km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Kis híján tragédia történt az új körforgalomban Szombathelyen

Kis híján tragédia történt az új körforgalomban Szombathelyen

A férfi épp egy körforgalomban tekert és úgy ítélte meg, hogy nem fog megállni előtte busz, ezért inkább „eldobta” a biciklit és az esést választotta. Egy szemtanú szerint nagyon jól döntött.

Az elsődleges adatok szerint könnyű sérülést szenvedett az a kerékpáros férfi, aki a szombathelyi Markusovszky Lajos utcából hajtott be a város talán legjobban kivilágított körforgalmába, de egy Horváth Boldizsár körúton érkező busz miatt inkább az elesést választotta, mivel az nem adta volna meg neki az elsőbbséget – számolt be a 112Press.

Egy szemtanú szerint nagyon jól döntött. Mint a lap írja, a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

A mentők helyszínen tartózkodása alatt a Sugár út felől érkezőknek kellett kisebb kerülőt tenniük, egyébként zavartalanul haladhatott a forgalom a helyszíni szemle ideje alatt.

 

Fotó: 112Press

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Vármegyei I. osztály: lezárult a bajnokság, a Királyé lett az ezüstérem a Haladás mögött, a harmadik helyet a Vép szerezte meg
A Sárvár a hatalmas vihar, jégeső miatt találkozója nagy részét műfüvön játszotta és 0-0-ra végzett a Csákánydoroszlóval, de a Söpte és Szentgotthárd is megosztozott a pontokon. A Haladás gólzáporos mérkőzésen hozta el a három pontot Táplánból, míg a Körmend, a Vasvár és a Szarvaskend egyaránt három gólt szerezve nyert hazai környezetben.
100 százalékos teljesítménnyel nyerte a bajnokságot az SZKKA
Az NB/I B-s kézibajnokság zárófordulójában az Orosházát is legyőzte Vida Gergő együttese, amely mind a 30 bajnokiját megnyerte.
Hankó Balázs: egyre vonzóképesebb a megújult magyar felsőoktatás
Egyre vonzóképesebb, egyre attraktívabb a megújult magyar felsőoktatás - hangoztatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért felelős államtitkára Szombathelyen tartott sajtótájékoztatóján, szombaton.
Ha jövő héten IC-vel készült Budapestre, ennek nem fog örülni
Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között, pályakarbantartási munkák miatt.
Megtisztult a Stromfeld lakótelep első két félköríve is
A SZOVA Nonprofit Zrt., a Szompark Kft. és a Közterület-felügyelet korábbra tervezte, de a csapadékos időjárás miatt végül csak most tudták elvégezni a Stromfeld lakótelep első két félkörívének komplex takarítását.