km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Fotópályázatot hirdetett Szombathely georgiai testvérvárosa

Fotópályázatot hirdetett Szombathely georgiai testvérvárosa

Szombathely MJV Önkormányzata georgiai testvérvárosa, Kutaisi felhívására „Ilo” címmel fotópályázatot hirdet, áll a város honlapján. A pályázat témája: „Az én városom”.

 

Várják hivatásos, valamint hobbifotósok jelentkezését, illetve Szombathellyel kapcsolatos fényképeit, amelyek a város egyediségét, karakterét, a „szombathelyiséget” jelenítik meg. A fényképek formátuma .jpg kiterjesztésű, 20x30 cm, 300 dpi legyen. A fénykép nem lehet idősebb egy évnél. Nevezni csak saját fotóval lehet. A képek szerzői jogaiért a beküldő felel. (A szerzői jog megsértése esetén ez a beküldő kizárólagos felelőssége.) A fényképek mellé pár mondatból álló bemutatkozást kérnek név, születési dátum, lakcím, telefonszám, e-mail cím megadásával. A személyes adatokat bizalmasan kezelik, és a verseny után törlik.


A fényképeket és a rövid bemutatkozást az adrienn.nemeth@szombathely.hu e-mail címre, 2021. január 4-én 16 óráig várják. A verseny eredményéről a pályázó által megadott elérhetőségek egyikén adnak tájékoztatást.

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Vármegyei I. osztály: lezárult a bajnokság, a Királyé lett az ezüstérem a Haladás mögött, a harmadik helyet a Vép szerezte meg
A Sárvár a hatalmas vihar, jégeső miatt találkozója nagy részét műfüvön játszotta és 0-0-ra végzett a Csákánydoroszlóval, de a Söpte és Szentgotthárd is megosztozott a pontokon. A Haladás gólzáporos mérkőzésen hozta el a három pontot Táplánból, míg a Körmend, a Vasvár és a Szarvaskend egyaránt három gólt szerezve nyert hazai környezetben.
100 százalékos teljesítménnyel nyerte a bajnokságot az SZKKA
Az NB/I B-s kézibajnokság zárófordulójában az Orosházát is legyőzte Vida Gergő együttese, amely mind a 30 bajnokiját megnyerte.
Hankó Balázs: egyre vonzóképesebb a megújult magyar felsőoktatás
Egyre vonzóképesebb, egyre attraktívabb a megújult magyar felsőoktatás - hangoztatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért felelős államtitkára Szombathelyen tartott sajtótájékoztatóján, szombaton.
Ha jövő héten IC-vel készült Budapestre, ennek nem fog örülni
Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között, pályakarbantartási munkák miatt.
Megtisztult a Stromfeld lakótelep első két félköríve is
A SZOVA Nonprofit Zrt., a Szompark Kft. és a Közterület-felügyelet korábbra tervezte, de a csapadékos időjárás miatt végül csak most tudták elvégezni a Stromfeld lakótelep első két félkörívének komplex takarítását.