km/óra
  2022.07.05., kedd  •  Emese, Sarolta napja
Visszahívják a Nike sátáni cipőit

Visszahívják a Nike sátáni cipőit

Visszahívja a Nike azokat az Air Max 97-es cipőket, amelyeket még az MSCHF nevű dizájnerkollektíva készített Lil Nas X közreműködésével.

 

A „Sátán cipőinek” is nevezett 666 pár lábbelit a cég jogi okokra hivatkozva akarja visszaszerezni – igaz, ezek közül egy kivételével már mindet eladták az alkotók.

 

A sátáni képekkel teli Montero klipje mellé piacra dobtak 666 pár fekete-piros színű Nike Air Max 97-es cipőt is, a fűzőjén egy pentagrammával, az oldalán Lukács evangéliuma 10. fejezetének 18. igéjével: Ő pedig ezt mondta nekik: Láttam a Sátánt villámként leesni az égből – Lukács 10,18.

 

Hogy mindenkinek átjöjjön az üzenet, a biztonság kedvéért még raktak a fűzőjére egy pentagrammát, és minden cipő alapanyagához hozzákevertek egy csepp emberi vért is, legalábbis a promóció szerint. A cipők darabját 1018 dollárért (körülbelül 306 ezer forintért) árulták, utalva ezzel is a bibliai idézetre. 

 

Forrás: BBC, Telex

címkék
Savaria Fórum 31. évfolyam 25.szám - 2022.07.01.
Savaria Fórum 31. évfolyam 25.szám - 2022.07.01.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Elektronikai hulladékgyűjtéset szervez júliusban és szeptemberben a SZOMHULL
Ismét sok újszülöttet köszönthetünk Szombathelyen
Legfrissebb anyakönyvi hírek:
Telt házzal indult a Nyitott Városháza Teraszkoncert-sorozat
Szent László napot tartottak Zanaton, a városrész templomának védőszentje tiszteletére
Újév napján bántalmazott egy ápolónőt a Markusovszky kórházban
A Szombathelyi Járásbíróság előkészítő ülésen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt 60 nap elzárásra ítélt egy büntetett előéletű nőt, közölte a Szombathelyi Törvényszék.