km/óra
  2023.02.02., csütörtök  •  Karolina, Aida napja
Megyei I. osztály: a Haladás-Zanat és a Táplán is magabiztos győzelmet aratott

Megyei I. osztály: a Haladás-Zanat és a Táplán is magabiztos győzelmet aratott

Előbbi a Csepreg otthonából hozta el a három pontot egy özönvízszerű esőzés után, utóbbi pedig a Bük gárdáját múlta felül.

 

Két mérkőzés maradt vasárnapra a megyei I. osztályú bajnokság harmadik fordulójából. A Haladás-Zanat Csepregre látogatott, a Táplánszentkereszt pedig a Bük együttesét fogadta.

 

Csepregi SE - Haladás VSE-Zanati SE 1-5 (0-4)  Csepreg, vezette: Bagoly

Csepreg: Jakatics - Tájmel, Kossuth D., Nika M., Simon, Nagy, Pócza (Steiner, 66.) , Nika B., Merk, Lukács (Kossuth K., 76.) , Németh (Takács, 66.)

Edző: Steiner Zsolt

Haladás-Zanat: Horváth - Buzás (Zugonics, 62.) , Szőts (Simon. 56.) , Varga, Kovács, Pap (Németh, 81.) , Ferencz, Szenczi, Tóth, Péter, Sály (Koósz, 56.)

Edző: Szenczi Imre

Gólszerzők: Simon 69., ill. Szenczi 9., Ferencz 28., Szőts 39., Péter 43., Tóth 86.

 

A mérkőzést megelőzően hatalmas eső esett Csepregen, az U19-es találkozót félbe is kellett szakítani, a felnőtt összecsapásra azonban az időjárás kegyeibe vette a csapatokat, valamint a kilátogató szurkolókat. A vendégek a játék minden elemében felülmúlták a csepregieket, így megérdemelt győzelmet arattak. A Haladás-Zanat jó játékának köszönhetően négygólos előnyre tett szert az első félidőben, a fordulás után a Csepreg nyíltabb játékot vállalt fel, egy szép szabadrúgás után sikerült szépítenie is, egy újabb találattal azonban kialakult az 1-5-ös végeredmény. 

 

Vasi Bádogos Kft. Táplán SE - Büki TK 9-0 (5-0)  Táplánszentkereszt, vezette: Bognár

Táplán: Gyécsek - Farkas, Németh, Mercs, Huszár, Gyurcsányi (Gombos. 68.) , Rosner, Markó, Manganelli, Dala, Vidák

Edző: Borbás János

Bük: Viczmándi - Kostyál, Radasics (Kiss P., 75.) , Wágner, Bősze, Szabó, Kocsis, Györe (Kiss R., 19.) , Kovács, Komjáthy, Farkas

Edző: Enzsöl Gábor

Gólszerzők: Németh 3 (5., 76., 81.), Gyurcsányi 8., Rosner 20., Vidák 3 (33., 37., 90.), Dala 73.

 

Sportszerű mérkőzésen megérdemelt hazai győzelem született.

 

A forduló teljes eredménysora az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

 

 

Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
Savaria Fórum 32. évfolyam 2.szám - 2023.01.28.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Évnyitó nyugdíjas összejövetelt tartottak a déli városrészen
A déli várorész nyugdíjas klubja összeállította a következő hónapok eseménynaptárát is, írják közösségi oldalukon.
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen
Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.
Életveszélyesen megsérült egy gyalogos Táplánszentkeresztnél - KIA ütötte el a 87-esen
A munkából hazatérő asszonyt a 87-es főút szélén tette ki a dolgozókat szállító taxi. A nő át akart kelni a túloldalra, de egy Szombathely felé tartó KIA elütötte. Életveszélyes sérüléseket szenvedett, írja a 112press.hu.
Az elbocsátások ellen demonstráltak a tanárok Szombathelyen
Ismét demonstráltak a tanárok Szombathelyen: ezúttal a Paragvári Iskola előtt azért emelték fel a szavukat, mert az iskola egyik oktatója, Szecsődi Tímea fenyegető hangvételű levelet kapott a tankerülettől amiatt, hogy részt vett a polgári engedetlenségi akcióban.
Késsel lábon szúrta az intézkedő rendőrt egy kamaszfiú
Késsel lábon szúrta a vele szemben intézkedő rendőrt egy 16 éves fiú szerda este egy Fejér vármegyei településen - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.
legfrissebbek
Júniusban véget ér a járvány Ausztriában
A szövetségi kormány tegnapi ülésén döntött a koronavírus elleni intézkedések befejezésének ütemtervéről – majdnem pontosan három évvel az első megerősített ausztriai esetek után. A szabályokat a nyárig fokozatosan kell kivezetni, és Ausztria június 30-án visszatér a „normál működéshez“, írja az orf.at.
Menesztették a szombathelyi 112-es Hívásfogadó Központ vezetőjét
Szakmai nap a komplex rehabilitáció jegyében
A PTE Egészségtudományi Kar és az at.home oktatási kutatóközpont 2023. február 7-én szakmai konferenciát rendez. A PTE Egészségtudományi Kar és az at.home oktatási kutatóközpont február 7-én, kedden szakmai konferenciát rendez. Az esemény első felében a rehabilitáció szerepét járják körbe városi, sportolói és egyetemi szempontból. Az esemény további részében tudományos előadásokon vizsgálják meg, hogyan segíthet a rehabilitáció az ortopédiai betegállátásban vagy a csontritkulás kezelésében. A rendezvény online is követhető. A rendezvény online is követhető.
Eltűnnek a régóta tárolt vasúti anyagok a körmendi állomásról
Az idei évben megkezdődik az ún. minősítetlen vasúti anyagok osztályozása, értékesítése, illetve elszállítása a körmendi vasútállomásról. Erről állapodott meg a város polgármestere, az MNV Zrt., valamint a GYSEV Zrt. képviselője a helyszínen tartott bejáráson, olvasható a vasúttársaság közleményében.
Mentesülhetnek a fel nem használt földgázért fizetendő kötbér alól az önkormányzati cégek
Az önkormányzati szövetségek javaslatára a jövőben a helyhatóságok cégeinek is csak a korábban lekötött földgáz-mennyiség 60 százalékát kell kötelezően átvenniük. Ezzel lényegében egységesen 40 százalékra nő a szerződéseikben legfeljebb 25 százalékos szinten rögzített alsó toleranciasáv. Így mások mellett egyes települési távhőszolgáltatóknak sem kell kötbért fizetniük a nagyobb tételben fel nem használt földgáz miatt - jelentette be csütörtöki közleményében az Energiaügyi Minisztérium (EM).