km/óra
  2023.06.02., péntek  •  Kármen, Anita napja
Sárga Zebra
Megyei I. osztály: a Rábapaty és a Répcelak örülhetett a két vasárnapi mérkőzésen

Megyei I. osztály: a Rábapaty és a Répcelak örülhetett a két vasárnapi mérkőzésen

Előbbi a Vépet, utóbbi a Csepreget győzte le a bajnokság 19. játéknapján.

 

Vasárnapra is maradt két találkozó a megyei I. osztály 19. fordulójából, a Csepreg a Répcelakot, a Rábapaty a Vépet látta vendégül.

 

Csepregi SE - Répcelaki SE 0-1 (0-0)  Csepreg, vezette: Bíró

Csepreg: Takács Kr. - Kótai, Tájmel (Sós, 90.), Kossuth, Nika M., Simon, Takács Ke. (Janzsó, 80.), Pócza, Lukács, Steiner (Nika Á., 90.), Németh

Edző: Steiner Zsolt

Répcelak: Pataki - Szücs (Gál, 60.), Tóth, Baranyai, Gaál, Ódor, Sipos, Kristóf (Csányi, 78.), Rácz, Vargyas, Tarcsay

Edző: Tóth Zsolt

Gólszerzők: Tarcsay, 73.

 

A Csepreg kezdte jobban a találkozót, irányítani, dominálni tudott, a mezőnyfölény azonban nem párosult góllal, 0-0-val vonulhattak szünetre a felek. A második etapban is támadó szellemben lépett fel a hazai csapat, a széleken több alkalommal is ellenfele védelme mögé tudott kerülni, a beadások, valamint az érkezések azonban nem úgy alakult, ahogy Steiner Zsolt fiai szerették volna. A 73. percben aztán a Répcelak került előnybe, majd a csepregiek büntetőt hibáztak, akik a hátralévő időben hiába tettek meg mindent az egyenlítésért, végül 0-1 arányban alulmaradtak. A vereség ellenére a teljes hazai csapatot dicséret illeti.

 

Rábapatyi KSK - Vép VSE 2-0 (0-0)  Rábapaty, vezette: Szabó I.

Rábapaty: László - Csonka, Piros D. (Őri, 90.), Dugovics, Manganelli (Varga, 80.), Tóth, Csupor, Kovács, Bakonyi, Piros P., Németh

Edző: Marton Róbert

Vép: Bezdi B. - Kiss (Auer, 70.), Németh, Czeglédi, Bezdi Sz. (Szijártó, 77.), Niksz, Beke (Illés, 77.), Szalai, Szendrődi, Takács, Balikó

Edző: Simon Miklós

Gólszerzők: Manganelli 2 (68,. 70.)

 

Vasárnap délután több meghatározó játékosát nélkülözni kényszerülő Rábapaty fogadta a Vép gárdáját. Az első játékrészben mindkét oldalon adódott lehetőség, a hálók viszont érintetlenek maradtak, így 0-0-ról következett a folytatás. A fordulás után a vendégek voltak aktívabbak, a rábapatyi védelem azonban állta a sarat. Sőt, mi több a 68. percben meg is szerezte a vezetést a házigazda, Manganelli csapott le vércseként egy röviden hazapasszolt labdára. Kisvártatva aztán meg is duplázta előnyét a Rábapaty, Manganelli rövid idő leforgása alatt másodszor is eredményes tudott lenni. Az utolsó húsz percben a vendégek mindent egy lapra támadtak, mindent elkövettek, hogy legalább egy pontot megmentsenek, gól azonban már nem született, így 2-0-s eredménnyel zárult az összecsapás. A hazai együttesből mindenki jó teljesítményt nyújtott. 

 

A tabella állása, valamint a forduló teljes eredménysora az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

Savaria Fórum 32. évfolyam 19. szám - 2023.05.26.
Savaria Fórum 32. évfolyam 19. szám - 2023.05.26.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megyei I. osztály: drámai végjáték után bajnok a Haladás, a Király SE az ezüstérmes, a harmadik helyet a Répcelak szerezte meg
A Szarvaskend és a Rábapaty is idegenbeli sikerrel zárta a szezont, a Vasvár, a Celldömölk, valamint a Szentgotthárd pedig hazai környezetben diadalmaskodott.
Relax az arborétumban: ÖkoPlusz Fesztivál másodszor
Második alkalommal rendezték meg a Kámoni Arborétum Látogatóközpontjában és a Kámoni Fiókkönyvtárban az ÖkoPlusz Fesztivált: a pénteken kezdődő fesztivál kiemelt napján, szombaton látogattunk ki az arborétumba – a környezettudatosság, a testi-lelki egészség köré épülő programok tartalmas kikapcsolódást nyújtottak a növénykert harmonikus környezetében.
Megyei II. osztály, északi csoport: bajnok lett az Újperint, döntetlennel zárult a Lukácsháza-Gencsapáti rangadó, zsinórban harmadszor nyert a Kemenesalja
A Szeleste a mérkőzést keretbe foglalva győzte le a Bozsokot, de az Uraiújfalu, a Sé, valamint a Spari is hazai környezetben gyűjtötte be a három bajnoki pontot.
Kosárlabda: az aranycsata ötödik mérkőzésén is hazai győzelem született, zsinórban negyedszer bajnok a Falco!
A szombathelyiek végig koncentráltan, magabiztosan, magas színvonalon kosárlabdázva 84-68-ra verték az Albát, így 2008, 2019, 2021 és 2022 után újabb bajnoki címet ünnepelhetnek.
Nem látta a szemből érkező Volvót a Suzuki vezetője
Pillanatnyi figyelmetlenség vezetett balesethez Szombathelyen. Az okozó nem tudja megmagyarázni magának sem, hogy mi történt az ütközés előtti másodpercben - írja a 112press.
legfrissebbek
Folytatódik a Szent Márton utcai csomópont teljes körű felújítása
Menetrend szerint folytatódik a Szent Márton utcai csomópont teljes körű felújítása. A gázművek június 5. hétfőtől várhatóan június 20-ig a Vörösmarty utca északi végén található gázvezeték rekonstrukcióját végzik.
Szállodakomplexum épül Balatonfüreden 22,5 milliárd forintból
Balatonfüreden 22,5 milliárd forint értékű beruházással szállodakomplexum épül a belvárosban, a Le Méridien resort a tervek szerint 2025 tavaszától fogadja a vendégeket - közölte Szepesi Richárd projektalapító sajtótájékoztatón pénteken Balatonfüreden.
Három autó ütközött össze Szombathely és Ják között
Egy balra kanyarodni szándékozó jármű vezetője erősen fékezett, emiatt a mögötte érkezőknek is bele kellett taposnia a fékbe. Először a sorban harmadik autónak koccant egy jármű, amibe ezután belehajtott egy másik - írja a 112press.
Újabb gyermekmentőmellényeket helyeztek ki a Balatonnál a vízimentők
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata (VMSZ) három új állványt helyezett ki balatoni strandokon és egy kikötőben, ahonnan a gyerekek ingyenesen vehetnek kölcsön mentőmellényeket a strandoláshoz - tájékoztatta a VMSZ pénteken az MTI-t.
Gyerekeket kényszerített szexuális cselekményekre egy 43 éves férfi
"Intézetis" kisfiúkat csalt otthonába, majd pizzával, cigarettával, játékokkal és pénzzel honorálta szexuális igényeinek kielégítését a gyanú szerint a 43 éves férfi, akit a Pest vármegyei rendőrök fogtak el az Érdi Rendőrkapitányság munkatársainak segítségével.