km/óra
  2024.04.23., kedd  •  Béla napja
Haladás Viktória: Felcsúton maradt a három bajnoki pont

Haladás Viktória: Felcsúton maradt a három bajnoki pont

A zöld-fehérek 4-0-ra maradtak alul a Puskás Akadémia otthonában.

 

SIMPLE NŐI LIGA 17. FORDULÓ

PUSKÁS AKADÉMIA FC - HALADÁS VIKTÓRIA 4-0 (3-0)

Puskás Akadémia: Dannback – Harmat (Szarvas, 58.), Pécsi (Mayer, 46.), Szemán-Tóth, Staier – Tamók (Zán-Fábián, 68.), Surautsava (Grünber, 81.), Helmeczi, Nagy K. – Tuza, Sinka

Edző: Halászi Kinga

Haladás Viktória: Dobó-Nagy – Németh A. (Nagy D., 46.), Balogh, Pintér, Csáki – Németh M., Csizmadia (Feketevízi, 46.), Urbán, Kovács V., Varró (Gravencz, 64.) – Szil (Kránicz, 64.)

Edző: Markó Edina

Gólszerzők: Nagy L. (9.), Surautsava (19.), Tuza (31.), Zán-Fábián (88.).

 

A Fehérvár FC elleni siker után Felcsútra is a három pont reményében utazott a Haladás Viktória együttese, amely a Puskás Akadémia otthonában folytatta bajnoki szereplését.

 

Markó Edina tanítványai jól kezdték az összecsapást, több ígéretes akciót is vezettek, mégis a felcsútiak szereztek vezetést - írja a klub tudósítása. A hazaiak hamarosan megduplázták előnyüket, szűk húsz perc elteltével 2-0-ra vezettek a Fejér megyeiek. A vendégek nem adták fel, de akcióiknál az utolsó passzok nem sikerültek. A hazaiak pedig a 31. percben már harmadik találatukat szerezték. Szünet után kiegyenlítetté vált a meccs, a vasiaknál Feketevízi egy szép kontra után az oldahálóba lőtt. A lefújás előtt Zán-Fábián cselezte át magát lendületből a védőkön és beállította a 4-0-ás végeredményt. A hazaiak jobban futballoztak, de négy gól különbség nem volt a csapatok között.

 

Fotó: Pataki Gergő

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Futsal: pazar gólok, tükörsima győzelem, kiütötte a Haladás a második Kecskemétet
Felipe Conde legénysége 6-0-val intézte el legfőbb üldözőjét a felső-házi rájátszás 8. játéknapján.
Vármegyei II. osztály, északi csoport: nagy győzelmet aratott a Répcelak, a Bozsok és a Kemenesalja is hétgólos mérkőzésen diadalmaskodott
Bobán és Gércén is potyogtak a gólok: előbbi 4-4-es döntetlent játszott a Gencsapátival, míg utóbbi 3-2-es hazai sikert könyvelhetett el a Szeleste ellen. Az Alsóújlak, a Sé, valamint a Pecöl is idegenben tudott nyerni, utóbbi pedig a Sé Lukácsháza elleni sikerének köszönhetően a tabella élére állt.
A Derkovitson folytatódott a tavaszi utcatakarítási akció Szombathelyen
Ilyenkor nemcsak az útszegélyek, útpadkák, hanem a csatornák is megtisztulnak, szükség szerint újrafestik a parkolóhelyeket, és takarítás közben a fametszési és parkfenntartási munkákat is elvégzik.
Ne vigyük haza a madárfiókákat és az állatkölyköket!
Fontos dologra hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).
Vigyázat! Megint csalók élnek vissza az MNB nevével és logójával
Újabb csalási kísérletben igyekeznek csalók hitelesnek tűnni a Magyar Nemzeti Bank (MNB) nevével és logójával: egy most terjedő e-mailes csalásban bűnözők magánszemélyeket próbálnak meg rábírni arra, hogy egy „MNB által támogatott” víruskezelő programot töltsenek le – közölte az MNB hétfői közleményében, kiemelve hogy a jegybank nem készít és támogat víruskezelő programot sem lakossági, sem vállalati ügyfelek számára.