km/óra
  2024.06.16., vasárnap  •  Jusztin napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Figyelmetlenül sorolt be az érkező BMW elé egy Ford az M86-oson

Figyelmetlenül sorolt be az érkező BMW elé egy Ford az M86-oson

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt Vép közelében 2024.06.06.-án délután, az M86-os autóúton, a Szombathely felé vezető oldalon - adta hírül a 112press.

Egy Ford személyautó tartott Szombathely irányába a külső sávban. A jármű vezetője látta, hogy a csomópontnál egy jármű érkezik az autóútra, ezért, hogy segítse az érkező ráhajtását az M86-osra, sávot váltott.

A belső sávban viszont egy BMW személyautó érkezett, aminek a vezetője már nem tudta elkerülni az ütközést. A BMW ezután szalagkorlátnak ütközött.


A 112press légifelvételén jól látszik, hogy a két piros csík között mekkora távolságot tett meg a személyautó, a bal oldali csík jelöli a nyom elejét, míg a jobb oldali csík a nyom végét. A nyíllal a szalagkorlátnak ütközés helyét jelöltük.A helyszíni szemle ideje alatt egy sávon haladhatott a forgalom, rövid időre teljesen megállították a forgalmat a rendőrök - írja a 112press.

 

Fotók: 112press

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.