km/óra
  2024.03.02., szombat  •  Lujza napja
Megyei I. osztály: nem született vendég győzelem a vasárnapi mérkőzéseken

Megyei I. osztály: nem született vendég győzelem a vasárnapi mérkőzéseken

A Vép a Kőszeget, a Táplánszentkereszt az Egyházasrádócot győzte le 3-1-re, a Rábapaty és a Szentgotthárd összecsapása pedig 1-1-es döntetlent hozott.

 

Három mérkőzéssel folytatódott vasárnap a megyei I. osztályú bajnokság. 15 órás kezdettel Vép-Kőszeg, valamint Rábapaty-Szentgotthárd találkozókat rendeztek, míg 16 órától az Egyházasrádóc táplánszentkereszti vendégjátékára került sor.

 

Vép VSE - Kőszegi Lóránt FC 3-1 (1-0)  Vép, vezette: Harcsár

Vép: BEZDI B. - Németh, Varga O. (Auer 73.) , Viszket (Berta 81.) , SZALAI  (Pogácsás 81.) , Bezdi Sz., Illés (Szijártó 77.) , CZEGLÉDI, Varga B., Balikó, TAKÁCS (Wágner 86.)

Edző: Simon Miklós

Kőszeg: NÉMETH M. - Lintner (Szűcs 75.), KOVÁCS, Csuka, Szabella (Németh O. 71.) , Csák (Kiss 62.) , Prán D., Prán A., Rácz, Rákhely, Németh A., Fehér

Edző: Őri Gábor

Gólszerzők: Balikó 29., Illés 52., Szalai 72., ill. Kovács 92.

Kiállítva: Németh A. 68.

 

Nehéz mérkőzés elé nézett a Vép, hiszen a több Vas megye-válogatottat is soraiban tudó Kőszeggel csapott össze. A mérkőzés első szakaszában főként mezőnyben folyt a játék, majd Balikó Dániel révén egy rögzített szituáció után megszerezte a vezetést a hazai alakulat. A félidő hátralévő részében a vépiek játszottak veszélyesebben, ám újabb gólt nem sikerült szerezniük, így az eredmény már nem változott a szünetig. A pihenő után ott folytatta a házigazda, ahol abbahagyta, Illés révén az 52. percben növelni is tudta előnyét, majd a születésnapot Szalai Márk szöglete érintés nélkül talált utat a kapuba, ezzel már 3-0-a volt az állás. A hajrában a vendégek előtt is adódtak lehetőségek, Bezdi nagyokat védett, a 92. percben azonban összejött a szépségtapasz a Kőszegnek, ezzel alakult ki a 3-1-es végeredmény.

 

Rábapatyi KSK - Szentgotthárdi VSE 1-1 (0-1)  Rábapaty, vezette: Németh

Rábapaty: Király - Csonka, Balhási (Gosztolya 83.) , Dugovics, Tóth, Csupor, Kovács, Illés, Varga (Vajda 46.) , Németh, Könczöl

Edző: Nagy Dániel

Szentgotthárd: Kapui - Komáromi, Nagy (Korpics 93.) , Báger, Nyári (Laczó 69.) , Dancseczm Fábián, Gécsek, Sipos G. (Papp 86.) , Sipos B., Gyécsek

Edző: Robert Kercmar

Gólszerzők: Báger 15., ill. Illés 58.

 

Erős szélben léptek pályára a csapatok a vasárnap délutáni összecsapáson, melyet a Rábapaty kezdett aktívabban. A hazai fölény dacára a vezetést a gotthárdiak szerezték meg az első negyedóra végén, méghozzá egy jól eltalált lövésnek köszönhetően. A folytatásban aztán mindkét együttes eltalálta a kapufát, az eredmény viszont már nem változott, így 0-1-ről folytatódhatott a találkozó. A fordulás után egy jóval támadóbb szellemű Rábapaty volt a pályán, ennek pedig meg is lett az eredménye, az 58. percben Illés Dániel fejesével ugyanis összejött az egyenlítés. A házigazda lendületben maradt, sorra dolgozta ki a helyzeteket, ám ezek közül már nem sikerült egyiket sem értékesíteni, így 1-1-es végeredménnyel zárult a mérkőzés.

