km/óra
  2022.10.06., csütörtök  •  Brúnó, Renáta napja
Várják a bejelentéseket a közterületi fák metszésével kapcsolatban

Várják a bejelentéseket a közterületi fák metszésével kapcsolatban

A Szombathelyi Parkfenntartási Kft. augusztus 15. és szeptember 30. között várja a lakossági bejelentéseket a közterületi fák metszésével kapcsolatban, olvasható a Szompark Kft. közleményében.

 

Arra kérnek mindenkit, hogy a bejelentéseiknél törekedjenek a fa helyének és a fa által okozott problémának pontos meghatározására, annak érdekében, hogy a nevezett fa a cég kollégái számára is megtalálható, a probléma felmérhető és a megoldás elvégezhető legyen.


A beérkezett metszési feladatokat a kft. a kérések elbírálását követően, az indokoltság függvényében a 2022-2023. évi metszési terve keretében, 2023. március 31-éig fogja végrehajtani. 


Felhívják továbbá a lakosság figyelmét, hogy a kft. a metszési indokoltság elbírásánál és a cselekvési ütemterv összeállításánál a fák egészségi állapotát, az élet-és vagyonvédelmet, valamint a közlekedésbiztonságot tekinti elsődleges szempontnak. 


Tájékoztatják a társasházak lakóit, hogy a bejelentést elsősorban a közös képviselőn keresztül tegyék meg a lakóépületük környezetét érintő fák esetében. A bejelentéseket írásban az info@szompark.hu email, www.szompark.hu oldalon, a bejelentések fül alatt lehet megtenni.
 

Savaria Fórum 31. évfolyam 35.szám - 2022.09.30.
Savaria Fórum 31. évfolyam 35.szám - 2022.09.30.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Nem nézhette meg elhunyt édesapja holttestét a járvány alatt, bántalmazta az orvost
A Sárvári Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat egy német nővel szemben, áll a Vas Megyei Főügyészség közleményében.
Megújult a vezetékrendszer és a járda egy szakasza a Váci utcában
Befejeződött a vezetékrendszer felújítás és a járda egy szakasza is megújult a Váci Mihály utcában, osztotta meg a hírt közösségi oldalán Horváth Soma alpolgármester.
Vadbaleset, ittas vezetés, elütött kerékpáros – az elmúlt 24 óra rendőrségi hírei
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányságra a 2022. október 5-én 5 óra és 2022. október 6-án 5 óra közötti időben kettő, könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Munkatársaik négy, anyagi kárral végződött közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek, olvasható a police.hu-n.
Elfogtak egy Top 50-es magyar bűnözőt, egy 52 éves körmendi férfit Németországban
Elfogtak egy körözött, a rendőrségi Top 50-es listán is szereplő körmendi férfit Németországban - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu oldalon.
Aradi vértanúk: felvonták, majd félárbócra engedték a nemzeti lobogót az Országház előtt
Katonai tiszteletadás mellett, Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter és Ruszin-Szendi Romulusz, a Magyar Honvédség parancsnoka jelenlétében ünnepélyesen felvonták, majd félárbócra engedték a nemzeti lobogót az aradi vértanúk emléknapján, csütörtök reggel az Országház előtti Kossuth Lajos téren.