km/óra
  2022.08.15., hétfő  •  Mária napja
Közlekedik a család vetélkedőre várják a jelentkezőket

Közlekedik a család vetélkedőre várják a jelentkezőket

Május 28-án rendezik meg a Közlekedik a család elnevezésű hagyományos programot a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Söptei úti objektumában. A versenyre olyanok jelentkezését várják, akik legalább egy 6-12 év között gyermeket nevelnek és minimum az egyik szülő rendelkezik „B” kategóriás jogosítvánnyal. Az elméleti tudásról tesztlapon kell számot adni, emellett kerékpáros ügyességi pályát és különböző játékos feladatokat kell teljesíteni. A cél az, hogy ráirányítsák a figyelmet a biztonságos és balesetmentes közlekedésre, a példamutató magatartásra. Jelentkezni a kozlekedikacsalad.hu honlapon, valamint a helyszínen személyesen is lehet. A megyei győztes mehet tovább az országos döntőre, ahol a fődíj egy személygépkocsi.

Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Embert gázolt a vonat Táplánszentkeresztnél
A Szombathelyről 6:17-kor Zalaszentivánba elindult 9812 sz. személyvonat Hatmajor forgalmi kitérőnél ismeretlen személyt gázolt, közölte a GYSEV.
Vasi győzelem a zöld-fehér rangadón, 14 év után nyert a Haladás hazai környezetben a Győr ellen
A szombathelyiek mérlege így három fordulót követően két győzelem, valamint egy döntetlen.
Hazatérés: Likó Marci újra Szombathelyen zenél
Zaklatott gyerekkorában a zene volt a kapaszkodó. Aztán úgy hozta a sors, hogy ez lett a hivatása. Szövegei őszinték, vibrálóak, tele mélységekkel, magasságokkal... Likó Marcell szorosan kötődik Szombathelyhez, hiszen itt járt főiskolára, és ezek az évek komoly inspirációt jelentettek számára az alkotói pályáján. Zenekara, a Vad Fruttik a Savaria Történelmi Karnevál egyik fő fellépője: augusztus 27-én, szombaton 21.30-tól övék a Fő téri Forum Színpad!
Megyei I. osztály: a Vasváré a nap egyetlen hazai győzelme
A Rábapaty a Csepreg, a Király SE a Táplánszentkereszt, míg a Szentgotthárd a Bük otthonából távozott három ponttal.
Folytatódik a meleg, napsütéses idő
Folytatódik jövő héten a meleg, napsütéses, jellemzően száraz idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.