km/óra
  2024.04.18., csütörtök  •  Andrea, Ilma napja
Baleset miatt nagy a torlódás az M1-esen Biatorbágynál

Baleset miatt nagy a torlódás az M1-esen Biatorbágynál

Baleset miatt jelentősen torlódik a forgalom az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Biatorbágy térségében - közölte az Útinform csütörtökön a honlapján.

Azt írták, két kamion és egy személyautó ütközött, ezért a 18-as kilométernél a külső és a középső sávot lezárták. A torlódás visszahat az M0-s autóútról érkezőkre is.

Lébény után szintén baleset nehezíti a közlekedést. A 150-es kilométernél két személyautó ütközött, már minden sáv járható, de továbbra is több mint tíz kilométer hosszan torlódik a kocsisor a két baleset miatt, akár egy órával is hosszabb lehet a menetidő.

A forgalmi akadályt a lébényi és a mosonmagyaróvári csomópont között az 1-es főúton lehet elkerülni. Sokan kerülnek az 1-es főúton is, így ott is helyenként araszolnak a járművek - közölte az Útinform.

Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Szombaton elstartol a Spartan, itt vannak a részletek
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Épülnek a látványos akadálypályák, melyek csak arra várnak, hogy szombat reggel nyolc órakor elstartoljanak a versenyzők. Szólunk előre, hogy több utcában is forgalomkorlátozás lesz.
Spártaiaktól pezsgett Szombathely – Íme a Spartan Race eredményei!
Szombaton Szombathelyre érkezett a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata, a Spartan Race. Reggel 8 és este 6 óra között több ezer magyar és nemzetközi versenyző száll harcba öt kategóriában, és már rögtön az elsőnél van miért büszkének lennünk: a szombathelyi Kívés Bendegúz dobogóra állhatott.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Áprilisi nyárra téli zimankó: kifehéredett a Kőszegi-hegység csúcsa
Kifehéredett az Írottkő kedden délelőtt: az Astromet Facebook-oldal élő videóban jelentkezett be a Kőszegi-hegységből, jég- és hódara, illetve hó hullott a nulla fok körüli hőmérsékleten.
Szombathely Deák Ferenc utca 3. alatti gyermekorvosi rendelő - Dr. Gecse-Kálózi Patrícia rendelési idő
Dr. Gecse-Kálózi Patrícia gyermekorvos rendelési ideje 2024-ben március 1-től a Deák Ferenc utcai gyermekorvosi rendelőben, Szombathelyen.