km/óra
  2024.05.20., hétfő  •  Bernát, Felícia napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Koczka Tibor: velem vitázzon Balázsy Péter! (Frissítve: Balázsy reakciója)

Koczka Tibor: velem vitázzon Balázsy Péter! (Frissítve: Balázsy reakciója)

Az alpolgármester, aki független, de jobboldali polgármesterjelöltként indul az őszi önkormányzati választáson, egy sajtótájékoztatón üzent a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjének, akinek pedig nem egyértelmű, hogy egy esetleges polgármesterjelölti vitán ki lenne az ellenfele.

"A komoly problémák komoly embereket igényelnek" - kezdte szerdai sajtótájékoztatóját Koczka Tibor alpolgármester, aki az őszi önkormányzati választásokon független, jobboldali polgármesterjelöltként indul. Korábban a Savaria Fórum is beszámolt róla, hogy Molnár Miklós alpolgármester kezdeményezett egy polgármesterjelölti vitát, amit Balázsy közleményben utasított vissza, mondván: számára nem világos, hogy az ellenzéki oldalról kivel is kellene vitáznia.
 

"Ha valaki városvezetőnek készül, mindenféle vitát vállalnia kell. A szombathelyiek pedig megérdemlik, hogy tudják, hogy a három polgármesterjelöltnek mi a programja. Azért sem értem Balázsy Pétert, mert mindhárom jelöltet egyenlő feltételekkel vettek nyilvántartásba, ő pedig önkényesen nem döntheti el, hogy kivel akar vitázni. Mi az, hogy neki sok két vitapartner?" - tette fel kérdését Koczka, aki szerint Balázsy nyilatkozata, mi szerint döntsék el, ki képviseli az ellenzéket, valójában Hende Csaba szavai.


"Szeretném átvágni a gordiuszi csomót, amit Balázsy kötött erre a történetre. Én, Koczka Tibor, független, jobboldali polgármesterjelölt, szeretném kihívni nyilvános televíziós vitára Balázsy Pétert. Döntsük el, hogy a jobboldalnak mely jelöltje alkalmasabb polgármesternek és ez után az üljön le vitázni Nemény Andrással" - zára Koczka Tibor.

 


Balázsy Péter reakciójából úgy tűnik, nincs esély arra, hogy a vita összejöjjön. Portálunknak Balázsy Péter ugyanis azt mondta:
 

 - Koczka Tibor először az öt évvel ezelőtt rábízott Kámon-Herény-Minerva körzet lakóival számoljon el, ahol a ciklusban semmit nem tett és sajnos alpolgármesterként sem alkotott maradandót. Miután megbukott képviselőként, annak a Jobbiknak a jelöltjeként bukkan fel a választáson, amelynek vajmi kevés köze van a keresztény-konzervatív értékrendhez. Ha pedig a városról szeretne vitázni, akkor először talán költözzön  Szombathelyre - zárta a szavait Balázsy Péter. 
 

kapcsolódó galéria
Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak