km/óra
  2024.06.16., vasárnap  •  Jusztin napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Magyar Péter: vasárnap mindenkinek szánnia kell egy órát a hazájára

Magyar Péter: vasárnap mindenkinek szánnia kell egy órát a hazájára

A rossz és korrupt politikusokat azok az állampolgárok választják meg, akik nem mennek el szavazni. Holnap mindenkinek szánnia kell egy órát a hazájára - mondta Magyar Péter, a Tisza Párt EP-listavezetője a párt szombati kampányzáró nagygyűlésén Budapesten.

 

A Hősök terén tartott rendezvényen Magyar Péter rámutatott arra: az elnyomó hatalom ellenszere a tespedtség és az apátia legyőzése. Ez pedig a tett. "Fel kell állni a fotelből, felnézni az égre, nagyot sóhajtani és annyit mondani: most mi jövünk" - hangoztatta. Hozzátette: minden egyes honfitársunk szavazat számít, "tegyük oda magunkat" vasárnap estig.


Magyar Péter azt mondta a résztvevőknek, hogy verjenek vissza minden befolyásolási kísérletet, ne fogadjanak el pecsét nélküli és előre kitöltött szavazólapot és szavazzon mindenki meggyőződése szerint. A szavazófülke magányában mindenki egyedül lesz, "ne féljetek!" - szólította fel híveit.


Figyelmeztette őket, hogy az ország visszaszerzése nem  rövidtávfutás lesz, hanem "egy maratonba oltott gátfutás", de higgyetek abban, hogy közösen megcsináljuk - mondta a politikus.


A rendezvényen felszólalt a pár két EP-képviselőjelöltje, Bujdosó Andrea és Tarr Zoltán. (MTI)

 

Fotó:  MTI/Koszticsák Szilárd

címkék
Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.