km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Félpályás útlezárás lesz Szombathely határában, a 86-os főút Perint–patak hídjánál

Félpályás útlezárás lesz Szombathely határában, a 86-os főút Perint–patak hídjánál

A munkálatok 2023. november 14-én, kedden 7:30-tól kezdődnek és várhatóan november 15-e, szerda 16:30-ig tartanak.

Meleg aszfaltos burkolatjavítási munkákat végeznek a 86-os főúton a Körmendi úti körforgalom és az Újvilág utcai csatlakozás közötti Perint–patak hídon – tudtuk meg a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-től.

Mint írják, a munkálatok 2023. november 14-én, kedden 7:30-tól kezdődnek és várhatóan november 15-e, szerda 16:30-ig tartanak.

Ezen időszak alatt csak a Körmend felől érkezők tudnak áthaladni az érintett útszakaszon, félpályás korlátozás mellett. Csorna irányából a kijelölt terelőúton kell közlekedni.

Munkaidőben a Körmendi úti körforgalomtól az Újvilág utca csatlakozásáig az útszakaszt Csorna irányából lezárják, kerülni az Újvilág utca – Körmendi út útvonalon lehetséges. A Volánbusz és a megkülönböztető jelzést használó járművek számára sem lesz biztosított az áthaladás Csorna irányából.

A munkaidőn túli időszakokban mindkét irányból használható lesz az érintett útszakasz.

Az Újvilág utca – Körmendi út csomópontjában rendőri irányítás segíti a forgalom zavartalan és biztonságos lefolyását. A javítási munkák idején megváltozott útviszonyokra kell számítani az érintett szakaszon: hosszabb menetidővel kell számolni, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék – közölték.

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak