km/óra
  2023.09.28., csütörtök  •  Vencel napja
Új névadó szponzort jelentett be a Falco együttese

Új névadó szponzort jelentett be a Falco együttese

A következő évtől Falco Volvo Alpok Autó néven szerepel a magyar bajnoki címvédő, BL-csoportgyőztes szombathelyi alakulat.

 

Kedden délután az Aréna Savaria VIP-termében került sor arra a sajtótájékoztatóra, ahol a Falco KC bejelentette, hogy a szezon végéig, június 30-ig a Volvo Alpok Autó lesz a klub névadó szponzora. Elsőként Tóth Kálmán, a Városstratégiai, Idegenforgalmi és Sport Bizottság elnöke köszöntötte a megjelenteket, majd Dr. László Győző vette át a szót. Szombathely sportért felelős alpolgármestere elmondta, büszkék arra, több sportágban is remek eredményeket elérő csapataik vannak, a városvezetés pedig mindent megtesz azért, hogy ez így is maradjon.

 

Ezt követően Gráczer György elmondta, a Volvo Alpok-Autó Kft-vel már régóta együttműködik a klub, a mostani bejelentés pedig egy újabb szintet jelent ebben az együttműködésben. Az első időszakban támogatóként jelent meg a Volvo Alpok-Autó Kft., három évvel ezelőtt pedig kiemelt szponzora lett a sárga-feketéknek. A Falco KC ügyvezető igazgatója ezzel együtt köszönetet mondott az új névadó szponzor ügyvezetőjének, Hazafi Lászlónak.

 

Hazafi László azt emelte ki, hogy a sport igenis fontos ágazat, és arra bíztatott mindenkit, hogy akinek lehetősége van rá, támogassa a szombathelyi klubokat és segítse őket. A Falco KC-val kapcsolatban elmondta, a csapat eredményei magukért beszélnek, mind a bajnoki cím, mind pedig a kupagyőzelem, nem beszélve a remek Bajnokok Ligája-szereplésről, amelynek köszönhetően tovább tart a gárda nemzetközi kupaszereplése, ami ugyancsak rendkívül vonzó a Volvo cég számára.

 

Zárásként Tóth Kálmán azzal köszönt el, hogy sűrű, de gyönyörű időszak előtt áll a Falco KC. A szerda-szombati bajnoki ritmus mellett ott lesz még a Magyar Kupa, valamint a már említett BL is, ahol remek ellenfelekkel találkozhat a csapat, és mindenki egy emberként dolgozik azért, hogy az elmúlt idényhez hasonlóan szép sikerekkel örvendeztesse meg a klub a szurkolókat és a várost egyaránt.

 

 

Fotó: Nagy Jácint

 

Malomsoki Cintia

kapcsolódó galéria
Savaria Fórum 32. évfolyam 33. szám - 2023.09.22.
Savaria Fórum 32. évfolyam 33. szám - 2023.09.22.
tematikus oldalak
legolvasottabbak
Teljes útzár lesz a Rohoncin!
Szeptember 26-28. között rendezi meg a XII. Szakmai Közlekedési Verseny országos döntőjét, ennek helyszíne a forgalmas útszakasz, erről posztolt dr. Czeglédy Csaba (független) önkormányzati képviselő.
Szívfacsaró történetek: két előadást hoz Szombathelyre Pintér Béla és Társulata
Az ország legrangosabb, legnépszerűbb független színházi csapata, Pintér Béla és Társulata kétszer is vendégszerepel az ősszel az AGORA Művelődési és Sportházban. Megrendítőek s egyben felemelőek, erőt is adóak a produkcióik.
Meghalt idősebb Koman Vladimir
Ma hajnalban, 59 éves korában elhunyt idősebb Koman Vladimir, Voli bácsi, ahogy megyeszerte mindenki ismerte.
Értelemmel épül a világ: 50 éves a Pedagógus Kórus
Baráti énekkarokkal, a Bartók Termet betöltő közönséggel és persze sok-sok muzsikával ünnepelte fennállásának ötvenedik évfordulóját a Szombathelyi Pedagógus Kórus.
Vármegyei I. osztály: gólzáporos döntetlen Bükön, magabiztos hazai győzelem Sárváron
A Celldömölk is otthon tudott nyerni, a Csepreget múlta felül, a Csákánydoroszló viszont egyedüliként idegenbeli sikert aratott. Pontosztozkodással zárult a Söpte és a Rábapaty összecsapása.
legfrissebbek
Marad a nyárias idő csütörtökön is
Devizapiac: alig változott csütörtök reggelre a forint árfolyama
Alig változott, vegyesen alakult a főbb devizákkal szemben a forint árfolyama csütörtök reggelre a nemzetközi devizakereskedelemben.
Változik a buszmenetrend, épül a forgalmi iroda Szombathelyen
Korszerűsíti a BLAGUSS Kft. az Éhen Gyula téren lévő, leromlott állapotú szolgáltatási decentrum épületét, külső és belső átalakítással, energetikai fejlesztéssel, valamint az általa üzemeltetett autóbuszflotta is bővül 4 új MIDI autóbusszal (3 db gázolaj üzemanyagú, 1 db elektromos), erről is kapnak tájékoztatót a közgyűlésen a képviselők. Figyelembe véve az utasok igényeit, október 16-tól változik a helyi járatos buszok menetrendje: közvetlen temetőjárat indul a Derkovits-lakótelepről, és sűrűbben mennek a buszok a Parkerdőbe.
Haladás: Győztes hazatérés
A Merkantil Bank Liga 9. fordulójában játszotta első mérkőzését a Hali Szombathelyen a gyepcsere miatt. A Rohonci úton a vasiak 2-1-re verték a Soroksárt.
Rendőrök versenyeztek Szombathelyen (képgalériával)
Tizenkettedik alkalommal rendeztek Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyt a vármegyék legjobb forgalomirányítói, gépkocsizó- és motoros járőrei számára. 60 rendőr indult az idei próbán, amelynek Szombathely és a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság volt a házigazdája.