km/óra
  2024.02.28., szerda  •  Ákos, Bátor napja
Megyei I. osztály: a Vép után a Répcelak veretlenségét is elvette a Haladás-Zanat, a Király SE is magabiztosan nyert

Megyei I. osztály: a Vép után a Répcelak veretlenségét is elvette a Haladás-Zanat, a Király SE is magabiztosan nyert

A Király SE-hez hasonlóan a Csepreg is ötgólos sikert aratott, a Bük otthonából hozta el a három pontot, de a Celldömölk is idegenben tudott nyerni, méghozzá a Körmend ellen. A Jánosháza és a Szentgotthárd egyaránt hazai környezetben múlta felül ellenfelét.

 

Igazi nagyüzem volt szombaton a megyei I. osztályú bajnokságban, ahol hat mérkőzést rendeztek a pontvadászat 8. fordulójából. Remek párosítások szerepeltek a felhozatalban, a Haladás-Zanat - Répcelak azonban ezek közül is kiemelkedett, hiszen két, még veretlen gárda nézett egymással farkasszemet. 

 

Haladás VSE-Zanati SE - Répcelaki SE 3-0 (0-0)  Szombathely, vezette: Szabó

Haladás-Zanat: Horváth - Buzás, Kovács, Pap (Simon, 85.) , Szenczi (Zugonics, 89.) , Tóth M., Péter, Szőts, Varga, Sály (Tóth B., 72.) , Ferencz

Edző: Szenczi Imre

Répcelak: Rózsa - Vass, Tóth, Baranyai, De Paula, Ódor, Horváth (Gere, 77.) , Csányi, Gaál, Tarcsay, Tar

Edző: Tóth Zsolt

Gólszerzők: Tóth B. 83., Szenczi 85., Ferencz 91.

Kiállítva: Szőts 65. (Haladás-Zanat)

 

A hazaiak a második félidő kicsivel több, mint felét emberhátrányban játszották, ám így is megalkuvás nélkül támadtak, ennek pedig meg is lett az eredménye: a 83. percben Tóth Bence révén megszerezték a vezetést, majd Szenczi Bence és Ferencz Zoltán is betalált, 3-0-s győzelmének köszönhetően pedig a Haladás-Zanat a Vép után a Répcelak veretlenségét is elvette.

 

Jánosháza VSE - Söpte SE 3-1 (1-0)  Jánosháza, vezette: Sebesi

Jánosháza: Pethő - Péter M., Szép (Vágusz, 75.) , Lempeg, Piri (Szabó T., 69.) , Sebestyén, Szabó K., Kiss, Büki, Péter D., Benkő

Edző: Bodor Tibor

Söpte: Gadavics - Koszokovits, Horváth (Leidli, 65.) , Kovács, Németh (Fogl, 72.) , Mester (Lengyel, 72.) , Hujber, Kondákor (Rómer, 55.) , Koronczai, Vámos, Molnár (Marton, 55.)

Edző: Lengyel Miklós

Gólszerzők: Sebestyén 33., Szép 46., Piri 66., ill. Marton 80.

 

A hazaiak kicsit fáradtan, de annál nagyobb lelkesedéssel vetették bele magukat a mérkőzésbe, egy hét alatt ez volt a harmadik találkozójuk. A Jánosháza további sok sikert kíván a Söpte gárdájának. 

 

Körmendi FC - CVSE-Vulkánfürdő 0-1 (0-1)  Körmend, vezette: Boda

Körmend: Balogh - Berning, VILICS, Buti (Bita, 75.) , Karvalics, Molnár, Köntés (Belső, 64.) , László, Sipos, NAGY (Németh, 64.) , Zsoldos (Krajczár, 50.)

Edző: Kurucz Ádám

CVSE: Osvald - Marsai Mi., Göntér, Marsai Má., Tóth D., Gorácz, Keszei T., Takács (Tóth Z., 93.) , Gábor, Czöndör, Németh (Berecz, 55.)

Edző: Kovács Balázs

Gólszerzők: Takács 1.

 

A megyei rangadón a főként mezőnyben zajló játékban, korai góljával elvitte a három pontot a Celldömölk csapata. A vendégek megérdemelt győzelmet arattak.

 

Kiswire Szentgotthárdi VSE - Vasvár VSE 1-0 (0-0)   Szentgotthárd, vezette: Kondor

Szentgotthárd: Kapui - Polly, OSVALD (Holecz, 90.) , Sipos B. (Tóth, 86.) , Dancsecz, Bedi, Gécsek, Sulics, Sipos G., LÁSZLÓ (Sömenek, 92.) , GYÉCSEK

Edző: Robert Kercmar

Vasvár: Kántor - Bíró, Varga (Berta, 73.) , Vincze, Elekes, Réfi, Pálla, Kónya, Tausz (Horváth, 86.) , Márton, Schermann (Czövek, 46.) 

Edző: ifj. Sziffer István

Gólszerzők: László 88.

 

A találkozót a vendégek kezdték aktívabban, az idő előrehaladtával azonban kiegyenlítődött a játék, amely főként mezőnyben folyt, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. A fordulás után aztán a Szentgotthárd két-három nagy lehetőséget is elpuskázott, de mezőnyfölényben futballozott, többet birtokolta a labdát. A vendégek főként a védekezésre összpontosítottak, a tipikus egygólos mérkőzést pedig egy egyéni hiba után döntötte el a Szentgotthárd együttese a 88. percben. 

 

Király SE - Rábapatyi KSK 5-0 (3-0)  Szombathely, vezette: Németh

Király SE: Király - Velekei, Kudron (Nyári, 69.) , Reseterits (Kalmár, 77.) , Németh, Kiss, Rózsás (Takács, 69.) , Horváth, Csákvári, Vigh (Vargyas, 77.) , Schimmer (Czingráber, 77.)

Edző: Hegyi László

Rábapaty: Király - Csonka, Halász (Zeke, 65.) , Varga (Piros D., 46.) , Dugovics (Piros D., 90.) , Manganelli, Csupor, Balhási, Horváth K., Piros P. (Vörös, 86.) , Könczöl

Edző: Marton Róbert

Gólszerzők: Reseterits 8., Kiss 26., Schimmer 38., Németh 48., Velekei 85.

 

A hazai csapat nagyon magabiztosan tudta otthon tartani a három pontot.

 

Büki TK - Csepregi SE 0-5 (0-0)  Bük, vezette: Vass

Bük: Viczmándi - Fehér, Tóth B., Kostyál (Kiss, 72.) , Wágner, Vamper (Kovács, 60.) , Györe (Papp, 46.) , Szabó, Kocsis, Tóth R ., Farkas (Nagy, 60.)

Edző: Komjáthy János

Csepreg: Takács Kr. (Farkas, 82.) - Kossuth, Nika M. (Takács Ke., 67.) , Simon, Nagy, Pócza, Janzsó, Nika B., Lukács, Steiner (Kótai, 62.) , Németh (Merk, 67.)

Edző: Steiner Zsolt

Gólszerzők: Lukács 51., Nagy 2 (73., 81.), Pócza 89., Takács Ke. 91.

Kiállítva: Kocsis 79. (Bük)

 

A vendégek a második félidőben döntöttek, így zsinórban második győzelmüket aratták. 

 

A tabella állása https://adatbank.mlsz.hu/league/59/18/25545/8.html tekinthető meg.

 

Fotó: Haladás VSE-Zanati SE

 

Malomsoki Cintia

 

Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
Savaria Fórum 33. évfolyam 7. szám - 2024.02.23.
tematikus oldalak
legfrissebbek
Időseknek és fogyatékkal élőknek segít 10 ezer forinttal az önkormányzat
Valamennyi nyugdíjasnak és valamennyi egészségkárosodás okán ellátásban részesülőnek tízezer forintos segítséget nyújt idén az önkormányzat Szombathelyen. Erről is tárgyalnak a képviselők a közgyűlésen.
Csütörtökön ismét összeülnek a képviselők
Megalkotják a város idei költségvetését, várhatóan elfogadják a 16 éven aluli szombathelyiek ingyenes utazásáról szóló javaslatot, továbbá döntenek a nyugdíjasok és egészségkárosodás miatt juttatásra jogosultak egyszeri, tízezer forintos támogatásáról. A februári közgyűlésen 11 napirendi pontot nyilvánosan, kettőt zárt ajtók mögött tárgyalnak a képviselők. A csütörtökön 9 órakor kezdődő testületi ülést élőben követhetik honlapunkon frissülő cikkünkben, a Szombathelyi Televízió műsorán és Facebook-oldalán.
Gőzerővel épül a Barátság utcai parkoló
Ha minden jól alakul, március 20. környékére el is készül.
Előzésben lévő WV perdített sorompónak egy kanyarodó Mercedest Szombathely határában
Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a 86-os főúton, Szombathely határában, a BPW kamion alkatrészeket árusító boltja előtt - írja a 112press.
Ferenc pápa kórházba ment kivizsgálásra
Róma egyik központi kórházába ment kivizsgálásra Ferenc pápa szerdán, miután továbbra is gyengélkedik influenzás megbetegedés miatt - jelentette az ANSA olasz hírügynökség.