km/óra
  2024.06.14., péntek  •  Vazul napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Kupamérkőzésekkel vette kezdetét a 2022/2023-as megyei idény

Kupamérkőzésekkel vette kezdetét a 2022/2023-as megyei idény

Öt vasi együttes a MOL Magyar Kupa országos főtábláján volt érdekelt, de a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupában is megrendezték az első fordulót.

 

Meglehetősen mozgalmasan telt augusztus első hétvégéje megyei csapataink számára, hiszen amellett, hogy a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupában is megkezdték szereplésüket az együttesek, a MOL Magyar Kupa országos főtáblájára jutott öt gárda is lejátszotta első mérkőzését a sorozatban. A Király SE, a TUTITEXTIL-Körmend VSE, a Söpte, valamint a Sárvár a Vas Megyei Kupa elődöntőjébe jutásával vívta ki az indulási jogot, hozzájuk csatlakozott ötödikként körmérkőzéseket követően a Rábapaty csapata. 

 

Sárvár FC (Megyei I.)  - Nyergesújfalu SE (Megyei I.)  1-5 (0-3)  Sárvár, vezette: Kocsis

Sárvár: Viganó - Fülöp, Czirók, Takács, Tokaji (Németh B. 82.) , Szakos (Toldi 80.) , Fider, Szabó (Sinka 46.) , Németh Á., Binder (Károlyi 46.) , Szemes

Vezetőedző: Nagy Dániel

Nyergesújfalu: Borsiczki (Karádi 89.)  - Kozák, Cseh, Hajnal (Pálfi 89.) , Vass, Vida (Jakobi 89.) , Farkas, Mann, Balogh, Takács (SImon 83.) , Manga (Antal 58.) 

Vezetőedző: Darabos Gábor

Gólszerzők: Takács 78., ill. Binder 18. (öngól), Hajnal 34., Vass 2 (42., 88.), Vida 69.

 

 

Rábapatyi KSK (Megyei I.)  - Komárom VSE (NB III.)  1-3 (1-1)  Rábapaty, vezette: Molnár

Rábapaty: Király - Csonka, Meicz (Varga 81.) , Horváth K., Dugovics, Tóth (Gosztolya 18.) , Manganelli, Csupor, Balhási (Bakonyi 60.) , Piros (Horváth G. 81.) , Könczöl

Vezetőedző: Marton Róbert

Komárom: Belányi - Peszmeg, Simigla, Juhász (Gelencsér R. 55.) , Jóna, Szecsődi, Gelencsér Gy. (Pulai 71.) , Vincze (Nagy Z. 71.) , Horváth (Nagy T. 46.) , Nagy L. (Tóth 46.) , Katona

Vezetőedző: Nagy Gábor

Gólszerzők: Dugovics 18., ill. Szecsődi 21., Jóna 58., Nagy Z. 81.

 

 

Söpte SE (Megyei I.) - Devecseri SE (Megyei I.)  4-1 (3-0)  Söpte, vezette: Dombi

Söpte: Gáspár - Mester (Kovács G. 77.) , Rómer (Fogl 82.) , Németh, Hujber (Imre 82.) , Kondákor, Koronczai, Vámos, Varga (Lipics 86.) , Koszokovits, Kovács E. (Horváth 77.)

Vezetőedző: Lengyel Miklós

Devecser: Károlyi - Sipos, Korpos (Szabó 77.) , Király, Paksai, Móger, Venczel (Bukovics 24.) , Hauser, Keringer (Burucs 77.) , Keller, Kuti (Ménes 26.)

Vezetőedző: Cserna Róbert

Gólszerzők: Mester 9., Hujber 3 (13., 28., 68.), ill. Hauser 88.

Kiállítva: Németh 61. (Söpte), ill. Móger 77. (Devecser)

 

 

TUTITEXTIL-Körmend VSE (Megyei II.)  - Zsámbéki SK (NB III.)  0-8 (0-3)  Körmend-Horvátnádalja, vezette: Juhász

TUTITEXTIL-Körmend: Kecskés - Horváth Á. (Takács 77.) , Tóth (Németh 61.) , Simon, Meixner (Horváth Ad. 46.) , Szatmáry, Petrovics, Kazinczki G., Horváth Al. (Horváth D. 67.) , Kazinczki B., Szabó (Papp 46.)

Vezetőedző: Kutasi Tibor

Zsámbék: Tímár - György (Homoki 57.) , Sugár (Orosházi 57.) , Áprily, Kerék, Tolnay, Barlangi (Sárközi 46.) , Csóri (Haupt 66.) , Csabafi, Tóth (Mártonfi 66.) , Marticsek

Vezetőedző: Szamosszegi Gábor

Gólszerzők: Kerék 4 (28., 40., 53., 80.), Csóri 38., Sárközi 58., Haupt 2 (76., 87.)

 

 

Király SE (Megyei I.) - Practical VLS Veszprém (NB III.) 2-0 (1-0)  Szombathely, vezette: Horváth

Király SE: Király - Takács, Kudron (Velekei 56.) , Reseterits, Németh (Kovács 79.) , Kiss, Horváth, Halmosi, Csákvári, Vigh, Schimmer

Vezetőedző: Hegyi László

Veszprém: Bonnyai - Balogh, Dobsa, Ulbert (Molnár 46.) , Végh, Gálfi, Iszlai, Varga, Sarok (Kovács 46.) , Horváth (Dömötör 76.) , Bakos (Krebsz 46.)

Vezetőedző: Pető Tamás

Gólszerzők: Halmosi 19., Velekei 73.

 

Ahogy írtuk, a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupa küzdelmei is megkezdődtek, a teljes eredménysor az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Fotó: Király Sportegyesület

 

Malomsoki Cintia

 

 

 

 

 

 

 

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
legfrissebbek
A Nemzeti Választási Bizottság befejezte az újraszámlálást, Karácsony maradt a főpolgármester
Több órás tárgyalás után a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) befejezte a főpolgármester-választás érvénytelen szavazatainak újraszámlálását. Sasvári Róbert, az NVB elnöke kihirdette, hogy a 24592 érvénytelen szavazat közül 560 szavazatot minősítettek érvényesnek, olvasható a 444.hu-n.
Rossi: Nincs kérdőjel a Svájc elleni kezdőcsapatot illetően
Marco Rossinak, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának a fejében már készen van az a kezdőcsapat, amelyet pályára küld majd a németországi Európa-bajnokság szombaton 15 órakor sorra kerülő Svájc elleni mérkőzésén.
Inkantáció: légies és lírai pillanatok feketén-fehéren a fotókon
Légies és lírai pillanatok feketén-fehéren - ezt az alcímet viseli Büki László fotóriporter Inkantáció című kiállítása, amely a könyvhét keretében nyílt meg a Berzsenyi Dániel Könyvtárban csütörtökön. 25 fénykép látható a tárlaton, közös vonásuk, hogy táncot és a zenét örökítenek meg.
Programajánló – Szombathely: Bloomsday, ökofesztivál és szurkolói ház
A június 14-15-ei hétvégén sem kell unatkozniuk a Szombathelyen élőknek, többféle programlehetőséget kínálnak a szervezők. A jövő hét is tartogat érdekességeket.
Foci Eb 2024: az MLSZ minden támogatást és segítséget megad a magyar szurkolóknak
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) minden támogatást és segítséget megad a helyszínen azoknak a magyar szurkolóknak, akik jelen lesznek Németországban a magyar válogatott Európa-bajnoki mérkőzésein - tájékoztatta az MTI-t Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője.