km/óra
  2023.12.01., péntek  •  Elza napja
Újévi Operettgála
Vackor karácsonya
Vármegyei II. osztály, déli csoport: Rum elleni rangadót nyert az Egyházasrádóc, magabiztos győzelmet aratott a Tanakajd és a Rábatótfalu

Vármegyei II. osztály, déli csoport: Rum elleni rangadót nyert az Egyházasrádóc, magabiztos győzelmet aratott a Tanakajd és a Rábatótfalu

A Nárai az Ikervár után a Gyöngyöshermán-Szentkirályt is legyőzte, az Újperint Telekesről távozott három ponttal. A Ják és a Szentpéterfa is 2-2-es döntetlent játszott.

 

Tanakajdi Torna Club - ÖTE Ikervár FC 6-1 (2-0)    Tanakajd, vezette: Pungor

Tanakajd: Asztalos G. - Hankó, Kölkedi, Marcz G., Janó, Németh, Marcz M. (Asztalos N., 80.), Preiczer, Nagy (Balázs, 64.), Varga, Szalai (Oláh-Vadász, 59.)

Ikervár: Németh - Horváth D., Szalai, Őri, Rövid (Pásti, 46.), Horváth B. (Molnár M., 46.), Molnár R., Molnár B. (Horváth M., 46.), Varga, Vincze, Viszkeleti (Czeglédi, 64.)

Gólszerzők: Janó 2 (33., 79.), Marcz M. 39., Varga 2 (54., 81.), Szalai 57., ill. Varga 65.

 

A tanakajdiak magabiztos hazai győzelemnek örülhettek. 

 

Telekes MEDOSZ SE - Újperint SE 1-2 (1-1)   Telekes, vezette: Varga

Telekes: Blaskovics - Osbáth, Németh, Orsós (Vincze D., 58.), Görcsi P., Czövek, Kónya M., Vincze M. (Vörös, 69.), Kónya Sz., Valkóczi, Görcsi D.

Újperint: Kovács Ár. - Karvalics, Kovács Zs., Kovács G. (Beke, 73.), Kovács Áb., Kiss K. (Szabó, 61.), Katona, Horváth, Hegedűs (Varga, 73.), Sásdi (Vilics, 46.), Szalay (Kiss R., 61.)

Gólszerzők: Kónya Sz. 5., ill. Kovács Zs. 13., Kiss K. 46.

 

Meglehetősen zord időjárási körülmények között kezdődött a mérkőzés, melyet két futballozni akaró együttes vívott egymással. A vezetést a házigazda szerezte meg egy remekbe szabott szabadrúgással, majd rövid időn belül jött az újperinti egyenlítés, miután egy begyakorolt szituációt nem tudtak megoldani a hazaiak. 1-1-ről folytatódott a küzdelem, a második játékrész eleje pedig a vendégek számára alakult jobban, akik fordítani tudtak. A hazaiak próbáltak újítani, frissíteni, becsülettel mentek előre, ám ezen a napon a szerencse sem szegődött melléjük. A Telekes egy bajnokesélyes csapatnak tudott egyenrangú ellenfele lenni, s bár sok sérültje, hiányzója lesz a csapatnak, az Egyházasrádóc elleni hazai mérkőzésen is mindent meg fog tenni a szép eredmény elérése érdekében. 

 

Nárai SK - Gyöngyöshermán-Szentkirály SE 3-2 (0-1)   Nárai, vezette: Marácz

Nárai: Holbok - Bárdics (Vajda Bá., 61.), Máté (Horváth, 86.), Vajda Ba. (Németh, 86.), Odler, Tamás, Sásdi, Czirók, Lakatos, Hompasz, Szén (Takács, 74.)

Gyöngyöshermán-Szentkirály: Gábriel - Nagy (Balázs, 63.), Farkas, Kis Z., Bazsó, Kopácsi, Kondor, Neudl (Bakos, 63.), Bihun, Séfer, Kovács (Fülöp, 34.)

Gólszerzők: Vajda Ba. 49., Czirók 63., Tamás 72., ill. Kopácsi 37., Balázs 91.

 

A Nárai gólgazdag, küzdelmes mérkőzésen tartotta otthon a három pontot a jó erőkből álló vendégekkel szemben. 

 

Egyházasrádóci SE - Rum KSC 1-0 (0-0)   Egyházasrádóc, vezette: Pintér

Egyházasrádóc: Bali - Merőtei, Bányik, Krajczár, Berning, Fejes (Németh, 46.), Balogh (Horváth, 82.), Pataki, Mészáros, Varga (Zimonyi, 63.), Halász (Spanyó, 71.)

Rum: Marcz L. - Székely (Tárkányi, 68.), Horváth T., Rosta, Pupp, Vadász, Varga, Kovács B., Koronczai, Kovács Z. (Baranyai, 80.), Horváth Á.

Gólszerzők: Berning 78.

 

A hazaiak a hajrában döntötték el a Rum elleni rangadó sorsát. 

 

AGS Jáki SZSE - Pinkavölgye-Felsőcsatári KSK 2-2 (1-0)    Ják, vezette: Talabér

Ják: Dobos - Svób, Hajós, Máté, Homor, Molnár (Farkas, 66.), Tóta, Tót, Wágner, Vizserálek, Kalmár (Bőle, 66.)

Felsőcsatár: Moór - Szabó (Krajczár, 65.), Horváth, Pehr, Szmolek, Krancz, Böhm, Márovics (Windisch, 66.), Hábetler (Cobzaru, 46.), Késmárky, Virág (Vajda, 46.)

Gólszerzők: Máté 6., Wágner 63., ill. Pehr 68., Horváth 76.

Kiállítva: Hajós 75. (Ják)

 

Fölényben játszott, két góllal is vezette a Ják, a vendégek azonban két pontot "kiénekeltek" a hazaiak szájából. 

 

Őrisztentpéter SE - Rábatótfalui SE 0-5 (0-2)    Őriszentpéter, vezette: Kondor

Őriszentpéter: Tarafás - Szabó D., Szabó S., Németh, Sály, Kulcsár, Horváth, Mihály, Szép (Sebők, 68.), Gaál, Róka

Rábatótfalu: Szukics - Keresztúri, Bánfi-Nagy, Domján D., Sütő, Anderkó (Papp, 68.), Domján B., Horváth (Bouti, 82.), Falb (Szakács, 46.), Herczeg (Lovenyák, 73.), Náricza

Gólszerzők: Anderkó 20., Domján B. 44., Szakács 2 (65., 86.), Bouti 83.

 

A hit nélkül és gyengén játszó hazaiakat a második félidőben teljesen szétzilálta a vendég Rábatótfalu. Az eredmény reálisan tükrözte a különbséget a csapatok adott napi teljesítménye között.

 

Szentpéterfai SE - TUTITEXTIL-Körmend VSE 2-2 (1-1)   Szentpéterfa, vezette: Boda

Szentpéterfa: Páll - Hazafi, Udvardi (Völgyi, 55.), Török R., Wágner, Gaál (Török A., 76.), Skrapits (Hoós G., 27.), Homor, Major, Hoós B., Geosits

Körmend: Nagy - Papp (Szabó, 72.), Tompa, Horváth, Szatmáry (Kiss, 58.), Szemes, Petrovics, Gaál (Molnár, 46.), Frühvirth (Németh, 72.), Kazinczki (Sákovits, 58.), Pesti

Gólszerzők: Hoós B. 21., Török R. 49., ill. Szemes 36., Molnár 72.

Kiállítva: Hoós G. 87. (Szentpéterfa)

 

A házigazdának rengeteg lehetősége volt, hogy eldöntse a mérkőzést, a végén azonban be kellett érnie egy ponttal. Mindent összevetve igazságos döntetlen született. 

 

A csoport állása az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 32. évfolyam 42. szám - 2023.11.24.
Savaria Fórum 32. évfolyam 42. szám - 2023.11.24.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Anyagi vészhelyzet a Szombathelyi Haladásnál
Az alkalmazottak (játékosok, edzők, stábtagok) több hónapja nem kaptak fizetést a Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaságtól, ha a többségi tulajdonos, Homlok Zsolt nem rendezi az adósságot, decemberben akár meg is szűnhet a zöld-fehér együttes, értesült az ugytudjuk.hu.
Itt vannak a 2023-as szombathelyi adventi vásár programjai
November 24-én nyílik meg a szombathelyi Fő téri 2023-as adventi vásár. Itt vannak a részletes programok.
Megnyílt 2023. adventi vására, amit minden szombathelyinek látnia kell
A Fő téren felgyúltak a fények, elindult az adventi kisvonat, és forralt bor illata száll: megnyílt Szombathely minden eddiginél látványosabb adventi vására.
Adventi vásár Szombathely 2023: óriáskerék, Mikulás-kunyhó és ragyogó Mikulásbusz
Minden idők leglátványosabb szombathelyi adventi vására lesz az idei – derült ki a péntek délelőtti sajtótájékoztatón. A már hagyományosnak számító Óriáskerék mellett lesz Mikulás-kunyhó, csillogó-villogó Mikulásbusz, meséket sugárzó LED-fal, és ezer méternyi fényfüzér ragyogja majd be a Fő teret.
Csokimikulásért törtek be fiatalok a szombathelyi vásár Mézeskalács Házikójába
A 2023-as Szombathelyi Adventi Vásár nyitónapját megelőző éjszakán a kameraképen vették észre a közterület-felügyelet munkatársai, hogy két fiatal próbál bejutni a lezárt Fő téri Mézeskalács Házikóba - adja hírül a város hivatalos Facebook-oldala.
legfrissebbek
Dr. Bödör Géza: Amerikából jött, de ezúttal nem ő volt a pilóta
Dr. Bödör Géza orvosprofesszor, laborvezető (University of Colorado, Denver) miként került a szombathelyi vérellátóból egy amerikai egyetemi katedrára? Nos, ez is kiderült mindazok számára, akik ellátogattak csütörtökön este a könyvtárba. Spiegler Tibor, a helytörténeti gyűjtő, mint volt osztálytárs invitálta meg a professzort, aki kalandos életéről az előadás előtt mesélt. A mostani hazatérése apropóját az adta, hogy a minap volt a 45. orvosi egyetemi évfolyam-találkozója.
„A zene felszabadít, erőt ad, segít leküzdeni félelmeinket”
Adventi jótékonysági hangversenyt rendezett a szombathelyi Zonta Club, a Művészeti és a Premontrei Gimnázium a nők elleni erőszak felszámolásának világnapja alkalmából.
Futsal Bajnokok Ligája: remekül kezdett, de alulmaradt a tavalyi Final Four-résztvevő Anderlechttel szemben a Haladás
A magyar bajnok egy öngóllal és Henrique Diniz egészen elképesztő találatával 2-0-ra vezetett, ezt követően azonban már csak a belgák találtak be, akik végül 5-2-es győzelmet arattak.
Átadták a balatoni bringakör Balatonudvari és Vonyarcvashegy közti szakaszát
Átadták a balatoni bringakörút Balatonudvari és Vonyarcvashegy közötti, 10,5 kilométeres, megújult szakaszát csütörtökön.
Több hullámban érkezik változatos halmazállapotú csapadék Szombathelyen a hétvégén
Több hullámban érkezik változatos halmazállapotú csapadék december első hétvégéjén: pénteken kiadós mennyiség esőre, szombaton pedig esőre, havas esőre, havazásra kell készülni erős, néhol viharos széllel, majd vasárnap kisüt a nap. Nagy lesz a hőmérséklet-különbség az északkeleti és a déli országrészek között: szombaton napközben mínusz 1 és plusz 15 fok között lesz a hőmérséklet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.