km/óra
  2024.04.14., vasárnap  •  Tibor napja
Karneváli bérletet lehet váltani a helyi járatos buszokra

Karneváli bérletet lehet váltani a helyi járatos buszokra

Két belvárosi parkolójegy áráért karnevál-bérletet lehet váltani a helyi járatos buszokra egyéni és családi verzióban. A Vasútállomásról a beérkező vonatokhoz csatlakozva csütörtökön és pénteken 6-10, szombaton és vasárnap 10-20 percenként, az autóbusz-állomásról pedig 20-30 percenként közlekednek a buszok a karnevál helyszínére. A bérletek már augusztus elseje óta megvásárolhatók applikáción keresztül, a Tourinform Irodában és a GYSEV utascentrumában a vasútállomáson. A bérletek augusztus 25-én 18 órától 28-án éjfélig érvényesek. A bérlet személyazonosító igazolvánnyal használható, vásárláskor meg kell adni az igazolványszám megadását.
 

Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Már tudják, hol mérnek a vasi rendőrök a Speedmarathonon
A vasi rendőrök száznál is több javaslatot kaptak az itt élőktől, hogy hol mérjenek majd április 19-én.
Szombaton elstartol a Spartan, itt vannak a részletek
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Épülnek a látványos akadálypályák, melyek csak arra várnak, hogy szombat reggel nyolc órakor elstartoljanak a versenyzők. Szólunk előre, hogy több utcában is forgalomkorlátozás lesz.
Nehéz lesz az április a Rumi úton közlekedőknek
Napokon belül indul a város legforgalmasabb déli bevezető útjának felújítása, a Rumi út aszfaltozása miatt a hónap végén várhatóan pár napig teljes lezárás lesz a szakaszon, de már a marási munkák idején is lassabb haladásra kell számítani.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Szólunk előre: április második hetében több helyen is útlezárások lesznek Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április második hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani.