km/óra
  2024.06.14., péntek  •  Vazul napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Karitatív családi napra hívta diákjait és hozzátartozóikat a szombathelyi MCC képzési központ

Karitatív családi napra hívta diákjait és hozzátartozóikat a szombathelyi MCC képzési központ

Az idei évben is meghirdette hagyományos adventi adománygyűjtését a szombathelyi MCC képzési központ. December 1-jén a szombathelyi jégcsarnokban megrendezett karitatív családi napon a gencsapáti Ernuszt Kelemen Gyermekvédelmi Intézmény kis lakói részére tisztálkodási szereket, higiéniai és kozmetikai termékeket, édességet és apró meglepetéseket adhattak le a szombathelyi diákok és családtagjaik.

 

A szombathelyi MCC képzési központ idén is a jótékonyságra hívta fel a figyelmet advent első hétvégéjén. December 1-jén a jégcsarnokba várták diákjaikat és hozzátartozóikat, hogy egy nemes cél érdekében fogjanak össze. Ahogy tavaly, úgy idén is a gencsapáti Ernuszt Kelemen Gyermekvédelmi Intézmény kis lakói részére tisztálkodási szereket, higiéniai és kozmetikai termékeket, édességet és apró meglepetéseket vártak az adományozóktól. 


Mint megtudtuk, a rendezvény nagyon jól sikerült, sokan ellátogattak a meghívottak közül. Az este folyamán a gyakorlott korcsolyázók ügyességi vetélkedőben mérhették össze tudásukat, míg a bizonytalanabbak segítséget kaptak a gyakorláshoz. Zárásaként pedig színes jégdiszkóban mulathattak a legkitartóbb résztvevők. A rendezvényre természetesen meghívást kaptak az intézményben lakó gyermekek is, akik szintén korcsolyát húztak, és együtt rótták a köröket az MCC-s diákokkal.

 

Fotó: MCC Szombathely
 

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 22. szám - 2024.06.07.
Savaria Fórum 33. évfolyam 22. szám - 2024.06.07.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
Szombathelyen és a megyében is küzdenek az árral
Az éjszakai esőzések után ismét áradnak, kilépnek medrükből a folyók és a patakok a megyében, Szombathelyen is védekezni kell a víz ellen. A Rábán és a Pinkán is harmadfokú készültség van, más megyékből vezényeltek át szakembereket, a Rába-völgyben további áradásokra kell számítani.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.