km/óra
  2024.06.17., hétfő  •  Laura, Alida napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett a jákfai férfi

Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett a jákfai férfi

A Vas vármegyei egyenruhások 2023. május 19-én 5 óra és 2023. május 22-én 5 óra közötti időben három könnyű sérüléses és tizenegy anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, olvasható a police.hu-n. Nemcsak baleseteknél intézkedtek a rendőrök.

 

A rendőrök egy jákfai férfival szemben intézkedtek 2023. május 21-én, a reggeli órákban a Nemesládony és Tompaládony közötti útszakaszon. Az igazoltatás során megállapították, hogy a segédmotor-kerékpárral közlekedő férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel őt a Sárvári Járásbíróság már korábban eltiltotta a vezetéstől. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, így őt további mintavételre is előállították. A 48 éves férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.


Az elmúlt 72 órában két másik járművezetővel szemben is pozitív értéket mutatott az alkoholteszter Vas vármegyében, így a szombathelyi motorossal, valamint a celldömölki sofőrrel szemben büntetőeljárás indult járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A celldömölki férfi anyagi káros balesetet is okozott.


Egy körözött nőt fogtak el az egyenruhások Rábapaty térségében, akivel szemben a Sárvári Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt. A 32 éves nőt a rendőrök elfogták és a Főkapitányság fogdájába szállították.
 

címkék
Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Eligazol a Haladás futsalcsapatának meghatározó légiósa
A zöld-fehérekkel 3-3 magyar bajnoki címet és Magyar Kupa győzelmet nyert brazil Luiggi Longo külföldön folytatja pályafutását.