km/óra
  2024.04.23., kedd  •  Béla napja
Dr. László Győzőnek hála megújult a Vajdahunyad téri játszóter

Dr. László Győzőnek hála megújult a Vajdahunyad téri játszóter

Saját fizetésemből újult meg a Vajdahunyad téri játszótér, lakossági megkeresés nyomán, osztotta meg a hírt közösségi oldalára feltöltött videóban dr. László Győző alpolgármester.

 

Elmondta, hogy az itt élőktől kapta a jelzést, hogy jó lenne rendbe tenni ezt a játszóteret, új játszóeszközöket telepíteni. Mivel a városvezetés a fizetésének egy részét minden hónapban jótékony célra ajánlja fel, az alpolgármester úgy gondolta, hogy ez a megfelelő cél. Arra kérte a Szompark munkatársait, hogy a fizetése terhére tegyék rendbe a játszóteret, valamint egy új mérleghintát is telepítsenek. A mérleghinta már elkészült a gyerekek nagy örömére, ezt már a húsvéti szünetben birtokba is vehetik.  

 

 

Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Savaria Fórum 33. évfolyam 15. szám - 2024.04.19.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Vármegyei II. osztály, déli csoport: a Rum mesterötösnek is köszönhetően, a Nárai mesternégyessel nyert, de a Körmend is ötöt rúgva tartotta otthon a pontokat
A Bajánsenye a Gyöngyöshermán-Szentkirályt, az Újperint a Rábatótfalut múlta felül 2-1-re. A Szentpéterfa három gólja három pontot ért számukra, a Felsőcsatár és az Egyházasrádóc azonban nem bírt egymással.
Futsal: pazar gólok, tükörsima győzelem, kiütötte a Haladás a második Kecskemétet
Felipe Conde legénysége 6-0-val intézte el legfőbb üldözőjét a felső-házi rájátszás 8. játéknapján.
Vármegyei II. osztály, északi csoport: nagy győzelmet aratott a Répcelak, a Bozsok és a Kemenesalja is hétgólos mérkőzésen diadalmaskodott
Bobán és Gércén is potyogtak a gólok: előbbi 4-4-es döntetlent játszott a Gencsapátival, míg utóbbi 3-2-es hazai sikert könyvelhetett el a Szeleste ellen. Az Alsóújlak, a Sé, valamint a Pecöl is idegenben tudott nyerni, utóbbi pedig a Sé Lukácsháza elleni sikerének köszönhetően a tabella élére állt.
A Derkovitson folytatódott a tavaszi utcatakarítási akció Szombathelyen
Ilyenkor nemcsak az útszegélyek, útpadkák, hanem a csatornák is megtisztulnak, szükség szerint újrafestik a parkolóhelyeket, és takarítás közben a fametszési és parkfenntartási munkákat is elvégzik.
Ne vigyük haza a madárfiókákat és az állatkölyköket!
Fontos dologra hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).