km/óra
  2024.05.18., szombat  •  Erik, Alexandra napja
Nyereményjáték: Nyerj egy cabriót!
A kórházban meghalt a Győrvárnál újraélesztett férfi

A kórházban meghalt a Győrvárnál újraélesztett férfi

Az 58 éves sofőr életéért sokáig küzdöttek a 74-es úton és sikerült újraéleszteni. Válságos állapotban szállították kórházba, ahol a szervezete feladta a küzdelmet és elhunyt.

 

Zalaegerszeg felé tartott egy Ford furgon a 74-es főúton, 2023. december 5-én. Győrvár közelében az autót vezető 58 éves férfi rosszul lett a volánnál, írja a 112Press. A Ford a menetirány szerinti jobb oldalon letért az útról, árokba hajtott, érintőlegesen ütközött egy fával, majd tovább haladva újabb fáknak ütközött, amik ettől megdőltek. A sofőr feltehetőleg már eszméletlen volt, amikor az autója letért az útról. Nem fékezett és nem próbált kormányozni sem. A segítők megkezdték az életjeleket nem mutató férfi újraélesztését. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett. A 74-es főút érintett szakaszát lezárta a rendőrség, kerülni Győrváron keresztül lehetett.


A mentők több, mint egy órás erőfeszítésének köszönhetően a középkorú férfi újraélesztése sikeres volt. A mentőknek vasvári tűzoltók segítettek. A sofőrt az állapotának stabilizálása után válságos állapotban mentőautóval szállították a zalaegerszegi kórházba. A férfi a kórházban elhunyt.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112Press
 

címkék
Nyereményjáték: nyerj egy kabriót!
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Savaria Fórum 33. évfolyam 19. szám - 2024.05.17.
Beszállsz? A Savaria Fórummal egy cabriót nyerhetsz!
tematikus oldalak