km/óra
  2024.04.18., csütörtök  •  Andrea, Ilma napja
Előzésben lévő WV perdített sorompónak egy kanyarodó Mercedest Szombathely határában

Előzésben lévő WV perdített sorompónak egy kanyarodó Mercedest Szombathely határában

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt a 86-os főúton, Szombathely határában, a BPW kamion alkatrészeket árusító boltja előtt - írja a 112press.

A mentők egy embert szállítottak kórházba a Körmendi úton történt baleset helyszínéről. A sorompót, aminek a személyautó nekicsapódott néhány hete javították meg, miután egy kamion összetörte.

A Körmend felől érkező Volkswagen személyautó fiatal vezetője a kérdésünkre elmondta, hogy két autó előzésébe kezdett az egyenes szakaszon, a sor elején haladó autó azonban balra kanyarodott. A VW érintőlegesen ütközött a neki már majdnem merőlegesen elhelyezkedő  Mercedes hátuljával, ami ettől megperdült és az útról letérve a hátuljával egy nemrégiben megjavított sorompónak ütközött.

A balesetben a Mercedes vezetője az elsődleges adatok alapján könnyű sérülést szenvedett, a többi utas karcolás nélkül megúszta az esetet és felvették a munkát a közeli gyárbanA Volkswagen vezetője elismerte a felelősségét a balesetért.A helyszínen kisebb torlódás alakult ki. A VW roncsát szombathelyi tűzoltók tolták le az útról, a törmeléket a Magyar Közút munkatársai takarították fel - írja a 112press.

 

Fotó: 112press

címkék
Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Szombaton elstartol a Spartan, itt vannak a részletek
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Épülnek a látványos akadálypályák, melyek csak arra várnak, hogy szombat reggel nyolc órakor elstartoljanak a versenyzők. Szólunk előre, hogy több utcában is forgalomkorlátozás lesz.
Spártaiaktól pezsgett Szombathely – Íme a Spartan Race eredményei!
Szombaton Szombathelyre érkezett a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata, a Spartan Race. Reggel 8 és este 6 óra között több ezer magyar és nemzetközi versenyző száll harcba öt kategóriában, és már rögtön az elsőnél van miért büszkének lennünk: a szombathelyi Kívés Bendegúz dobogóra állhatott.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Áprilisi nyárra téli zimankó: kifehéredett a Kőszegi-hegység csúcsa
Kifehéredett az Írottkő kedden délelőtt: az Astromet Facebook-oldal élő videóban jelentkezett be a Kőszegi-hegységből, jég- és hódara, illetve hó hullott a nulla fok körüli hőmérsékleten.
Szombathely Deák Ferenc utca 3. alatti gyermekorvosi rendelő - Dr. Gecse-Kálózi Patrícia rendelési idő
Dr. Gecse-Kálózi Patrícia gyermekorvos rendelési ideje 2024-ben március 1-től a Deák Ferenc utcai gyermekorvosi rendelőben, Szombathelyen.