km/óra
  2023.04.01., szombat  •  Hugó napja
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen

Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.

 

SZÜLETÉS: 


Papp Tamás és Horváth Eszter Virág fia: Máté, Németh Richárd József és Csonka Bianka fia: Zoárd, Inzsöl Tamás és Vajda Dóra fia: Benett Kristóf, Salfai Kálmán és Elek Pálma Magdolna fia: Zsombor Kálmán, Galgóczi Roland és Szabó Natália fia: Bence Denisz, Gyócsi Ádám és Sztojka Leonetta Kira leánya: Milla Róza, Nagy Zoltán és Melegh Tímea Szimonetta leánya: Eszter, Olárú Dániel és Lujf Hajnalka fia: Márton Dániel, Fenyvesi Csaba és Polgár Cintia fia: Csaba, Zubrits Attila és Czigány Ildikó fia: Zénó, Kiss Dávid és Kőszegi Viktória leánya: Daniella, Szalai Gábor és Farkas Zsuzsanna leánya: Anna, Soós László és Gyécsek Dóra fia: Levente, Szalai Gergő és Bejczy Delinke Fruzsina leánya: Virág Judit, Varga András és Németh Csilla leányai: Adél és Lili (ikrek), Szoták Péter és Pintér Lilla leánya: Manka, Norcen Norbert Ferenc és Orgován Renáta fia: Áron, Horváth András és Török Fanni fia: András, Szakmeiszter Péter és Németh Erika Brigitta fia: Martin, Lestár Dániel és Pajor Hajnalka fia: Milán Levente, Verhás Gergő és Kövesdi Nikoletta fia: Dávid, Tóth Marcell Árpád és Miklós Cintia fia: Kristóf Marcell, Hopka Péter és Gombos Lilla leánya: Helena, Kardos Krisztián és Németh Tímea leánya: Szofi, Demeter Richárd és Csatlós Szabina Piroska fia: Dilen Richárd, dr. Németh Máté és dr. Mézes Fanny fia: Zsombor, Horváth Attila és Kappel Tünde Bernadett fia: Dávid, Tóth István és Hajba Eszter leánya: Anna, Benczik Dániel és Varga Zsófia leánya: Olívia, Biczó József és Cságoly Petra leánya: Léna, Szalai Máté és Horváth Ildikó Ilona leánya: Kiara Sarolta

 

HÁZASSÁG: 


Varga Bence és Juhos Amália Enikő, Derhán Bálint és Vereknyeiová Rozália, Gerencsér Tamás és Tőke Viktória

 

HALÁLESET:


dr. Kunn László Béla, Bognár Ferencné Polgár Anna, Török Imréné Pirity Ilona Mária, Lakics Lajos, Staritzbüchler Ferencné Faller Mária, Németh Tamás, Somogyi Imréné Tóth Burus Ilona, Danka László, Böröcz Tibor János, Murai József, Leidli József, Rozmán Alajosné Mosonyi Anna, Mészáros Béla, Hodászi Ede András, Békés Józsefné Csényei Magdolna Róza, Sárközi Zoltán, Kovács Józsefné Szabó Margit, Horváth Józsefné Sándorfi Mária, Tálos Péter, Velekei Ferenc, Süle László, Németh Józsefné Agócs Sári, Kalocsai Petronella szül: Pados Petronella, Tanai Gyuláné Gőcze Margit, Garas Lajos, Pörneczi Jenő, Horváth Csaba, Kolompár Istvánné Dömötör Olga

Savaria Fórum 32. évfolyam 11. szám - 2023.03.31.
Savaria Fórum 32. évfolyam 11. szám - 2023.03.31.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Megyei I. osztály: a Rábapaty elvette a Haladás veretlenségét, a Jánosháza is idegenben tudott nyerni
A Király SE és a Répcelak hazai győzelemmel folytatta jó sorozatát, nem született gól a Szentgotthárd és a Celldömölk összecsapásán.
Ez egy családias történet – látogatás a Johanneumban Szabó Miklós intézményvezetőnél
Lendületes, energikus léptekkel jön elénk a Johanneum folyosóján Szabó Miklós, a Szombathelyi Evangélikus Diakóniai Központ intézményvezetője. Az általa vezetett szociális intézmény a társadalom perifériáján lévő csoportokat látja el: az idősek, fogyatékkal élők, pszichiátriai betegek és hajléktalanok ügye ma is takarásban van, és ezen a terepen eleve nehéz klasszikus sikertörténeteket generálni. Szabó Miklós viszont motivált vezető, eredményekkel a háta mögött, s tervekkel a jövőre nézve.
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen
Íme, a legfrissebb anyakönyvi hírek városunkból.
Megyei I. osztály: két idegenbeli, valamint egy hazai győzelmet hozott a vasárnapi nap
A Vép a Söpte ellen tartotta otthon a pontokat, a Körmend Táplánból, a Csepreg pedig Szarvaskendről távozott győzelemmel.
Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupa: A Haladás VSE, a Király SE és a Rábapaty már biztosan elődöntős
A legjobb négy mezőnyében még egy hely kiadó.
legfrissebbek
Szójaliszt izzott a siló belső falán
Apró vadnyulaknak segített életben maradni a Noé Állatambulancia
Két pici vadnyúl érkezett a Noé Állatambulanciára, akiket egy kedves család mentett meg egy lakótelepről. A betonon hevertek testvérükkel, aki a megtaláláskor sajnos már nem élt, osztotta meg a hírt az állatambulancia közösségi oldalán.
Terítékre kerültek a halvédelmi, a rendészeti és a vízügyi kérdések
Halőri Szakmai Napot szervezett a megyei horgász szövetség Vaskeresztesen, melyre hivatásos és társadalmi halőröket, a társhatóságok képviselőit, egyesületi vezetőket vártak. A találkozón kilenc előadás hangzott el, célja az ismeretbővítés mellett a szakmai kapcsolatok erősítése volt.
Délvirág díszíti a Szily János utcát
Nyitány: itthon kezd a Crushers
A HFL-ben, a magyar amerikaifutball-bajnokság első osztályában kezdi meg idei szereplését a Szombathely Crushers: a csapat most szombaton délután három órától az Újpest Bulldogs csapatát fogadja a Városligeti (SZSE) pályán.