km/óra
  2024.06.16., vasárnap  •  Jusztin napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
Balesetet szenvedett VW-be hajtott bele egy Alfa Romeo az M86-oson - két másik autó is megrongálódott

Balesetet szenvedett VW-be hajtott bele egy Alfa Romeo az M86-oson - két másik autó is megrongálódott

Két baleset történt az M86-os autóúton Nick közelében vasárnap este. A Csorna felé vezető sávot több órára le kellett zárni Hegyfalu és Répcelak között, írja a 112press.hu

A tudósításban szerepel: Csorna felé tartott az M86-os főúton egy Volkswagen személyautó vasárnap este. A járművezető elmondása alapján az autó megcsúszott, sodródni kezdett, majd nekihajtott a szalagkorlátnak a menetirány szerinti jobb oldalon, majd végül a belső sávban állt meg.

A sofőr nem szenvedett sérülést. Bekapcsolta az elakadásjelzőt és kiszállt az autóból. A VW világítása is működött.

Közben a sodródásnál kaviccsal megszórt külső sávban lassan haladtak a járművek. Már több perc eltelt, amikor a lassan haladó járműsor mellett a belső sávban elhajtott egy Alfa Romeo és nekiütközött a VW roncsának, megperdítve azt.

A Volkswagen nekicsapódott a mellette elhaladó Volvo oldalának, megrongálva a bal hátsó kerekét és egy másik Volkswagenben is keletkezett kár a második balesetnél.

A rendőrség Hegyfalunál lezárta az M86-os autóút Győr felé vezető oldalát, kerülni a párhuzamosan futó 86-os főúton lehetett. A szakaszra a lezárás előtt behajtó járműveknek kb. egy és negyed órát kellett várakozniuk, majd a törmeléktől letakarított belső sávban áthajthattak a baleseti helyszín mellett.

A helyszínre a Magyar Koncessziós Infrastruktúra-Fejlesztő (MKIF) takarítógépe is kiérkezett, mivel nagy területen kellett kavicsot, műanyag- és fémtörmeléket letakarítani az úttestről.

(Fotó: Tánczos Mihály)

Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Katasztrófavédelem álláshirdetés 2024
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Savaria Fórum 33. évfolyam 23. szám - 2024.06.14.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Rengeteg utat lezártak az áradás miatt a megyében
Az árvíz miatt egyre tovább bővül a lezárt utak listája a megyében.
Minden idők legmagasbb vízszintjét várják a Rábán, óriási a készültség (képgaléria)
Továbbra is nagy a készültség Körmenden, rekord vízállással tetőzhet a Rába. A hidat lezárták, több folyómenti kiskert és a szabadidőközpont is víz alá került. Az eddigi 520 centiméter legmagasabb vízállásnál 20 centivel magasabb vízszintre számítanak.
A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, a Rába tetőzött már
A vártnál alacsonyabb szinten tetőzött a Rába: az előre jelzett 530 helyett hétfőn este 9 órakor 477 centiméteres csúcsot mértek Körmendnél. A belvárosi hidat tegnap lezárták, ma reggel pedig újra megnyitották. A Pinka meghaladta a valaha mért legmagasabb vízszintet, felső folyásán elkezdődött az apadás, az alsó szakaszon még árad. A védekezési munkák zajlanak, nagy az összefogás a falvakban. Továbbra is több út járhatatlan a vármegyében.
A Rába és a Pinka áradása miatt ezek az utak továbbra sem járhatóak Vas vármegyében
A Rába és a Pinka kiöntése miatt összesen nyolc, belvíz okán pedig egy alacsonyabb rendű összekötő út járhatatlan az Útinform kedd kora reggeli tájékoztatása szerint. Mutatjuk, melyek ezek.
Választási eredmények 2024: árad a Rába, kiderül, ki vezetheti Szombathelyt
Miközben rekordközeli áradat érkezik a Rábán, harmadfokú készültség van a Pinkán, eldől, hogyan szerepeltek a pártok, polgármester- és képviselőjelöltek a városban, a vármegyében és az országban. Árad-e a Tisza is, meglesz a Fidesz-KDNP 50 százaléka, ki esik az ötszázalékos küszöb alá a kis pártok közül? Élő hírfolyamunk a 2024-es önkormányzati és EP-választási eredményekről.