km/óra
  2024.04.22., hétfő  •  Csilla, Noémi napja
Fess a gyerekekért! - Önkéntesek segítségét várja a nardai napközis tábor

Fess a gyerekekért! - Önkéntesek segítségét várja a nardai napközis tábor

Ha szeretsz festeni és fontos, hogy jó ügyre áldozz időt, akkor most a nardai napközis tábor lakóinak biztosan mosolyra görbíted a száját, olvasható a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász felhívásában. Hétfőn és kedden 7-20 óra között a nardai napközis tábor fedett foglalkoztatójának faszerkezete várja, hogy ügyes kezek és nemes lelkek időtálló, teljesen bőrbarát, vízbázisú festékkel vonják be.

 

Mint írják, hamarosan gyermekzsivaj tölti meg a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász népszerű nyári napközis táborát Nardán. Az óriási kert igazi gyermekparadicsom, ahol 8 héten keresztül, hetente több mint 100 gyerek élvezheti a vakáció felhőtlen, ám kreatív foglalkozásokban gazdag örömét - napközis rendszerben. Az idei tábor június 16-tól augusztus 18-ig várja a kis táborlakókat heti turnusokban. A szervezők és a nardai lakosok emberfeletti munkájának eredménye minden évben a tábor sikere. 


Idén egy beígért, ám végül nem teljesült karbantartási munka azonban kényszerhelyzetbe hozta a tábornyitás előtt a gyermekek minőségi környezetben történő foglalkoztatását szem előtt tartó szervezőket. Szükségessé vált, hogy tábor fedett foglalkoztatójának faszerkezete új védőréteget kapjon, aminek lekezeléséhez önkéntesek segítségét kéri a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász! A festési munkához egy teljesen bőrbarát, vízbázisú festéket vásárolt a segélyszervezet, azaz minden adott ahhoz, hogy értő kezek és karitatív lelkek újjávarázsolják a 16-án már átmenetileg megnyíló tábort. A festési önkéntes munkára jelentkezőket június 14-15-én, 7-20 óra között várja a jószolgálati szervezet Nardán, a Kossuth Lajos u. 3. szám alatt. 

 

Forrás: Szombathelyi Egyházmegyei Karitász

Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Áprilisi nyárra téli zimankó: kifehéredett a Kőszegi-hegység csúcsa
Kifehéredett az Írottkő kedden délelőtt: az Astromet Facebook-oldal élő videóban jelentkezett be a Kőszegi-hegységből, jég- és hódara, illetve hó hullott a nulla fok körüli hőmérsékleten.
Több száz motor várható a vasárnapi motoros felvonuláson Szombathelyen
Hagyományosan felvonulással indítják a szezont a vasi motorosok. Mutatjuk a tervezett útvonalat, ahol április 21-én, vasárnap várható a látványos konvoj felbukkanása, írja a 112press.hu.
Mutatjuk, mikor és hol folytatódnak az útfelújítások Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április harmadik hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani hétvégén és a jövő héten.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Szombathely Deák Ferenc utca 3. alatti gyermekorvosi rendelő - Dr. Gecse-Kálózi Patrícia rendelési idő
Dr. Gecse-Kálózi Patrícia gyermekorvos rendelési ideje 2024-ben március 1-től a Deák Ferenc utcai gyermekorvosi rendelőben, Szombathelyen.