km/óra
  2024.04.18., csütörtök  •  Andrea, Ilma napja
A legtöbb társasházban már kérték a fűtés bekapcsolását

A legtöbb társasházban már kérték a fűtés bekapcsolását

A biztonságosabb ügyintézés érdekében a Szombathelyi Távhőszolgáltató arra kéri az ügyfeleket, hogy inkább a telefonálást vagy az e-mailes megkeresést válasszák. A legegyszerűbb pedig online ügyfélszolgálat használata, amit egy gyors regisztrációt követően bárki igénybe vehet a szomtav.hu oldalon keresztül.

 

A hideg hétvégi időjárás miatt a távfűtéses házak többségében megrendelték a fűtést a városi energiaszolgáltatótól. A Távhő hőközpontjainak szabályozása nem a napi átlaghőmérséklethez, hanem a mindenkori aktuális hőmérséklethez igazodik. Energiát spórolhat, aki használja a szabályozó szelepeket, és figyel arra, hogy a termosztátfej mindig szabadon legyen. A szolgáltató többszöri rövid szellőztetést javasol. Érdemes éjszakára, vagy ha hosszabb ideig nem tartózkodunk otthon, illetve a ritkábban használt helyiségekben alacsonyabbra venni a fűtést. 


Akinek kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban, hívhatja a 06-80-204-617-es ingyenes telefonszámot. Aki személyesen keresi fel az irodát, annak a járványhelyzet miatti intézkedéseket szem előtt kell tartani. A Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft. otthonról is elérhető ügyintézési lehetőséget kínál az ügyfeleinek. Az online ügyfélszolgálaton keresztül megadható a mérőállás, intézhetők a számlaügyek, befizetések, bejelenthető a tulajdonos- vagy díjfizetőváltozás és jelezhetők a műszaki problémák is.


Kocsis Tóth Ildikó, a Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft. sajtóreferense az SZTV érdeklődésére elmondta, minden ügyintézésre van lehetőség online vagy telefonon. Tehát nem szükséges felkeresni személyesen az ügyfélszolgálatot, de ha valaki mégis úgy dönt, hogy a személyes ügyintézést választja, akkor ezt meg tudja tenni a hét minden napján. A szerdai napon 12 órában, reggel nyolctól este nyolcig várják az ügyfeleket. A járványra való tekintettel van néhány egészségvédelmi intézkedés, amit be kell tartani az ügyfélszolgálat felkeresésénél.
 

Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Savaria Fórum 33. évfolyam 14. szám - 2024.04.12.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Szombaton elstartol a Spartan, itt vannak a részletek
Április 13-án, szombaton Szombathelyre érkezik a Spartan, a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata. Több ezer magyar és nemzetközi versenyzőt várnak a szervezők. Épülnek a látványos akadálypályák, melyek csak arra várnak, hogy szombat reggel nyolc órakor elstartoljanak a versenyzők. Szólunk előre, hogy több utcában is forgalomkorlátozás lesz.
Spártaiaktól pezsgett Szombathely – Íme a Spartan Race eredményei!
Szombaton Szombathelyre érkezett a világ egyik legnépszerűbb akadályfutó versenysorozata, a Spartan Race. Reggel 8 és este 6 óra között több ezer magyar és nemzetközi versenyző száll harcba öt kategóriában, és már rögtön az elsőnél van miért büszkének lennünk: a szombathelyi Kívés Bendegúz dobogóra állhatott.
Felnőtt háziorvosi rendelés Szombathely 2024: az összes rendelési idő egy helyen
A felnőtt háziorvosi rendelés biztosítása Szombathelyen 2024-ben is marad önkormányzati feladat. Néhány helyen változik a rendelési idő, cikkünkben az összes városi felnőtt háziorvosi rendelővel kapcsolatos fontos információt megtalálja.
Áprilisi nyárra téli zimankó: kifehéredett a Kőszegi-hegység csúcsa
Kifehéredett az Írottkő kedden délelőtt: az Astromet Facebook-oldal élő videóban jelentkezett be a Kőszegi-hegységből, jég- és hódara, illetve hó hullott a nulla fok körüli hőmérsékleten.
Szombathely Deák Ferenc utca 3. alatti gyermekorvosi rendelő - Dr. Gecse-Kálózi Patrícia rendelési idő
Dr. Gecse-Kálózi Patrícia gyermekorvos rendelési ideje 2024-ben március 1-től a Deák Ferenc utcai gyermekorvosi rendelőben, Szombathelyen.