km/óra
  2024.02.24., szombat  •  Szőkőnap napja
Második alkalommal startolt el a Fő térről az Ébredj Szombathely! Futóverseny

Második alkalommal startolt el a Fő térről az Ébredj Szombathely! Futóverseny

Elrajtolt szombat délelőtt a Fő térről a 2. Ébredj Szombathely! Futóverseny, amelyen a város szíve együtt dobbant a futók ritmusára. A versenyre gyermekek és felnőttek, igazolt és amatőr sportolók is nevezhettek.

 

Városi futóversenyt rendezett a PannonSport Kft. és Szombathely MJV Önkormányzata az Ébredj Szombathely! programsorozat keretein belül, az eseményt dr. Nemény András polgármester nyitotta meg a Fő téren. A verseny fővédnöke Halmosiné Séfer Rozália, a Haladás VSE tizennégyszeres válogatott atlétája volt. 


A verseny központja idén is a Fő tér volt, innen indultak és ide is érkeztek vissza a futók és ahogy tavaly, úgy idén is át lehetett futni a polgármesteri hivatalon, azon belül a polgármesteri irodán is. Idén is izgalmas pályák vártak a versenyzőkre: volt 2 kilométeres, 5 kilométeres, 10 kilométeres egyéni és 10 kilométeres váltó, illetve 400 méteres gyerekfutam is.


Idén is minden befutó érmet kapott. A futóverseny végén eredményt nem hirdettek, de az evochip.hu oldalon mindenki megnézheti az időeredményét.

 

Fotó: Nagy Jácint
 

Savaria Fórum 33. évfolyam 6. szám - 2024.02.16.
Savaria Fórum 33. évfolyam 6. szám - 2024.02.16.
tematikus oldalak