nyitómeccsen
A papírforma érvényesült a labdarúgó Eb nyitómeccsén: a házigazda Németország 5-1-re verte Skóciát. A magyar válogatott szombaton lép  pályára Svájc ellen. 
A Nemzeti Választási Bizottság befejezte az újraszámlálást, Karácsony maradt a főpolgármester
Több órás tárgyalás után a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) befejezte a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámlálását. Sasvári Róbert, az NVB elnöke kihirdette, hogy a 24592 érvénytelen szavazat közül 560 szavazatot minősítettek érvényesnek, olvasható a 444.hu-n.
Rossi: Nincs kérdőjel a Svájc elleni kezdőcsapatot illetően
Marco Rossinak, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának a fejében már készen van az a kezdőcsapat, amelyet pályára küld majd a németországi Európa-bajnokság szombaton 15 órakor sorra kerülő Svájc elleni mérkőzésén.
Inkantáció: légies és lírai pillanatok feketén-fehéren a fotókon
Légies és lírai pillanatok feketén-fehéren - ezt az alcímet viseli Büki László fotóriporter Inkantáció című kiállítása, amely a könyvhét keretében nyílt meg a Berzsenyi Dániel Könyvtárban csütörtökön. 25 fénykép látható a tárlaton, közös vonásuk, hogy táncot és a zenét örökítenek meg.
Programajánló – Szombathely: Bloomsday, ökofesztivál és szurkolói ház
A június 14-15-ei hétvégén sem kell unatkozniuk a Szombathelyen élőknek, többféle programlehetőséget kínálnak a szervezők. A jövő hét is tartogat érdekességeket.