km/óra
  2024.06.24., hétfő  •  Iván napja
Két súlyos sérült Csákánydoroszlónál, Opel kanyarodott Mercedes elé

Két súlyos sérült Csákánydoroszlónál, Opel kanyarodott Mercedes elé

A 8-as főúton tartott Körmend irányába egy Mercedes személyautó, amikor a szemből érkező Opel vezetője figyelmetlenül kezdte meg a balra kanyarodást. A balesetben hárman megsérültek.

 

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset történt szombaton délelőtt Csákánydoroszló határában, a 8-as főúton, írja a 112press. Egy Opel személyautót vezető nő Bajánsenye irányába, balra akart lekanyarodni a főútról és feltehetőleg rosszul mérte fel a szemből érkező, szabályosan közlekedő Mercedes távolságát. A Mercedes ütközött az Opellel, majd letért az útról és egy vastag törzsű fa mellett árokba csapódott. A balesetben mindkét sofőr súlyos sérülést szenvedett.


Az Opelben egy három év körüli gyermek is utazott, gyermekülésbe bekötve. Információk szerint a gyermekülés nem volt megfelelően rögzítve. A gyermek az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett.


A mentés és műszaki mentés ideje alatt egy sávon, váltakozó irányban, rendőri irányítás mellett haladhatott a forgalom. Az érintett útszakaszon nincs sebességkorlátozás, 90 km/órás sebességgel haladhatnak a járművek.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112press
 

Savaria Fórum 33. évfolyam 24. szám - 2024.06.21.
Savaria Fórum 33. évfolyam 24. szám - 2024.06.21.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak