km/óra
  2022.07.01., péntek  •  Tihamér, Annamária napja
Változás a keretben, távozik az SZKKA-tól a magyar válogatott játékos

Változás a keretben, távozik az SZKKA-tól a magyar válogatott játékos

Mayer Szabina két évet töltött Szombathelyen, a beálló Békéscsabán folytatja pályafutását.

 

Rutinos játékos távozik a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia csapatától - adta hírül a klub hivatalos honlapja. A 44-szeres magyar válogatott Mayer Szabina 2019-ben Dániából, a SönderjyskE együtteséből tért haza Magyarországra, Szombathelyre, ahol hasznos és harcos játékával hamar a közönség egyik kedvencévé vált. A beálló oroszlánrészt vállalt az akkor frissen feljutott csapat sikereiből, és abból is, hogy a vasiak a következő szezont is az első osztályban tölthetik.

 

Mayer Szabina átigazolásával kapcsolatban a Békéscsaba megkereste a szombathelyi klubot, és mivel a két együttes között remek a kapcsolat, valamint a játékos is szeretett volna közelebb költözni Szegeden élő férjéhez, az SZKKA segített a viharsarkiaknak és hamar megszületett a megállapodás. A klub ezúton is köszöni az elmúlt két esztendőt és sok sikert kíván Mayer Szabinának.

 

Fotó: Nagy Jácint

Malomsoki Cintia

Savaria Fórum 31. évfolyam 24.szám - 2022.06.24.
Savaria Fórum 31. évfolyam 24.szám - 2022.06.24.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
A lakosság többsége bízik a biztosítókban
A lakosság fele havi legfeljebb 10 ezer forintot költ biztosításra.
12 445-en érkeztek Ukrajnából csütörtökön
A beléptetettek közül a rendőrség 309 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást.
Ma zárva lesznek az orvosi rendelők és a gyógyszertárak 
A Semmelweis-nap a magyar egészségügy napja, amelyet Semmelweis Ignác orvos, "az anyák megmentője" születésnapján, július 1-jén tartanak.
Gyorsan gyarapodnak a Fővárosi Állatkert kis pusztai macskái
Az Ázsia belső területein őshonos macskafélével 2013-ban kezdtek el foglalkozni a városligeti intézményben, és ez az első alkalom, hogy szaporítani is sikerült őket.A szakemberek először nyolchetes korukban vették kézbe a kicsiket az első vizsgálatok elvégzése, az ivar meghatározása, az azonosító chip elhelyezése és a súlymérés céljából. Most, hat hét elteltével újra egyenként megnézték az állatokat, hogy minden rendben van-e velük.
Gyengült csütörtökön a forint