km/óra
  2023.09.21., csütörtök  •  Máté, Mirella napja
X-Faktor: Kiderült, kikkel duetteznek a versenyzők az elődöntőben

X-Faktor: Kiderült, kikkel duetteznek a versenyzők az elődöntőben

Négy énekes van még versenyben az X-Faktor idei évadában, most szombaton lesz az elődöntő. A versenyzők duettekkel is színpadra lépnek majd, a Fókusz mai adásából pedig kiderült, kikkel énekelnek majd együtt, írta meg az rtl.hu.

Mihályfi Luca Takács Nikolasszal, Kiss Kevin Szikora Róberttel, Helfy Alexa Kocsis Paulinával, Sólyom Bernadett pedig a Bagossy Brothers Company-vel ad majd elő közösen dalt.

A blikkben aztán Sólyom Bernadett mesélt terveiről, életéről.

"Régóta dédelgetett álma válik valóra Solyom Bernadettnek, aki az X-Faktor elődöntőjében, szombaton este, az egyik kedvenc előadójával, a Bagossy Brothers Companyvel lép színpadra. Kiderült, hogy Berninek és a fiúknak már volt egy közös élményük: a fiatal tehetség egy kosárpályán találkozott a zenekar egyik tagjával. Az X-Faktor egyik legígéretesebb versenyzőjéről egymás után derülnek ki dolgok: nemcsak gyönyörűen énekel és elképesztően rappel, hanem gitározni is tud, ráadásul több sportágban is jeleskedik.

– Az egyik kedvenc hobbim a kosarazás. Hetente egyszer járok játszani felnőttekkel, és az egyik alkalommal az egyik Bagossy fiú is ott volt a felnőtt csapatban. Eleinte meg sem ismertem, majd az egyik pillanatban realizáltam, hogy ő az. Hirtelen izgalom futott át rajtam, de ezen gyorsan túljutottam, és még motiváltabb lettem. Más csapatban játszottunk, ráadásul mi győztünk – elevenítette fel emlékét Berni, aki alig várja, hogy egy színpadon énekelhessen a fiúkkal. – Nagyon tisztelem őket, jó zenét csinálnak, és büszke vagyok rá, hogy ugyanonnan származom, mint ők, vagyis Gyergyószentmiklósról.

Berni a kosárlabdázáson kívül úszott is, de ritmikus sportgimnasztikában és műkorcsolyázásban is jeleskedik.

– A műkorcsolya teljesen más oldalam, ott nem a gyorsaság és az erő dominál, hanem a koncentráltság és a kifinomultság. Nem hiszem, hogy a színpadon ezt az oldalamat meg fogják ismerni a nézők, mert inkább a pörgős énemet érzem önazonosnak a versenyben – magyarázta Berni."
(Fotó: Zsolnai Péter)

Savaria Fórum 32. évfolyam 32. szám - 2023.09.15.
Savaria Fórum 32. évfolyam 32. szám - 2023.09.15.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Így juthat el hétfőtől InterCityvel Budapestre
A MÁV közzétette a Biatorbágy-Szárliget vasúti fővonal felújítása miatt hétfőtől (09.18.) október 26-ig érvényes vágányzári menetrendet. Spoiler: vonat, busz Kelenföldig. Ez a három hónaposra tervezett vágányzár első üteme.
Jégesővel vonult át a vihar délután Vas vármegyén (fotók, videó)
Söpte-Vép-Táplán-Vasszécseny kapta a legtöbb jeget, a borsó nagyságútól a 2-3 centisig volt minden.
Zsoldos Báró Zoltán: Én zenéből vagyok
Ha Szombathely és blues, akkor Zsoldos Zoltán, közismert (a fehér garbóról ráragadt) nevén: Báró. Ha Báró, akkor egy zseniális zenész szinte transzállapotban a színpadon, lázba hozva közönségét. Papíron nyugdíjas hegedű- és gitártanár, a Szombathelyi Szimfonikus Zenekar, a Capella Savaria egykori tagja. Most, 75. születésnapjára Bartók termi koncerttel készül barátaival. Az egykori Kőszegi utcai srácot otthonában, a Kőszegi-hegység lábánál látogattuk meg.
Vármegyei I. osztály: gólgazdag mérkőzésen nyerte a dobogósok csatáját Vasváron a Haladás, a Szarvaskend és a Rábapaty is idegenben tudott nyerni
A Király SE és a Szentgotthárd egyaránt egygólos hazai sikernek örülhetett a pontvadászat 5. fordulójában.
Ma indul a városi nagytakarítás!
Még 2020 júniusában fogadta el egyhangúlag Szombathely MJV képviselő-testülete a "Vigyázzunk együtt Szombathelyre!" szemléletformáló programot, mely 2023-ban is folytatódik. Szombathely MJV Önkormányzatának szervezésében a tavalyi év sikeres lebonyolításának folytatásaként idén ismét városi nagytakarítást tartanak a Vigyázzunk együtt Szombathelyre! program keretein belül.
legfrissebbek
Az élelmiszer-mentési akció több száz családnak nyújt segítséget Szombathelyen
A Magyar Élelmiszerbank Egyesületnek és partnereinek köszönhetően évről évre egyre többen jutnak hozzá a kereskedelmi szektorban feleslegessé vált ételekhez. Városunkban több segélyszervezet is együttműködik az élelmiszerbankkal. A Szombathelyi Egyházmegyei Karitász munkatársai a RÉV Szenvedélybeteg-segítő Szolgálatnál, a Hársfa Háznál és a Szikla Szociális Központban több száz családnak nyújtanak segítséget - heti rendszerességgel.
Közel 300 millió forintból korszerűsödött a Markusovszky kórházban a járóbeteg-ellátás
291,37 millió forint összegű vissza nem térítendő európai uniós támogatásnak köszönhetően korszerű, orvostechnikai műszerek beszerzése történt meg a Vas Vármegyei Markusovszky Egyetemi Oktatókórházban, melyek eredményeként tovább emelkedik a járóbeteg-ellátás színvonala, olvasható a lapunkhoz is eljuttatott sajtóközleményben.
Bemutatták dr. Czetter Ibolya könyvét
Leaszfaltozták a Hadnagy utcai járdát
A Szent Jobb országjárása: könyvbemutató volt a Smidt Múzeumban