km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Hatan őrizetben

Hatan őrizetben

A csoportosan, felfegyverkezve, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárásban hat személyt vettek őrizetbe a rendőrök Szombathelyen, írja a police.hu.

A honlapon szerepel: "A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra 2023. április 30-án, az éjszakai órákban érkezett bejelentés arról, hogy Szombathelyen, az Emlékmű dombon megtartott nyilvános rendezvényen több személy összeverekedett.  

A bejelentést követően a Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal a helyszínre érkeztek és megkezdték az elsődleges intézkedéseket. Az intézkedés során megállapították, hogy két szembenálló fél között hosszú ideje elhúzódó viszály okozta a nézeteltérést, amely tettlegességig fajult.

A rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést, az események teljes körű tisztázását.

Az elkövetői kör felderítését és a bizonyítékok beszerzését követően a szombathelyi rendőrök hat férfit hallgattak ki gyanúsítottként csoportosan, felfegyverkezve, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Őket kihallgatásukat követően őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

 

címkék
Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak