km/óra
  2022.11.28., hétfő  •  Stefánia napja
Megyei I. osztály: a Vép után a Répcelak veretlenségét is elvette a Haladás-Zanat, a Király SE is magabiztosan nyert

Megyei I. osztály: a Vép után a Répcelak veretlenségét is elvette a Haladás-Zanat, a Király SE is magabiztosan nyert

A Király SE-hez hasonlóan a Csepreg is ötgólos sikert aratott, a Bük otthonából hozta el a három pontot, de a Celldömölk is idegenben tudott nyerni, méghozzá a Körmend ellen. A Jánosháza és a Szentgotthárd egyaránt hazai környezetben múlta felül ellenfelét.

 

Igazi nagyüzem volt szombaton a megyei I. osztályú bajnokságban, ahol hat mérkőzést rendeztek a pontvadászat 8. fordulójából. Remek párosítások szerepeltek a felhozatalban, a Haladás-Zanat - Répcelak azonban ezek közül is kiemelkedett, hiszen két, még veretlen gárda nézett egymással farkasszemet. 

 

Haladás VSE-Zanati SE - Répcelaki SE 3-0 (0-0)  Szombathely, vezette: Szabó

Haladás-Zanat: Horváth - Buzás, Kovács, Pap (Simon, 85.) , Szenczi (Zugonics, 89.) , Tóth M., Péter, Szőts, Varga, Sály (Tóth B., 72.) , Ferencz

Edző: Szenczi Imre

Répcelak: Rózsa - Vass, Tóth, Baranyai, De Paula, Ódor, Horváth (Gere, 77.) , Csányi, Gaál, Tarcsay, Tar

Edző: Tóth Zsolt

Gólszerzők: Tóth B. 83., Szenczi 85., Ferencz 91.

Kiállítva: Szőts 65. (Haladás-Zanat)

 

A hazaiak a második félidő kicsivel több, mint felét emberhátrányban játszották, ám így is megalkuvás nélkül támadtak, ennek pedig meg is lett az eredménye: a 83. percben Tóth Bence révén megszerezték a vezetést, majd Szenczi Bence és Ferencz Zoltán is betalált, 3-0-s győzelmének köszönhetően pedig a Haladás-Zanat a Vép után a Répcelak veretlenségét is elvette.

 

Jánosháza VSE - Söpte SE 3-1 (1-0)  Jánosháza, vezette: Sebesi

Jánosháza: Pethő - Péter M., Szép (Vágusz, 75.) , Lempeg, Piri (Szabó T., 69.) , Sebestyén, Szabó K., Kiss, Büki, Péter D., Benkő

Edző: Bodor Tibor

Söpte: Gadavics - Koszokovits, Horváth (Leidli, 65.) , Kovács, Németh (Fogl, 72.) , Mester (Lengyel, 72.) , Hujber, Kondákor (Rómer, 55.) , Koronczai, Vámos, Molnár (Marton, 55.)

Edző: Lengyel Miklós

Gólszerzők: Sebestyén 33., Szép 46., Piri 66., ill. Marton 80.

 

A hazaiak kicsit fáradtan, de annál nagyobb lelkesedéssel vetették bele magukat a mérkőzésbe, egy hét alatt ez volt a harmadik találkozójuk. A Jánosháza további sok sikert kíván a Söpte gárdájának. 

 

Körmendi FC - CVSE-Vulkánfürdő 0-1 (0-1)  Körmend, vezette: Boda

Körmend: Balogh - Berning, VILICS, Buti (Bita, 75.) , Karvalics, Molnár, Köntés (Belső, 64.) , László, Sipos, NAGY (Németh, 64.) , Zsoldos (Krajczár, 50.)

Edző: Kurucz Ádám

CVSE: Osvald - Marsai Mi., Göntér, Marsai Má., Tóth D., Gorácz, Keszei T., Takács (Tóth Z., 93.) , Gábor, Czöndör, Németh (Berecz, 55.)

Edző: Kovács Balázs

Gólszerzők: Takács 1.

 

A megyei rangadón a főként mezőnyben zajló játékban, korai góljával elvitte a három pontot a Celldömölk csapata. A vendégek megérdemelt győzelmet arattak.

 

Kiswire Szentgotthárdi VSE - Vasvár VSE 1-0 (0-0)   Szentgotthárd, vezette: Kondor

Szentgotthárd: Kapui - Polly, OSVALD (Holecz, 90.) , Sipos B. (Tóth, 86.) , Dancsecz, Bedi, Gécsek, Sulics, Sipos G., LÁSZLÓ (Sömenek, 92.) , GYÉCSEK

Edző: Robert Kercmar

Vasvár: Kántor - Bíró, Varga (Berta, 73.) , Vincze, Elekes, Réfi, Pálla, Kónya, Tausz (Horváth, 86.) , Márton, Schermann (Czövek, 46.) 

Edző: ifj. Sziffer István

Gólszerzők: László 88.

 

A találkozót a vendégek kezdték aktívabban, az idő előrehaladtával azonban kiegyenlítődött a játék, amely főként mezőnyben folyt, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. A fordulás után aztán a Szentgotthárd két-három nagy lehetőséget is elpuskázott, de mezőnyfölényben futballozott, többet birtokolta a labdát. A vendégek főként a védekezésre összpontosítottak, a tipikus egygólos mérkőzést pedig egy egyéni hiba után döntötte el a Szentgotthárd együttese a 88. percben. 

 

Király SE - Rábapatyi KSK 5-0 (3-0)  Szombathely, vezette: Németh

Király SE: Király - Velekei, Kudron (Nyári, 69.) , Reseterits (Kalmár, 77.) , Németh, Kiss, Rózsás (Takács, 69.) , Horváth, Csákvári, Vigh (Vargyas, 77.) , Schimmer (Czingráber, 77.)

