km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Embert gázolt Nemeskocsnál a Szombathelyre tartó IC, késnek a vonatok

Embert gázolt Nemeskocsnál a Szombathelyre tartó IC, késnek a vonatok

A Déli pályaudvarról Szombathelyre tartó, Ajkáról 14:37-kor továbbindult Bakony InterCity (IC 914) Nemeskocsnál elgázolt egy embert. A helyszínelés végéig – várhatóan 18 óráig – Celldömölk és Boba között csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok, olvasható a Mávinform Facebook-oldalán.

 

Mint írják, a Bakony InterCityk és a Helikon InterRégiók esetében 20-40, esetenként 40-60 perccel hosszabb menetidőre kell számítani. 


A balesetben érintett vonat utasait átszállították a Celldömölkre tartó személyvonatra (9016). Celldömölkről Szombathelyre a 15:40-kor induló személyvonattal (9036) juthattak el, amely várhatóan 15-30 perces késéssel közlekedik.

 

A Szombathelyről Celldömölkre 16:21-kor induló személyvonat (9083) nem közlekedik. Az utasai a Szombathelyről a Déli pályaudvarra 16:42-kor induló Bakony InterCityvel (IC 913) utazhatnak, amely Celldömölkig minden állomáson és megállóhelyen megáll. Várhatóan 20-40 perces késéssel közlekedik Bobától.

 

Illusztráció: pixabay.com

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
“Jancsó, nekem te vagy a Haladás…” - érzelmes posztban búcsúzik a zöld-fehér példakép
Jancsó András rúgott bombagólt az NB I-ben a Gerával, Bödével, Dibusszal felálló Fradinak az Üllőin, de pályafutása legmeghatározóbb pillanatai mégis idén történtek, és mindkettő a pályán kívül. Hosszú posztban reagál a Szombathelyi Haladás 28 éves, megkérdőjelezhetetlenül lokálpatrióta labdarúgója a csapattal történtekre.
Parkoló autónak ütközött, ami kidöntött egy 20 kilovoltos vezetéket is tartó villanyoszlopot
A baleset Kenyeriben történt péntek reggel, az azt okozó Opelen nem volt érvényes kötelező felelősségbiztosítás, ráadásul a kocsi fiatal sofőrje, megpróbálta másra hárítani a felelősséget.
Kedden két fontos szombathelyi vasúti átjárónál sem működnek majd a jelzőlámpák
Biztosítóberendezés fenntartási munkálatokat végez május 28-án kedden két forgalmas szombathelyi vasúti átjárónál is a GYSEV.
Diploma-kiállítás: létkérdések és válaszok (képgalériával)
Diploma-kiállítás nyílt pénteken az ELTE SEK Vizuális Művészeti Tanszék (VMT) képi ábrázolás szakos hallgatóinak mestermunkáiból az Írokéz Galériában (a Képtár épületében). A diákoknak az elmúlt három évben megszerzett tapasztalataikat is reprezentálják az alkotások.
Öt emberből négy használja az e-receptet
Magyarországon öt emberből négy használja az e-receptet, a páciensek kétharmada pedig kért már online vizsgálati időpontot, beutalót - derült ki a Semmelweis Egyetem (SE) Digitális Egészség kutatócsoportjának legújabb felméréséből.