km/óra
  2023.06.02., péntek  •  Kármen, Anita napja
Sárga Zebra
Megyei I. osztály: két idegenbeli, valamint egy hazai győzelmet hozott a vasárnapi nap

Megyei I. osztály: két idegenbeli, valamint egy hazai győzelmet hozott a vasárnapi nap

A Vép a Söpte ellen tartotta otthon a pontokat, a Körmend Táplánból, a Csepreg pedig Szarvaskendről távozott győzelemmel.

 

Három találkozó szerepelt a megyei I. osztály 20. fordulójának vasárnapi programjában. A Vép a Söptét, a Szarvaskend a Csepreget fogadta, a Táplán pedig a Körmenddel nézett farkasszemet. 

 

Szarvaskend SE - Csepregi SE 0-2 (0-1)  Szarvaskend, vezette: Boda

Szarvaskend: Esztergályos - Csillag (Wolf, 75.), Jóna, Németh (Tóth, 60.), Tuboly, Földes, Tompa, Pásti (Somogyi, 57.), Kopfer, Kis-Nemes, Törő

Edző: Kovács Kálmán

Csepreg: Takács Kr. - Kótai, Kossuth, Nika M. (Nika Á., 65.), Simon, Takács Ke., Pócza (Tájmel, 61.), Janzsó, Nika B., Lukács, Németh (Sós, 79.)

Edző: Steiner Zsolt

Gólszerzők: Németh 32., Nika M. 47.

Kiállítva: Kopfer 87. (Szarvaskend)

 

A szeles időjárásban a vendégek kezdtek aktívabban, veszélyesek voltak, egy átlövés után pedig meg is szerezték a vezetést. A folytatásban próbálkozott, de nem tudott beköszönni a Szarvaskend, így 0-1-ről következhetett a folytatás. A második etapban aztán egy újabb csepregi gólt lehetett feljegyezni, a vendégek megérdemelt 2-0-s győzelmet arattak. 

 

Vasi Bádogos Kft. Táplán SE - Körmendi FC-Vasi Sekolo Kft. 2-3 (1-1)  Táplánszentkereszt, vezette: Vass

Táplán: Molnár - Gombos, Varga D., Varga R. (Varga M., 84.), Huszár, Gyurcsányi (Neudl. 46.), Rosner, Markó, Manganelli, Szakasics, Polyák

Edző: Borbás János

Körmend: Balogh Á. - Lakosi, Buti, Karvalics, Molnár, László, Szabó (Vilics, 46.), Sipos, Nagy, (Balogh A., 84.) Németh (Krajczár, 63.), Berning (Zsoldos, 46.)

Edző: Kurucz Ádám

Gólszerzők: Varga R. 17., Markó 49., ill. Szabó 15., Nagy 75., Karvalics 88.

 

A hazai csapat az első 75 percben nagy energiákat mozgósított a mérkőzés megnyerése érdekében, futószalagon dolgozta ki a helyzeteket. A találkozó végére azonban elfáradtak a táplániak, ezt kihasználva pedig elvitték a vendégek a három pontot. 

 

Vép VSE - Söpte SE 2-1 (1-0)  Vép, vezette: Imre

Vép: Bezdi B. - Kiss (Auer, 74.), Németh, Bezdi Sz. (Szekeres, 74.), Niksz, Illés (Szijártó, 83.), Beke (Dancs, 57.), Szalai (Balikó B., 83.), Szendrődi, Takács, Balikó D.

Megbízott vezetőedző: Takács Márton

Söpte: Kovács N. - Horváth (Düh, 46.), Biró (Kondákor, 56.), Rómer, Németh, Marton, Mester (Plajszer, 65.), Hujber (Fogl. 74.), Koszokovits, Vámos, Kovács E.

Edző: Simon Attila

Gólszerzők: Bezdi Sz. 34., Szalai 65., ill. Düh 74.

 

Tapogatózó játék után  a házigazda birtokolta többet a labdát és alakított ki helyzeteket, egy szabadrúgás-figura után pedig Bezdi Szabolcs révén meg is szerezte a vezetést, előnyét pedig Szalai Márk révén tovább növelte a második játékrészben. A folytatásban komolyabb tempóra kapcsolt a tíz emberre fogyatkozó Söpte, a szépítés is összejött, a három pont azonban Vépen maradt. 

 

A tabella állása, valamint a forduló teljes eredménysora az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 32. évfolyam 19. szám - 2023.05.26.
Savaria Fórum 32. évfolyam 19. szám - 2023.05.26.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megyei I. osztály: drámai végjáték után bajnok a Haladás, a Király SE az ezüstérmes, a harmadik helyet a Répcelak szerezte meg
A Szarvaskend és a Rábapaty is idegenbeli sikerrel zárta a szezont, a Vasvár, a Celldömölk, valamint a Szentgotthárd pedig hazai környezetben diadalmaskodott.
Relax az arborétumban: ÖkoPlusz Fesztivál másodszor
Második alkalommal rendezték meg a Kámoni Arborétum Látogatóközpontjában és a Kámoni Fiókkönyvtárban az ÖkoPlusz Fesztivált: a pénteken kezdődő fesztivál kiemelt napján, szombaton látogattunk ki az arborétumba – a környezettudatosság, a testi-lelki egészség köré épülő programok tartalmas kikapcsolódást nyújtottak a növénykert harmonikus környezetében.
Megyei II. osztály, északi csoport: bajnok lett az Újperint, döntetlennel zárult a Lukácsháza-Gencsapáti rangadó, zsinórban harmadszor nyert a Kemenesalja
A Szeleste a mérkőzést keretbe foglalva győzte le a Bozsokot, de az Uraiújfalu, a Sé, valamint a Spari is hazai környezetben gyűjtötte be a három bajnoki pontot.
Kosárlabda: az aranycsata ötödik mérkőzésén is hazai győzelem született, zsinórban negyedszer bajnok a Falco!
A szombathelyiek végig koncentráltan, magabiztosan, magas színvonalon kosárlabdázva 84-68-ra verték az Albát, így 2008, 2019, 2021 és 2022 után újabb bajnoki címet ünnepelhetnek.
Nem látta a szemből érkező Volvót a Suzuki vezetője
Pillanatnyi figyelmetlenség vezetett balesethez Szombathelyen. Az okozó nem tudja megmagyarázni magának sem, hogy mi történt az ütközés előtti másodpercben - írja a 112press.
legfrissebbek
Folytatódik a Szent Márton utcai csomópont teljes körű felújítása
Menetrend szerint folytatódik a Szent Márton utcai csomópont teljes körű felújítása. A gázművek június 5. hétfőtől várhatóan június 20-ig a Vörösmarty utca északi végén található gázvezeték rekonstrukcióját végzik.
Szállodakomplexum épül Balatonfüreden 22,5 milliárd forintból
Balatonfüreden 22,5 milliárd forint értékű beruházással szállodakomplexum épül a belvárosban, a Le Méridien resort a tervek szerint 2025 tavaszától fogadja a vendégeket - közölte Szepesi Richárd projektalapító sajtótájékoztatón pénteken Balatonfüreden.
Három autó ütközött össze Szombathely és Ják között
Egy balra kanyarodni szándékozó jármű vezetője erősen fékezett, emiatt a mögötte érkezőknek is bele kellett taposnia a fékbe. Először a sorban harmadik autónak koccant egy jármű, amibe ezután belehajtott egy másik - írja a 112press.
Újabb gyermekmentőmellényeket helyeztek ki a Balatonnál a vízimentők
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata (VMSZ) három új állványt helyezett ki balatoni strandokon és egy kikötőben, ahonnan a gyerekek ingyenesen vehetnek kölcsön mentőmellényeket a strandoláshoz - tájékoztatta a VMSZ pénteken az MTI-t.
Gyerekeket kényszerített szexuális cselekményekre egy 43 éves férfi
"Intézetis" kisfiúkat csalt otthonába, majd pizzával, cigarettával, játékokkal és pénzzel honorálta szexuális igényeinek kielégítését a gyanú szerint a 43 éves férfi, akit a Pest vármegyei rendőrök fogtak el az Érdi Rendőrkapitányság munkatársainak segítségével.