km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Idén is Holdbeli Csónakos Díjátadó Gála a Weöres Sándor Színházban

Idén is Holdbeli Csónakos Díjátadó Gála a Weöres Sándor Színházban

Június 2-án ismét díjazzák Szombathelyen az évad legjobb színészét, a legjobb háttérdolgozót és kihirdeti a közönségdíjat is a színház.

Június 2-án tartja a szombathelyi Weöres Sándor Színház hagyományos évadzáró gálaműsorát és díjátadóját, a Holdbeli Csónakos Díjátadó Gálát, melyen ismét gazdára találnak a legrangosabb szakmai elismerések.

Az évadban nyújtott kiemelkedő teljesítményért elismerést kap az évad legjobb színésze, a legjobb háttérdolgozó és kihirdetik a közönségdíj nyertesét is.

A zenés-táncos gálaest nagyjából 90 perc lesz, szünet nélkül. A műsorban közreműködik a Weöres Sándor Színház társulata és diákszínjátszói. A műsorvezető Nagy Cili és Antal D. Csaba lesz, a rendező pedig Sipos László Márk.

A belépőjegy ára 6000 forint, mely tartalmazza a színpadi műsort követő pezsgős koccintást és állófogadást is. A rendezvény a Határvonalak Színházi Fesztivál záró programja.

 

Fotó: Nagy Jácint

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
“Jancsó, nekem te vagy a Haladás…” - érzelmes posztban búcsúzik a zöld-fehér példakép
Jancsó András rúgott bombagólt az NB I-ben a Gerával, Bödével, Dibusszal felálló Fradinak az Üllőin, de pályafutása legmeghatározóbb pillanatai mégis idén történtek, és mindkettő a pályán kívül. Hosszú posztban reagál a Szombathelyi Haladás 28 éves, megkérdőjelezhetetlenül lokálpatrióta labdarúgója a csapattal történtekre.
Parkoló autónak ütközött, ami kidöntött egy 20 kilovoltos vezetéket is tartó villanyoszlopot
A baleset Kenyeriben történt péntek reggel, az azt okozó Opelen nem volt érvényes kötelező felelősségbiztosítás, ráadásul a kocsi fiatal sofőrje, megpróbálta másra hárítani a felelősséget.
Kedden két fontos szombathelyi vasúti átjárónál sem működnek majd a jelzőlámpák
Biztosítóberendezés fenntartási munkálatokat végez május 28-án kedden két forgalmas szombathelyi vasúti átjárónál is a GYSEV.
Diploma-kiállítás: létkérdések és válaszok (képgalériával)
Diploma-kiállítás nyílt pénteken az ELTE SEK Vizuális Művészeti Tanszék (VMT) képi ábrázolás szakos hallgatóinak mestermunkáiból az Írokéz Galériában (a Képtár épületében). A diákoknak az elmúlt három évben megszerzett tapasztalataikat is reprezentálják az alkotások.
Öt emberből négy használja az e-receptet
Magyarországon öt emberből négy használja az e-receptet, a páciensek kétharmada pedig kért már online vizsgálati időpontot, beutalót - derült ki a Semmelweis Egyetem (SE) Digitális Egészség kutatócsoportjának legújabb felméréséből.