km/óra
  2024.04.13., szombat  •  Ida napja
Elaludt a sofőr, csónakot szállító trélerbe hajtott egy Fiat kisteherautó az M86-os autóúton Belednél

Elaludt a sofőr, csónakot szállító trélerbe hajtott egy Fiat kisteherautó az M86-os autóúton Belednél

Egy lengyel rendszámú Fiat kisteherautó sofőrje aludt el a volán mögött az M86-os autóúton, Beled közelében, a Győr felé tartó oldalon. Az utoléréses balesetben a több mázsás csónak a trélert vontató Opelnek csapódott, írja a 112press.hu.

A beszámoló szerint:  "Elaludt a sofőr, csónakot szállító trélerbe hajtott egy Fiat kisteherautó az M86-os autóúton Belednél. Egy lengyel rendszámú Fiat kisteherautó sofőrje aludt el a volán mögött az M86-os autóúton, Beled közelében, a Győr felé tartó oldalon. Az utoléréses balesetben a több mázsás csónak a trélert vontató Opelnek csapódott.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt pénteken kora reggel az M86-os autóút Győr felé vezető oldalán, Beled közelében.

Egy magyar rendszámú, csónakszállító trélert vontató Opel haladt a külső sávban, amikor hátulról nekiütközött egy lengyel rendszámú Fiat kisteherautó.

Az ütközéstől a kb. 400 kilós alumínium csónak előre lendült és nekiütközött az Opel hátuljának, betörve annak a hátsó szélvédőjét. A csónak ezután a szalagkorlátra dőlt.

Információnk szerint a lengyel sofőr elaludt a volán mögött. A helyszínre az MKIF (Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.) munkatársai is megérkeztek, hogy biztosítsák a baleseti helyszínt és elvégezzék a szükséges helyreállítási munkálatokat. A csónakot daru emelte le a szalagkorlátról.

(Fotó: Tánczos Mihály)

Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Már tudják, hol mérnek a vasi rendőrök a Speedmarathonon
A vasi rendőrök száznál is több javaslatot kaptak az itt élőktől, hogy hol mérjenek majd április 19-én.
Szombaton elstartol a Spartan, itt vannak a részletek
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Épülnek a látványos akadálypályák, melyek csak arra várnak, hogy szombat reggel nyolc órakor elstartoljanak a versenyzők. Szólunk előre, hogy több utcában is forgalomkorlátozás lesz.
Szólunk előre: április második hetében több helyen is útlezárások lesznek Szombathelyen
Szombathely 800 millió forintos önkormányzati forrásból megvalósuló útfelújításának részeként több helyszínen kezdődnek vagy folytatódnak munkálatok április második hetében, ezért lezárásokra, korlátozásokra kell számítani.
Nehéz lesz az április a Rumi úton közlekedőknek
Napokon belül indul a város legforgalmasabb déli bevezető útjának felújítása, a Rumi út aszfaltozása miatt a hónap végén várhatóan pár napig teljes lezárás lesz a szakaszon, de már a marási munkák idején is lassabb haladásra kell számítani.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.