 

Vasi Bádogos Kft. Táplán SE - Egyházasrádóci SE 3-1 (2-1)    Szombathely, vezette: Bíró

Táplán: Gyécsek - Vidák, Farkas, NÉMETH (Somlai 92.) , Gyurcsányi, POLYÁK, Huszár, Manganelli, Polgár (Varga 90.) , HORVÁTH, MARKÓ

Edző: Borbás János

Egyházasrádóc: Gáspár - Márovics, Vilics, Molnár L., Németh, Mészáros (Péter 58.) , Molnár G. (Kenesei 66.) , Szendrődi, Krajczár, Halász, Varga

Edző: Simon Attila

Gólszerzők: Németh 3 (7., 44., 87.), ill. Vilics 45.

 

A hazaiak egy rendkívül küzdős, hajtós mérkőzésen arattak megérdemelt győzelmet.

 

A tabella, valamint a forduló teljes eredménysora az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

Savaria Fórum 33. évfolyam 8. szám - 2024.03.01.
Savaria Fórum 33. évfolyam 8. szám - 2024.03.01.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Piszok drága lesz idén egy gombóc fagyi
Emelkedtek a költségek, drágább az alapanyag és a béreket is emelni kellett, ezért akár 600-650 Forint is lehet tavasztól a fagyi gombóconként.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Lomtalanítás Szombathely 2024 - tavaszi időpontok és helyszínek
A SZOVA Nonprofit Zrt. meghirdeti a lomtalanítást Szombathelyen 2024-ben is. A város egyes részein, a tavalyi évhez hasonlóan idén is, nagyrészt úgynevezett bejelentéses rendszerben, illetve házhoz menő módon végezik el a lom, hulladék gyűjtését.
Isten éltesse, Gáti Oszkár!
Ma 75 esztendős. 1949. február 21-én született Gáti Oszkár Jászai Mari-díjas magyar színész, írja a Paprikablog Facebook-oldala.
Kegyelmi botrány: Novák és Varga lemondásától Magyar Péter Partizán-interjújáig - repedezik a NER?
Csak kapkodták a fejüket, valósággal beleszédültek a hírfogyasztók az elmúlt napok hazai közéleti történéseibe, szombaton lemondott a köztársasági elnök, Novák Katalin, és a volt igazságügy miniszter, Varga Judit, akinek exférje, Magyar Péter olyan interjút adott vasárnap este a Partizánnak, hogy Rogán Antalnak és propaganda-felelős stábjának biztosan túlóráznia kellett. Összefoglaltuk, hogy mi történt hétfő estig a kegyelmi botrányban.
legfrissebbek
A korai gyümölcsöket veszélyezteti a jövő héten érkező lehűlés és fagy
Az elmúlt hetekben sorra dőltek meg a melegrekordok, a növények a tavaszt érezve fejlődésnek indultak, de a jövő hét közepén előre láthatólag lehűlés és fagy érkezik, ami veszélyezteti a korai csonthéjasokat - írta a HungaroMet Zrt csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.
Itt nézheti meg, hogy a megvásárolni kívánt termék érintett-e a zsugorinflációban
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) március 1-én indított adatbázisában kikereshető, hogy melyik terméknek mennyivel csökkent a kiszerelése.
Porcukor helyett tisztítószerrel ízesítették a gyerekek reggelijét a Mesevölgy Óvodában
Több gyerek rosszul lett szerda délelőtt a pilisborosjenői Mesevölgy Óvodában, ahol a reggeli tálalása közben összekeverhették a porcukrot a tisztítószeres zacskóval, értesült a Bors.
Közgyűlési értékelők - Nemény András: Büszkék lehetünk a költségvetésre!
Elfogadta a közgyűlés a város idei költségvetését. Ebben szerepel többek között az út- és járdafelújítási program folytatása, a 16 éven aluliak ingyenes közlekedése és a nyugdíjasok tízezer forintos támogatása is. Erről, illetve az SZKKA támogatásáról és a kegyelmi botrány szombathelyi fejezetéről esett a legtöbb szó az ülést követő sajtótájékoztatókon.
A család jogi védelme lesz az idei Vasi Jogásznap fókuszában
A Magyar Jogász Egylet Vas Vármegyei Szervezete és Vas Vármegye Önkormányzata pénteken sajtótájékoztatón ismertette a XXVII. Vasi Jogásznap programját.