km/óra
  2024.06.17., hétfő  •  Laura, Alida napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Megyei I. osztály: a Rábapaty és a Répcelak örülhetett a két vasárnapi mérkőzésen

Megyei I. osztály: a Rábapaty és a Répcelak örülhetett a két vasárnapi mérkőzésen

Előbbi a Vépet, utóbbi a Csepreget győzte le a bajnokság 19. játéknapján.

 

Vasárnapra is maradt két találkozó a megyei I. osztály 19. fordulójából, a Csepreg a Répcelakot, a Rábapaty a Vépet látta vendégül.

 

Csepregi SE - Répcelaki SE 0-1 (0-0)  Csepreg, vezette: Bíró

Csepreg: Takács Kr. - Kótai, Tájmel (Sós, 90.), Kossuth, Nika M., Simon, Takács Ke. (Janzsó, 80.), Pócza, Lukács, Steiner (Nika Á., 90.), Németh

Edző: Steiner Zsolt

Répcelak: Pataki - Szücs (Gál, 60.), Tóth, Baranyai, Gaál, Ódor, Sipos, Kristóf (Csányi, 78.), Rácz, Vargyas, Tarcsay

Edző: Tóth Zsolt

Gólszerzők: Tarcsay, 73.

 

A Csepreg kezdte jobban a találkozót, irányítani, dominálni tudott, a mezőnyfölény azonban nem párosult góllal, 0-0-val vonulhattak szünetre a felek. A második etapban is támadó szellemben lépett fel a hazai csapat, a széleken több alkalommal is ellenfele védelme mögé tudott kerülni, a beadások, valamint az érkezések azonban nem úgy alakult, ahogy Steiner Zsolt fiai szerették volna. A 73. percben aztán a Répcelak került előnybe, majd a csepregiek büntetőt hibáztak, akik a hátralévő időben hiába tettek meg mindent az egyenlítésért, végül 0-1 arányban alulmaradtak. A vereség ellenére a teljes hazai csapatot dicséret illeti.

 

Rábapatyi KSK - Vép VSE 2-0 (0-0)  Rábapaty, vezette: Szabó I.

Rábapaty: László - Csonka, Piros D. (Őri, 90.), Dugovics, Manganelli (Varga, 80.), Tóth, Csupor, Kovács, Bakonyi, Piros P., Németh

Edző: Marton Róbert

Vép: Bezdi B. - Kiss (Auer, 70.), Németh, Czeglédi, Bezdi Sz. (Szijártó, 77.), Niksz, Beke (Illés, 77.), Szalai, Szendrődi, Takács, Balikó

Edző: Simon Miklós

Gólszerzők: Manganelli 2 (68,. 70.)

 

Vasárnap délután több meghatározó játékosát nélkülözni kényszerülő Rábapaty fogadta a Vép gárdáját. Az első játékrészben mindkét oldalon adódott lehetőség, a hálók viszont érintetlenek maradtak, így 0-0-ról következett a folytatás. A fordulás után a vendégek voltak aktívabbak, a rábapatyi védelem azonban állta a sarat. Sőt, mi több a 68. percben meg is szerezte a vezetést a házigazda, Manganelli csapott le vércseként egy röviden hazapasszolt labdára. Kisvártatva aztán meg is duplázta előnyét a Rábapaty, Manganelli rövid idő leforgása alatt másodszor is eredményes tudott lenni. Az utolsó húsz percben a vendégek mindent egy lapra támadtak, mindent elkövettek, hogy legalább egy pontot megmentsenek, gól azonban már nem született, így 2-0-s eredménnyel zárult az összecsapás. A hazai együttesből mindenki jó teljesítményt nyújtott. 

 

A tabella állása, valamint a forduló teljes eredménysora az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Eligazol a Haladás futsalcsapatának meghatározó légiósa
A zöld-fehérekkel 3-3 magyar bajnoki címet és Magyar Kupa győzelmet nyert brazil Luiggi Longo külföldön folytatja pályafutását.
legfrissebbek
A melegben végzett munka veszélyeire figyelni kell
A következő napokban várható hőhullám miatt több oldalas, a melegben betartandó munkavédelmi szabályokat ismertető tájékoztatót tett közzé a Nemzetgazdasági Minisztérium Munkavédelmi Irányítási Főosztálya a minisztérium honlapján.
230 településen gyérítik a szúnyogokat a héten, Vas megyében egy helyen sem
A héten tizenhárom vármegye 230 településén, hatvanezer hektáron gyérítik a szúnyogokat - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője.
Foci Eb 2024: Románia-Ukrajna 3-0
A román válogatott 3-0-ra legyőzte az ukrán csapatot hétfőn a németországi labdarúgó Európa-bajnokság E csoportjának első mérkőzésén.
Zsúfolásig megtelt a szurkolói sátor a Sportház előtt
Zsúfolásig megtelt az Agora és a TDK által közösen kialakított szurkolói zóna szombaton a Sportház előtti téren. 15 órakor első Európa-bajnoki mérkőzését játszotta a magyar labdarúgó válogatott a németországi tornán. A szurkolói házban a drukkerek óriáskivetítőn követhették a Svájc elleni találkozót, amely 3-1-es vereséggel ért véget.
ÖkoPlusz Fesztivál a környezettudatosság jegyében
Nyolc helyszínen közel 100 programmal várta a látogatókat az ÖkoPlusz Fesztivál pénteken és szombaton a Kámoni Arborétumban. A természetközeli rendezvényt immár harmadszor szervezte meg a H+ Média és Kulturális Egyesület a környezettudatosság, az ismeretterjesztés és a szórakoztatás jegyében, minden korosztály számára.