km/óra
  2024.05.25., szombat  •  Orbán napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Balesetveszélyes a Sárvári Kirándulóerdő, életveszélyes látogatni

Balesetveszélyes a Sárvári Kirándulóerdő, életveszélyes látogatni

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. közjóléti programja keretében a 2014-ben létesített 4,67 ha-os Sárvári Kirándulóerdő időszerű felújítását megkezdte. A munkálatok várhatóan május közepéig tartanak. Ez idő alatt arra kérnek mindenkit, hogy kerüljék el a területet, olvasható a Szombathelyi Erdészeti Zrt. Facebook-oldalán.

 

Mint írják, a már korábban szükségessé vált egészségügyi kitermeléseket folytatva a veszélyes (elöregedett, kiszáradt, megdőlt) fákat eltávolítják, ezt követően végzik el az ökoturisztikai berendezések felújítását. 


A munkák befejezéséig az érintett terület fokozottan balesetveszélyes, ezért a Szombathelyi Erdészeti Zrt., mint a kirándulóerdő kezelője az erdő látogatását 2024. május 10-ig korlátozza. Ez idő alatt kérik, ne látogassák a területet, mert az életveszélyes. 

 

Fotó: Szombathelyi Erdészeti Zrt./Facebook

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Savaria Fórum 33. évfolyam 20. szám - 2024.05.24.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legfrissebbek
Vármegyei I. osztály: lezárult a bajnokság, a Királyé lett az ezüstérem a Haladás mögött, a harmadik helyet a Vép szerezte meg
A Sárvár a hatalmas vihar, jégeső miatt találkozója nagy részét műfüvön játszotta és 0-0-ra végzett a Csákánydoroszlóval, de a Söpte és Szentgotthárd is megosztozott a pontokon. A Haladás gólzáporos mérkőzésen hozta el a három pontot Táplánból, míg a Körmend, a Vasvár és a Szarvaskend egyaránt három gólt szerezve nyert hazai környezetben.
100 százalékos teljesítménnyel nyerte a bajnokságot az SZKKA
Az NB/I B-s kézibajnokság zárófordulójában az Orosházát is legyőzte Vida Gergő együttese, amely mind a 30 bajnokiját megnyerte.
Hankó Balázs: egyre vonzóképesebb a megújult magyar felsőoktatás
Egyre vonzóképesebb, egyre attraktívabb a megújult magyar felsőoktatás - hangoztatta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) felsőoktatásért felelős államtitkára Szombathelyen tartott sajtótájékoztatóján, szombaton.
Ha jövő héten IC-vel készült Budapestre, ennek nem fog örülni
Vonatok helyett pótlóbuszok járnak hétfőtől Szombathely és Csorna között, pályakarbantartási munkák miatt.
Megtisztult a Stromfeld lakótelep első két félköríve is
A SZOVA Nonprofit Zrt., a Szompark Kft. és a Közterület-felügyelet korábbra tervezte, de a csapadékos időjárás miatt végül csak most tudták elvégezni a Stromfeld lakótelep első két félkörívének komplex takarítását.