km/óra
  2024.06.24., hétfő  •  Iván napja
Megújult a séi önkormányzat épülete

Megújult a séi önkormányzat épülete

Nemrég Sé község hivatalos Facebook-oldala az alábbi bejegyzést tette közzé: „Önkormányzati hivatal épületének ünnepélyes átadása.

 

Befejeződtek az önkormányzat épületének felújítási munkálatai. Teljesen megújult a belső tér. Amellett, hogy új helyiségek is kialakításra kerültek, megtörtént a belső nyílászárók cseréje, parkettázva lettek a helyiségek, korszerű fűtésrendszerrel lett ellátva az épület, teljes felújításon esett át az elektromos és informatikai hálózat, mozgáskorlátozott bejáró került kialakításra. Mindemellett az épület külső festésére is sor került. Egyes helyiségek új bútorzattal lettek ellátva. A beruházást a Delta Fuvar Kft. végezte. Köszönjük Horváth Zsuzsanna ügyvezető asszonynak és csapatának a lelkiismeretes, precíz munkavégzést! A beruházás a Belügyminisztérium 30 millió forintos támogatásából, illetve az önkormányzat több mint 6 millió forintos saját forrásából valósulhatott meg! Dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő beszédében dicsérte az épület kor színvonalának megfelelő átalakítását, kiemelte, ezen is látszik, hogy Sé töretlen fejlődésnek indult!! 


Hozzátette, továbbra is támogatja, hogy további fejlesztések, beruházások valósulhassanak meg a településen! Köszönjük Alelnök úr segítségnyújtását, elismerő és támogató szavait! A felújított önkormányzati épületet Haller László atya áldotta meg!”

 

Fotó: Nagy Jácint
 

Savaria Fórum 33. évfolyam 24. szám - 2024.06.21.
Savaria Fórum 33. évfolyam 24. szám - 2024.06.21.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak