km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Megsérült a szombathelyi Fő téren felállított karácsonyi dekoráció

Megsérült a szombathelyi Fő téren felállított karácsonyi dekoráció

A szombathelyi helyszínre a szombathelyi hivatásos, a celldömölki eseményhez pedig a celldömölki önkormányzati és a Kráter önkéntes tűzoltó egyesület tűzoltóit riasztották, írja a vasi katasztrófavédelem honlapja.

Mint fogalmaznak: "Megsérült a szombathelyi Fő téren felállított karácsonyi dekoráció, elektromos vezetéke tegnap este. A kábel füstölni kezdett. A városi hivatásos tűzoltók részben áramtalanították a vezetéket, ezzel a füstölés megszűnt.

Családi ház pincéjében felhalmozott hulladék égett Celldömölkön, a Rákóczi utcában csütörtökön este. A helyi önkormányzati és a Kráter önkéntes tűzoltó egyesület tűzoltói az épület áramtalanítását követően légzőkészülékben behatoltak a pincébe, majd eloltották a lángokat. A tűzoltók ezt követően hőkamera segítségével átvizsgálták az épületrészt, de további izzást nem tapasztaltak. Az egységek egy nagy teljesítményű ventilátor segítségével átszellőztették a füsttel teli pincét. A tüzet vélhetően a vegyes tüzelésű kazánból kipattanó szikra okozhatta. A tűzeset során lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség."

(Fotó: Szülővárosom, Szombathely/Facebook)

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak