km/óra
  2023.09.27., szerda  •  Adalbert napja
Videó a benzinkút parkolójában lángoló kisteherautóról

Videó a benzinkút parkolójában lángoló kisteherautóról

A parkoló kisteherautó vezetőfülkéje rövid időn belül lángba borult és égett a járműből kifolyó üzemanyag is.

 

Egy parkoló, horvát rendszámú kisteherautó motorterében keletkezett tűz csütörtökön reggel a szombathelyi Zanati út körforgalmánál található üzemanyagtöltő állomás területén, írja a 112Press.  Az autóalkatrészeket szállító jármű vezetője egy kávéra ült be a benzinkút büféjébe és onnan látta meg, hogy lángol a gépjármű eleje.


A kút munkatársai azonnal értesítették a tűzoltókat.  A város hivatásos tűzoltói három gépjárművel, köztük egy visszaállítóval vonultak a tűzeset helyszínére. Az egységek a kisteherautó oltása mellett az épületet is védték a lángoktól. A tűzoltást követően a rakományt megbontották, a csomagtérben izzó részeket megszüntették.


A tűzről és a tűzoltók megérkezéséről Vizseralek Zoltán készített felvételt:

 

 


A férfi megjegyezte, hogy a tűzoltók gyorsan kiérkeztek a helyszínre és szakszerű, hatékony beavatkozásuknak köszönhetően a tűz nem terjedt át a fokozottan tűzveszélyes területre. „Minden elismerésem feléjük, további sikeres munkát kívánok nekik” – tette hozzá a férfi.


A rendőrség az oltási munkálatok idejére lezárta a forgalmas tranzitútvonal melletti benzinkutat, amit sok kamion és teherjármű is használ. Az eset során személyi sérülés nem történt.

 

Fotó: Tánczos Mihály/112Press
Videó: Vizseralek Zoltán
 

kapcsolódó cikkek
Kiégett egy kisteherautó motortere egy szombathelyi benzinkúton
Kiégett egy kisteherautó motortere egy szombathelyi benzinkúton
A sofőr bement egy kávéért és amikor kinézett az ablakon már azt látta, hogy lángol a járműve eleje. A szombathelyi tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, írja a 112press.hu.
címkék
kapcsolódó cikkek
Kiégett egy kisteherautó motortere egy szombathelyi benzinkúton
Kiégett egy kisteherautó motortere egy szombathelyi benzinkúton
A sofőr bement egy kávéért és amikor kinézett az ablakon már azt látta, hogy lángol a járműve eleje. A szombathelyi tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, írja a 112press.hu.
Savaria Fórum 32. évfolyam 33. szám - 2023.09.22.
Savaria Fórum 32. évfolyam 33. szám - 2023.09.22.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Teljes útzár lesz a Rohoncin!
Szeptember 26-28. között rendezi meg a XII. Szakmai Közlekedési Verseny országos döntőjét, ennek helyszíne a forgalmas útszakasz, erről posztolt dr. Czeglédy Csaba (független) önkormányzati képviselő.
Szívfacsaró történetek: két előadást hoz Szombathelyre Pintér Béla és Társulata
Az ország legrangosabb, legnépszerűbb független színházi csapata, Pintér Béla és Társulata kétszer is vendégszerepel az ősszel az AGORA Művelődési és Sportházban. Megrendítőek s egyben felemelőek, erőt is adóak a produkcióik.
Értelemmel épül a világ: 50 éves a Pedagógus Kórus
Baráti énekkarokkal, a Bartók Termet betöltő közönséggel és persze sok-sok muzsikával ünnepelte fennállásának ötvenedik évfordulóját a Szombathelyi Pedagógus Kórus.
Jégesővel vonult át a vihar délután Vas vármegyén (fotók, videó)
Söpte-Vép-Táplán-Vasszécseny kapta a legtöbb jeget, a borsó nagyságútól a 2-3 centisig volt minden.
Vármegyei I. osztály: gólzáporos döntetlen Bükön, magabiztos hazai győzelem Sárváron
A Celldömölk is otthon tudott nyerni, a Csepreget múlta felül, a Csákánydoroszló viszont egyedüliként idegenbeli sikert aratott. Pontosztozkodással zárult a Söpte és a Rábapaty összecsapása.
legfrissebbek
Műanyag hulladék füstölt egy betonfalú tárolóban Vasváron
Egy tűzesethez vonultak a Vas vármegyei tűzoltók kedden, egy vasvári hulladékgazdálkodási cég betonfalú tárolójához, olvasható a vasi katasztrófavédők honlapján.
Lengyelország megpályázza a 2036-os nyári olimpia megrendezését
Ezt Andrzej Duda államfő szerdán jelentette be.
Csütörtökön ismét összeülnek a képviselők
A takarékossági intézkedések felülvizsgálata, az út- és járdafelújítási program eddigi eredményei és az autizmussal élők nappali ellátásának megoldása - többek között ezeket a témákat vitatják meg a nyári szünetet követő első testületi ülésen a képviselők. A csütörtöki közgyűlésen 19 napirendi pontot nyilvánosan, kettőt zárt ajtók mögött tárgyalnak. Az ülést 9 órától élőben követhetik honlapunkon a folyamatosan frissülő cikkünkben, valamint a Szombathelyi Televízió műsorán és Facebook-oldalán.
Árvízi védekezés: jutalom a helytállásért
51 szervezet több száz önkéntese vett részt az árvízi védekezésben augusztus elején. A Rábán és a kisebb vízfolyásokon levonuló jelentős árhullám jó néhány vasi településen gondot okozott, embereket is kellett menteni. A hivatásosok munkáját nagyban segítették a mentőcsoportok, önkéntes tűzoltók, polgárőrök a vészhelyzetben.
A szombathelyi piacon dolgozók és bérlők helyzetén javítana az önkormányzat
A Szombathely Városi Vásárcsarnok igazgatója az intézmény működtetése kapcsán felmerülő nehézségek miatt két kérelemmel fordult az önkormányzathoz, erről is tárgyalnak a képviselők a csütörtöki közgyűlésen. Szeretnék megemelni a dolgozók bérét, illetve segítséget nyújtani a bérlők energiaköltségeihez.