km/óra
  2022.08.13., szombat  •  Ipoly napja
Új névadó szponzort jelentett be a Falco együttese

Új névadó szponzort jelentett be a Falco együttese

A következő évtől Falco Volvo Alpok Autó néven szerepel a magyar bajnoki címvédő, BL-csoportgyőztes szombathelyi alakulat.

 

Kedden délután az Aréna Savaria VIP-termében került sor arra a sajtótájékoztatóra, ahol a Falco KC bejelentette, hogy a szezon végéig, június 30-ig a Volvo Alpok Autó lesz a klub névadó szponzora. Elsőként Tóth Kálmán, a Városstratégiai, Idegenforgalmi és Sport Bizottság elnöke köszöntötte a megjelenteket, majd Dr. László Győző vette át a szót. Szombathely sportért felelős alpolgármestere elmondta, büszkék arra, több sportágban is remek eredményeket elérő csapataik vannak, a városvezetés pedig mindent megtesz azért, hogy ez így is maradjon.

 

Ezt követően Gráczer György elmondta, a Volvo Alpok-Autó Kft-vel már régóta együttműködik a klub, a mostani bejelentés pedig egy újabb szintet jelent ebben az együttműködésben. Az első időszakban támogatóként jelent meg a Volvo Alpok-Autó Kft., három évvel ezelőtt pedig kiemelt szponzora lett a sárga-feketéknek. A Falco KC ügyvezető igazgatója ezzel együtt köszönetet mondott az új névadó szponzor ügyvezetőjének, Hazafi Lászlónak.

 

Hazafi László azt emelte ki, hogy a sport igenis fontos ágazat, és arra bíztatott mindenkit, hogy akinek lehetősége van rá, támogassa a szombathelyi klubokat és segítse őket. A Falco KC-val kapcsolatban elmondta, a csapat eredményei magukért beszélnek, mind a bajnoki cím, mind pedig a kupagyőzelem, nem beszélve a remek Bajnokok Ligája-szereplésről, amelynek köszönhetően tovább tart a gárda nemzetközi kupaszereplése, ami ugyancsak rendkívül vonzó a Volvo cég számára.

 

Zárásként Tóth Kálmán azzal köszönt el, hogy sűrű, de gyönyörű időszak előtt áll a Falco KC. A szerda-szombati bajnoki ritmus mellett ott lesz még a Magyar Kupa, valamint a már említett BL is, ahol remek ellenfelekkel találkozhat a csapat, és mindenki egy emberként dolgozik azért, hogy az elmúlt idényhez hasonlóan szép sikerekkel örvendeztesse meg a klub a szurkolókat és a várost egyaránt.

 

 

Fotó: Nagy Jácint

 

Malomsoki Cintia

kapcsolódó galéria
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
Savaria Fórum 31. évfolyam 28.szám - 2022.08.12.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
legfrissebbek
Megerősítik Toronyban a lignitbányászatot tiltó helyi rendeletet
Nincs folyamatban bányászati koncessziós pályázat, ami érintené Torony község körzetét - ezt a választ adta a Technológiai és Ipari Minisztérium Balassa Péter országgyűlési képviselő kérdésére, kell-e attól tartani, hogy lignitbánya nyílik Vas megyében. A toronyiak szerint azonban ez semmire sem biztosíték. A következő testületi ülésen megerősítik a bányászatot tiltó helyi rendeletet.
Olaszországban a nyári szezon csúcsnapjait élik a mostani hétvégén
Alig maradt üres szoba a szállodákban és bérelhető napernyő a strandokon Olaszországban az augusztus 15-i Nagyboldogasszony ünnepe előtti hétvégén, amely a pandémia előtti idegenforgalmi adatokat idézi a CNA kereskedelmi szövetség adatai szerint.
Kiadták a figyelmeztetést: zápor, zivatar, jégeső is lehet
Szombaton Magyarország egész területén elsőfokú, citromsárga figyelmeztetés van érvényben, írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.
Szünetel hétfőn a melegvíz-szolgáltatás a Váci Mihály utcában és környékén
Bécsben spórolnak a díszkivilágítással karácsonykor
Az energiatakarékosság érdekében Bécsben a Ring az idei karácsonyi szezonban sötétben marad. A város és a kereskedelmi kamara is egyetértett ebben. Emellett a Rathausplatzon is korlátozásokat terveznek az ünnepi vásárkor. A spórolás, önkéntes alapon a kirakatok kivilágítását is érintheti, olvasható az orf.at-n.