km/óra
  2024.06.20., csütörtök  •  Rafael napja
Luca és Levente Szombathely legifjabb ikerpárja

Luca és Levente Szombathely legifjabb ikerpárja

Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek Szombathelyről!

SZÜLETÉS:

Kamarás Ákos Árpád és Horváth Réka fia: Zente, Ury András és Császár Nóra leánya: Emília, Várnagy Gergely és Csizmadia Petra leánya: Dorottya, Kovács Szabolcs és Kiss Gabriella leánya: Ágnes, Siklósi Károly és Rimbauer Renáta Csilla fia: Kristóf Károly, Gómán Zoltán és Nyári Diána leánya: Lejla, Agg Zoltán Dominik és Nagy Dorina Dóra leánya: Luca és fia: Levente (ikrek), Maróthy Balázs és Szabó Georgina fia: Barnabás, Tóth Zsolt és Békefi Eszter fia: Zsigmond, Cser János Tamás és Pék Anett leánya: Liliána, Szabó Patrik és Póhr Laura Bianka fia: Vencel, Polgár Péter és Kiss Patrícia Martina leánya: Petra, Vilics Bálint és Széll Tímea fia: Áron László, Takács Ákos és Lendvai Adél Bernadett leánya: Letti Nia, Fürdős Martin és Kiss Nóra fia: Artúr, Sipos Attila és Monek Erzsébet fia: Bálint, Pipics Roland és Szomorkovics Alexandra leánya: Panna Róza, Kovács László és Klokk Bianka leánya: Eszter, Horváth András és Számpli Alexandra leánya: Mia Kiara, Németh Zoltán és Szalay Ivett leánya: Liza, Horváth Norbert és Esztergályos Katalin fia: Máté, Szabó Krisztofer és Károlyi Anett Szilvia fia: Olivér Krisztofer, Iszak Péter és Orbán Kitti leánya: Anna, Németh Zsolt és Nász Dorisz fia: Nolen, Lakner Márk és Horváth Adrienn fia: Timon, Katavics Márk és Faragó Friderika leánya: Mia Friderika, Havasi Imre és Kiss Anett fia: Bertin, Sümegi Ferenc és Németh Krisztina fia: Máté, Dienes Gábor és Szabad Mercédesz fia: Bence, Bauer József és Ősi Barbara fia: Máté, Isaszegi József Balázs és Pandur Boglárka leánya: Abigél, Kiss Róbert és Ferenczi Vivien fia: Alex, Németh László és Vilics Viktória leánya: Léna, dr. Fekete Árpád és dr. Megyes Nóra Anna leánya: Maja Ágnes

 

HÁZASSÁG:

Pölhös Szabolcs Richárd és Czeczeli Katalin, Fülöp Csaba István és Erős Ramóna, Steirich Zoltán és Csordás Dorottya, Csárdi János és Braunstein Anna, Kolsuz Muhammet és Gadóczy Marietta 

 

HALÁLESET:

Vöcsei Antalné Szombathelyi Zsuzsanna, Molnár Imre Péter, Kovács Krisztián, Horváth András, Kovács Sándor, Róka Ernőné Ávár Anna Erzsébet, Vági Józsefné Kiss Ilona, Neuliszt András Józsefné Sándor Mária Magdolna, Németh László, Bernáth Csaba Lászlóné Erdősi Mária Magdolna, Gerse Ferencné Szabó Erzsébet, Németh Józsefné Takács Magdolna, Tóth Lászlóné Horváth Irén, Szabó Kálmánné Kovács Márta, Horváth Istvánné Vági Ilona Zsuzsanna, Szabadkai Csaba Mihály, Gerencsér Józsefné Kiss Anna, Meláth Szilvia, Kiss Lászlóné Hegedüs Erzsébet, Molnár Sándor István, Kontics László Pálné Ebergényi Ilona, Varga Antalné Biró Emerencia, Papp Tiborné Oláh Erzsébet

 

Fotó: illusztráció/Pixabay

Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Záporok és jégeső miatt adtak ki riasztást vármegyénkre is
Öt megyére adott ki figyelmeztetés zivatarok miatt szombaton a HungaroMet. Az előrejelzés szerint késő délutántól záporok alakulhatnak ki Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Vas, Veszprém és Zala megyében. Vasárnap pedig az északkeleti, keleti megyékben alakulhatnak ki zivatarok.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
Bloomsday 2024: az itt és most ünnepe
30. alkalommal ünnepli Szombathely városa, hogy James Joyce Ulyssesének főhősét, Leopold Bloomot szombathelyi származásúként írta bele a világirodalomba. Az idei, háromnapossá bővült ír–magyar fesztivál, a Bloomsday első napján már nyilvánvalóvá vált, hogy városunk minden idők legszínesebb kortárs művészeti fesztiválja vette kezdetét, melyen a magaskultúra és könnyedebb szórakozás egyaránt képviselteti magát.
Sorsolás: gazdára talált nyereményjátékunk fődíja, a FIAT kabrió
Közjegyző jelenlétében kedden délelőtt megtörtént a májusban indult nyereményjátékunk sorsolása és gazdára talált a FIAT 500-as kabrió.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.