km/óra
  2023.09.26., kedd  •  Jusztina napja
Más helyszínen rendezik meg a ma esti Slágerszimfónia koncertet

Más helyszínen rendezik meg a ma esti Slágerszimfónia koncertet

A Savaria Szimfonikus Zenekar ma estére meghirdetett Slágerszimfónia című koncertjét az Agora Művelődési és Sportházban rendezik meg az eredetileg meghirdetett 19 órai kezdéssel.

 

Sajnos a tegnap esti helyszíni próbán kiderült, hogy a hideg miatt elhangolódnak a hangszerek, az erős szél pedig torzítja a zenekari hangosítást, ezáltal jelentősen lerontja a koncertélményt, olvasható a közleményben, ami így folytatódik: „Mi viszont szeretnénk Önöknek a legszínvonalasabb produkciót nyújtani, ezért döntöttünk a Történelmi Témapark helyett a beltéri helyszín mellett. Az Agora Művelődési és Sportház nagyterme – méreténél fogva – lehetőséget nyújt a biztonságos, a távolságtartás feltételeit is biztosító, ülésrend kialakítására.


Továbbra is kérjük Önöket, hogy tartsák be a koronavírus elleni védekezés alapszabályait: kérjük, hogy maszkban érkezzenek, és viseljék azt az előadás alatt. A bejáratnál személyzetünk érintésmentes hőmérséklet ellenőrzést végez, emiatt kérjük, hogy időben érkezzenek a gördülékeny beengedés biztosítása miatt.


A teremben a helyfoglalás érkezési sorrendben történik a távolságtartás szabályai alapján történik.


A koncert kezdéssel megvárjuk az esetleg a korábbi helyszínről érkező vendégeinket is.


Bízunk benne, hogy a változás ellenére is örömmel köszönthetjük Önt, az előadáson.


A belépésre jogosító karszalagokat a koncert előtt az alábbi időpontokban és helyszíneken tudják átvenni a mai napon:  Aréna utca 8. első emelet: 10.00 -14.00 és 17:00-18.30 óráig vagy az  Agora Művelődési és Sportház bejáratánál 17.00 órától.”


Az Isis Big Band Egyesület Swing Nagyjai koncertjét szeptember 20-án 19 órától az eredetiek szerinte Történelmi Témaparkban rendezik meg.

Savaria Fórum 32. évfolyam 33. szám - 2023.09.22.
Savaria Fórum 32. évfolyam 33. szám - 2023.09.22.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Teljes útzár lesz a Rohoncin!
Szeptember 26-28. között rendezi meg a XII. Szakmai Közlekedési Verseny országos döntőjét, ennek helyszíne a forgalmas útszakasz, erről posztolt dr. Czeglédy Csaba (független) önkormányzati képviselő.
Jégesővel vonult át a vihar délután Vas vármegyén (fotók, videó)
Söpte-Vép-Táplán-Vasszécseny kapta a legtöbb jeget, a borsó nagyságútól a 2-3 centisig volt minden.
Szívfacsaró történetek: két előadást hoz Szombathelyre Pintér Béla és Társulata
Az ország legrangosabb, legnépszerűbb független színházi csapata, Pintér Béla és Társulata kétszer is vendégszerepel az ősszel az AGORA Művelődési és Sportházban. Megrendítőek s egyben felemelőek, erőt is adóak a produkcióik.
Halálos baleset történt Sorokpolánynál
Egy gépkocsivezető vesztette életét abban a balesetben, amely a 8704-es számú úton történt a Sorokpolány térségében - adta hírül a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság.
Értelemmel épül a világ: 50 éves a Pedagógus Kórus
Baráti énekkarokkal, a Bartók Termet betöltő közönséggel és persze sok-sok muzsikával ünnepelte fennállásának ötvenedik évfordulóját a Szombathelyi Pedagógus Kórus.
legfrissebbek
Hatból hat: újabb zöld-fehér futsalsiker, a Kecskemét is meghajolt a Haladás előtt
A szombathelyiek 5-0-s győzelemmel tartották itthon a három bajnoki pontot.
Világsztárok az MSH színpadán
A jubiláló Művelődési és Sportház dicsőséges éveket, évtizedeket élt meg a rockzenében is. Ha valaki a nyolcvanas éveket böngészi, szinte hihetetlen dolgokra lel. Az elzárt határvárosban meghatározó lett a minőségi rockzene, világsztárok adták egymásnak a kilincset. Hihetetlen, kiket hallhatott és láthatott élőben egy mezei rocker.
Temetői séta lesz október elején
Orvosok és gyógyszerészek síremlékeit tekinthetik meg az érdeklődők a Szent Márton utcai temetőben október 5-én délután. A Szombathelyi Szépítő Egyesület rendezvényén a sétát Orbán Róbert vezeti.
SZEDIK: Tanuljunk együtt, egymástól, egy-másért!
Intézményünk fogyatékkal élő lakói és a Reményik Sándor Evangélikus Általános Iskola 4. osztályos tanulói egy közös participációs programban vesznek részt, melynek célja a társadalmi elfogadás és befogadás erősítésén alapszik, írja közösségi oldalán a Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ.
Ötven vaddisznót lőttek ki a vadászok Szombathelyen
Augusztus 31-ig hat ütemben összesen 50 belterületen élő vaddisznót lőttek ki Szombathelyen, írja a szeptemberi közgyűlésre készült anyag.