Edző: Hegyi László

Rábapaty: Király - Csonka, Halász (Zeke, 65.) , Varga (Piros D., 46.) , Dugovics (Piros D., 90.) , Manganelli, Csupor, Balhási, Horváth K., Piros P. (Vörös, 86.) , Könczöl

Edző: Marton Róbert

Gólszerzők: Reseterits 8., Kiss 26., Schimmer 38., Németh 48., Velekei 85.

 

A hazai csapat nagyon magabiztosan tudta otthon tartani a három pontot.

 

Büki TK - Csepregi SE 0-5 (0-0)  Bük, vezette: Vass

Bük: Viczmándi - Fehér, Tóth B., Kostyál (Kiss, 72.) , Wágner, Vamper (Kovács, 60.) , Györe (Papp, 46.) , Szabó, Kocsis, Tóth R ., Farkas (Nagy, 60.)

Edző: Komjáthy János

Csepreg: Takács Kr. (Farkas, 82.) - Kossuth, Nika M. (Takács Ke., 67.) , Simon, Nagy, Pócza, Janzsó, Nika B., Lukács, Steiner (Kótai, 62.) , Németh (Merk, 67.)

Edző: Steiner Zsolt

Gólszerzők: Lukács 51., Nagy 2 (73., 81.), Pócza 89., Takács Ke. 91.

Kiállítva: Kocsis 79. (Bük)

 

A vendégek a második félidőben döntöttek, így zsinórban második győzelmüket aratták. 

 

A tabella állása https://adatbank.mlsz.hu/league/59/18/25545/8.html tekinthető meg.

 

Fotó: Haladás VSE-Zanati SE

 

Malomsoki Cintia

 

Savaria Fórum 31. évfolyam 43.szám - 2022.11.25.
Savaria Fórum 31. évfolyam 43.szám - 2022.11.25.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Busszal ütközött össze egy személyautó Szombathelyen, teljes útzár a Szelestey utcában
Tanár-diák demonstráció Szombathelyen: oktatás nélkül nincsen jövő
Hetek óta tartanak a tanár- és diákdemonstrációk szerte az országban, pénteken délután Szombathelyen rendeztek tanár-diák tüntetést a diákszervezetek. A Városháza előtt előbb több százan - zömében diákok - gyűltek össze, meghallgatták a felszólalókat, tanulókat, tanárokat, a szülők képviselőjét.
Most ezt kell tennünk – Jótékonysági bográcsozás egy tűzoltó gyógyulásáért
Jótékonysági bográcsozást tartottak szombaton azért, hogy támogatást gyűjtsenek a leukémiával küzdő szombathelyi tűzoltónak, Rimányi Márknak és családjának. Kollégái, barátai fogtak össze, hogy adományokkal segítsék a család megélhetését és bajtársuk gyógyulását. A rendezvény teljes sikerrel zárult, milliós nagyságrendű támogatás gyűlt össze a csapatok, a támogatók és az ételeket megvásárlók révén.
A portékák mögött az ember – a Csoki-, gasztro- és kézműves napokra látogatók nemes ügyeket is támogattak
Erdélyi Rolikát, a Hátrányos Helyzetű Sportolókért Alapítványt és a Mák Dóri – DKM Alapítványt is támogatták azok, akik betértek a hétvégén a csoki-, gasztro- és kézműves vásárba. A Haladás Sportcsarnok VIP-termében 41 standon kínáltak kézműves termékeket  az alkotók az advent, a karácsony ihletésében.
Megyei II. osztály, északi csoport: az Alsóújlak elvette az Uraiújfalu veretlenségét, első ízben nyert a Kemenesalja
A Gérce hat, az Újperint öt gólt szerezve nyert hazai környezetben az őszi szezonzárón, a Gencsapáti pedig a Spari ellen tartotta otthon a három pontot. A Kemenesmagasi a Szeleste ellen aratott egygólos győzelmet, a Bozsok a Bobát múlta felül.
legfrissebbek
Graffitis vandálkodott a Fő téren - az adventi bódékat és a kirakatokat sem kímélte
Szeretnénk megérteni a firkák értelmét és hogy mennyivel több ez annál, mint amikor egy kutya a vizeletével megjelöli a fát? (Azon kívül, hogy tartósabb.) Talán valaki segít elmagyarázni.Festékszóróval érkezett a Fő térre egy ismeretlen. Szombaton reggel fedezték fel, hogy több helyen is otthagyta az aláírását, azaz tagelte a falakat, kirakatokat - írja a 112press.
Gólzáporos Haladás-győzelem
Teljesen megérdemelten nyerte meg a vasárnap délutáni bajnokit a Haladás a Kozármisleny ellen: a zöld-fehérek parádés támadójátékkal rukkoltak elő, és meg sem álltak hat találatig, igaz, közben kaptak négyet... A végeredmény: Haladás-Kozármisleny 6-4
Jótékonysági disznóvágást tartottak
Idén öt, 120-130 kg körüli sertést dolgoztak fel, a korábbi évekhez hasonlóan idén is városi támogatásból - olvasható Szombathely város honlapján.
Meghalt Csapó Gábor olimpiai bajnok vízilabdázó
Hetvenkét éves korában meghalt Csapó Gábor olimpiai világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, aki 272-szer játszott a válogatottban – írja az MTI. Csapót november elején szállították kórházba, és helyezték lélegeztőgépre, gyógyíthatatlan betegségben szenvedett.
Peugeot kanyarodott Chrysler elé– ketten kerültek kórházba
Szombat este két autó ütközött a Vásárcsarnok közelében. Ketten kórházba kerültek - írja a 112press.