km/óra
  2024.06.17., hétfő  •  Laura, Alida napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Más helyszínen rendezik meg a ma esti Slágerszimfónia koncertet

Más helyszínen rendezik meg a ma esti Slágerszimfónia koncertet

A Savaria Szimfonikus Zenekar ma estére meghirdetett Slágerszimfónia című koncertjét az Agora Művelődési és Sportházban rendezik meg az eredetileg meghirdetett 19 órai kezdéssel.

 

Sajnos a tegnap esti helyszíni próbán kiderült, hogy a hideg miatt elhangolódnak a hangszerek, az erős szél pedig torzítja a zenekari hangosítást, ezáltal jelentősen lerontja a koncertélményt, olvasható a közleményben, ami így folytatódik: „Mi viszont szeretnénk Önöknek a legszínvonalasabb produkciót nyújtani, ezért döntöttünk a Történelmi Témapark helyett a beltéri helyszín mellett. Az Agora Művelődési és Sportház nagyterme – méreténél fogva – lehetőséget nyújt a biztonságos, a távolságtartás feltételeit is biztosító, ülésrend kialakítására.


Továbbra is kérjük Önöket, hogy tartsák be a koronavírus elleni védekezés alapszabályait: kérjük, hogy maszkban érkezzenek, és viseljék azt az előadás alatt. A bejáratnál személyzetünk érintésmentes hőmérséklet ellenőrzést végez, emiatt kérjük, hogy időben érkezzenek a gördülékeny beengedés biztosítása miatt.


A teremben a helyfoglalás érkezési sorrendben történik a távolságtartás szabályai alapján történik.


A koncert kezdéssel megvárjuk az esetleg a korábbi helyszínről érkező vendégeinket is.


Bízunk benne, hogy a változás ellenére is örömmel köszönthetjük Önt, az előadáson.


A belépésre jogosító karszalagokat a koncert előtt az alábbi időpontokban és helyszíneken tudják átvenni a mai napon:  Aréna utca 8. első emelet: 10.00 -14.00 és 17:00-18.30 óráig vagy az  Agora Művelődési és Sportház bejáratánál 17.00 órától.”


Az Isis Big Band Egyesület Swing Nagyjai koncertjét szeptember 20-án 19 órától az eredetiek szerinte Történelmi Témaparkban rendezik meg.

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Eligazol a Haladás futsalcsapatának meghatározó légiósa
A zöld-fehérekkel 3-3 magyar bajnoki címet és Magyar Kupa győzelmet nyert brazil Luiggi Longo külföldön folytatja pályafutását.
legfrissebbek
230 településen gyérítik a szúnyogokat a héten, Vas megyében egy helyen sem
A héten tizenhárom vármegye 230 településén, hatvanezer hektáron gyérítik a szúnyogokat - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője.
Foci Eb 2024: Románia-Ukrajna 3-0
A román válogatott 3-0-ra legyőzte az ukrán csapatot hétfőn a németországi labdarúgó Európa-bajnokság E csoportjának első mérkőzésén.
Zsúfolásig megtelt a szurkolói sátor a Sportház előtt
Zsúfolásig megtelt az Agora és a TDK által közösen kialakított szurkolói zóna szombaton a Sportház előtti téren. 15 órakor első Európa-bajnoki mérkőzését játszotta a magyar labdarúgó válogatott a németországi tornán. A szurkolói házban a drukkerek óriáskivetítőn követhették a Svájc elleni találkozót, amely 3-1-es vereséggel ért véget.
ÖkoPlusz Fesztivál a környezettudatosság jegyében
Nyolc helyszínen közel 100 programmal várta a látogatókat az ÖkoPlusz Fesztivál pénteken és szombaton a Kámoni Arborétumban. A természetközeli rendezvényt immár harmadszor szervezte meg a H+ Média és Kulturális Egyesület a környezettudatosság, az ismeretterjesztés és a szórakoztatás jegyében, minden korosztály számára.
Boszorkányok, bronzöntés, deresre húzás, rabszállító kocsi és sok-sok művészeti program vár a Múzeumok Éjszakáján
Június 22-én kilenc helyszínen, 70 programmal várja látogatóit a Múzeumok Éjszakája, melyről hétfőn, a Savaria Múzeumban tartottak sajtótájékoztatóta részt vevő intézmények képviselői.