km/óra
  2023.12.09., szombat  •  Natália napja
Suzuki Vitara Suzuki Castrum
Suzuki Swift Suzuki Castrum
Suzuki S Cross Suzuki Castrum
Lazán vezetek: a kormánymédia szerint visszalép Koczka Tibor, az érintett cáfolja ezt

Lazán vezetek: a kormánymédia szerint visszalép Koczka Tibor, az érintett cáfolja ezt

A Magyar Nemzet szerint Koczka Tibor polgármesterjelölt várhatóan visszalép Nemény András javára. Az érintett szerint nem tervez ilyent, majd egy Facebook-poszttal magyarázta el, hogy miért nem: lazán vezet Balázsy Péter előtt, egy futóversenyen.

Egyezség születhetett a szombathelyi ellenzék jelöltjei között: a jobbikos támogatású, magát eddig konzervatív jelöltként feltüntető Koczka Tibor a megállapodás értelmében várhatóan visszalép a szocialista Nemény András javára – írta a Magyar Nemzet helyi forrásokra hivatkozva.


Koczka Tibor a Magyar Nmezetnek azt mondta, hogy nincs így, és fogalma sincs, honnan származik ez az információ. – Az egyik internetes újság már kedden arra számított, hogy bejelentem a visszalépésem, de nem történt meg – emelte ki a politikus. – Akkor indulni fog jövő vasárnap, és nem lép vissza? – tette fel a kérdést a lap munkatársa, amire Koczka Tibor sejtelmesen úgy fogalmazott: „most szombaton délután azt mondom, hogy a legjobb tudomásom szerint nem lépek vissza”


A cikk megjelenése után Koczka Tibor a nyugat.hu internetes portállal közölte, hogy az állítás nem igaz, nem lép vissza a polgármester-jelöltségtől. Ismét kijelentette, hogy konzervatív, jobboldali politikusnak tartja magát, és azt kéri, senki se próbálja besorolni őt sehová.
 

Megjegyezte, tudja, hogy a Fidesz azt állítja, Szombathelyen az ellenzéken belül van szakadás, de Kocka szerint nem a baloldal, hanem a jobboldal megosztott a vasi megyeszékhelyen.


A politikus szombat délután egy futóversenyen készült fotót osztott meg Facebook-oldalán, a fotón éppen Balázsy Péter előtt halad.


 

 

 

Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
Savaria Fórum 32. évfolyam 44. szám - 2023.12.08.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
December 10-től a teljes szakaszon a MÁV közlekedteti a Szombathely-Budapest InterCityket
Több jelentős változás is ételbe lép a 2023/24. évi közforgalmú vasúti menetrend bevezetésével. Idén december 10-től a két személyszállítást végző vasúttársaság, a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. is áttér a járat alapú közlekedésre, olvasható a GYSEV közleményében.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Itt vannak a 2023-as szombathelyi adventi vásár programjai
November 24-én nyílik meg a szombathelyi Fő téri 2023-as adventi vásár. Itt vannak a részletes programok.
Megnyílt 2023. adventi vására, amit minden szombathelyinek látnia kell
A Fő téren felgyúltak a fények, elindult az adventi kisvonat, és forralt bor illata száll: megnyílt Szombathely minden eddiginél látványosabb adventi vására.
Folytatódnak a pályaépítési munkák a szombathelyi vasútállomáson, módosulnak a menetrendek
Szombathely állomáson 2024. január 31-ig tovább folytatódnak a pályaépítési munkálatok. A vágányzár alatt a Szombathely állomásról induló és érkező vonatok többsége módosított menetrend szerint közlekedik, áll a GYSEV közleményében.